Palmer's Concentrated Cream & Foot Magic

2:57 du.
Kitartóan rajongok a Palmer's márkáért, biztosan fogom hiányolni egy darabig a hazaköltözésem után. Be kell tankolni, nincsen mese :). Eddig a legtöbb termék nagyon szuperül teljesített nálam (volt egy kivétel, de semmi nem lehet tökéletes ugyebár), ezért pár hete úgy döntöttem, hogy kipróbálok két újabbat is: egy koncentrált krémet, amit kézkrémnek vettem és egy lábápoló krémet. Annyit már az elején elárulhatok, hogy szerencsére egyikben sem kellett csalódnom.






A Concentrated Cream állaga és illata szinte semmiben nem különbözik a sima testápolóétól, talán egy kicsit sűrűbb, de tényleg csak ennyit vettem észre. Nagyon kevés kell belőle, nagyon gyorsan beszívódik és nagyon-nagyon jól hidratál, az meg már csak hab a tortán, hogy csoki illatú lesz a kezünk tőle. Nyami. Elméletileg széleskörűen lehet alkalmazni, jó könyökre, lábikóra, striákra, vagy bármilyen extrémen kiszáradt bőrfelületre, de én csak a kezemet szoktam vele bekenni, máshová nem kellett eddig (na jó, striákra kéne, de szerintem attól nem fog megszabadítani ez a krém). Az ára kb 3 font lehet, abszolút pénztárcabarát. 



A Foot Magic viszont teljesen más, mint az eddigi Palmer's termékek, amiket használtam. Arra számítottam, hogy ez is kakaó illatú és fehér krém lesz, ezzel szemben mentás (borsmenta olaj és mangóvaj van benne) és inkább furán zsíros-kenőcsös az állaga. Kicsit érdekesen néz ki és nagyon gazdag a textúra, nehezebben is szívódik be, de a hatása mindenért kárpótol. Én esténként szoktam használni, zoknival, mert úgy az igazi, reggelre pedig pihe-puha lesz a lábikóm, persze azt is hozzá kell tennem, hogy nincsen különösebb baj a lábikómmal, amolyan normálisan száraz csak a bőröm :). És a legjobb az egészben, hogy elég minden második, vagy harmadik napon használni, mert annyira erőteljesen ápol és hidratál. Az ára ennek is kb 3 font.


3 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.