A tesztdobozban - Gerovital hajhullás elleni sampon és szérum

Elég sok minden összegyűlt a kis (nagy) tesztdobozkámba és ezt a duót már régen meg kellett volna nektek mutatnom, de el lett dugva előlem... Tegnap találtam meg őket a fürdőszobai szekrényke mélyén, mert ugye, amikor meghozta őket a postás én még nem voltam itthon, aztán valaki elfelejtette nekem odaadni :). De sebaj, most lesz időm tesztelgetni, ráadásul tökéletes alany vagyok, mert szerintem (mások szerint persze nem) nagyon hullik a hajam és mindig ráparázok arra, hogy majd 20 év múlva már nem lesz és vehetem a parókákat... Szóval elkezdtem őket használni, jó az illatuk nagyon és pár hét múlva remélem már a hatásukról is be tudok számolni.



A termékek speciális bioaktív komplexumokat tartalmaznak (biocapigen és procapil), amelyek együttes hatása megszünteti a hajhagymák sorvadását és megakadályozza a hajhullást, valamint javítja a sejtek anyagcseréjét és erősíti a hajhagymákat. Pluszban pedig még a faggyútermelést is csökkenti. Nagyon jól hangzik, remélem be is fognak válni! Ti próbáltátok már őket???

6 megjegyzés:

  1. Kerestem őket (más blogon is láttam már tesztet), felkeltette az érdeklődésemet, de eddig még nem találkoztam velük sehol :( Arról nincs infód, hogy hol lehet őket beszerezni?
    Egyébként szilikonmentesek?

    VálaszTörlés
  2. én nem láttam az összetevői között szilikont, de nincsen külön feltüntetve rajta. Egyébként a dm-ben, Rossmann-ban, Tesco-ban és Auchan-ban lehet őket kapni elméletileg :)

    VálaszTörlés
  3. Román termék, még régebb kipróbáltam, nem rossz szerintem, de semmi extra. :)

    VálaszTörlés
  4. Már régóta ki akartam próbálni, mert az én hajam is hullik. Szóval ha lesz híred, várom :)
    Mia

    VálaszTörlés
  5. remélem pár hét alatt már látható/érezhető lesz a változás :)

    VálaszTörlés
  6. http://g-online.hu/hu/19-hajápolás

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.