L'Oréal L'Extraordinaire by Color Riche - Nude Vibrato - teszt & swatch

Nagyon szeretem a hibrid ajakra való termékeket (folyékony rúzsok, ha úgy tetszik), amik egyszerre fényesek, mégis teljes fedést biztosítanak és balzsamként ápolnak, valamint nem ragadnak és tapadnak (kiengedett haj + szél + szájfény = halááááál). De persze eddig inkább csak a drága, luxusmárkák (YSL Vernis á Lévrés, Guerlain Rouge G L'Extrait vagy Kiss Kiss Essence de Gloss, Lancome Lip Lover stb) háza táján lehetett ilyesmivel találkozni sajnos. De a hangsúly az eddig-en van :). Ugyanis szépen lassan beszállingóznak a drogériákba is a folyékony rúzsok (ezentúl így fogom hívni őket, akár azok, akár nem, mert nem tudok jobbat kitalálni). A Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish, a L'Oréal L'Extraordinaire vagy a Maybelline Color Elixir is hasonlóak, bár ez utóbbit még sajnos nem lehet kapni Európában egyelőre. 




De vegyük szemügyre közelebbről a középsőt, a L'Oréal vadonatúj termékét, a L'Extraordinaire by Color Riche-t. A csomagolás kicsit fura és megdöbbentő, ugyanis a tubus alján lévő matricán kívül az égvilágon semmiféle jelzés, logó stb nincsen rajta, csak egy kis műanyag ablakszerűség, ami a termék színével egyezik meg. A tubus maga aranyszínű, iszonyatos gyűjti az ujjlenyomatokat, mint a képeken is látható lejjebb és elég érdekesen fest ezzel a kisebb a kupak átmérője megoldással, de végeredményben elég szép és elegáns, a logónélküliség meg még egy kicsit exkluzívvá is teszi. 




De rögtön el is felejti az ember a kis csomagolásbeli érdekességeket, mihelyst elkezdi használni a terméket. Pontosan olyan, amilyennek lennie kell: 

  • fantasztikus finom, krémes textúra
  • könnyű kezelhetőség, az applikátor megfelelő mennyiséget vesz fel és jó a kialakítása is
  • intenzív a színe, tökéletesen fed
  • gyönyörű a fénye
  • kellemesen hidratál, jó érzés az ajkakon
  • nem ragad, nem tapad, nem mászik
  • viszonylag tartós (azért egy ebédet nem bír ki kopás nélkül)


De amibe igazából beleszerettem, az a színe. A 600-as Nude Vibrato árnyalatról van szó, ami egy mesés barackos nude, egyszerűen maga a tökéletesség. Természetes, ragyogó, mindenhez és mindenkihez illik, hétköznapi sminkkel is mutatós, de egy erős füstös szemmel még szebb. Utoljára a NARS Bolero tudott kiváltani belőlem ilyen érzelmeket :). Imádom.




A L'Oréal L'Extraordinaire folyékony rúzs Európában 9 árnyalatban kapható (bezzeg Amerika 16-ot kapott... köztük egy csodás korallt és szilvát, ami itt nincsen :( ), ezek közül négy természetesebb, míg a többi élénkebb árnyalat. Az áruk 9 font, otthon szerintem kb 3400 Ft-ba fognak kerülni, ami nem a legolcsóbb, de megéri, mert tényleg szuper termék. Nyilván öt unikornis jár neki, gondolkodás nélkül :).


13 megjegyzés:

  1. Juj nagyon szép színe van! :) Most találtam rá a blogotokra és az biztos, hogy rendszeres olvasótok leszek!
    Ha gondoljátok, nézzétek be hozzám! xoxo:Yvett,http://divat-mania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon szép színe van :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon, nagyon tetszik! Már én is nézegettem ezeket a rúzsokat, de belőlem nem váltottak ki túl sok érdeklődést, viszont mostmár biztosan jobban megnézegetem őket. Ez az árnyalat pedig elképesztően szép, vásárlás gyanús a dolog... :)

    VálaszTörlés
  4. KELL!!! KELL!!! KELL!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép szín, és jól áll neked ez a szín :)

    VálaszTörlés
  6. Én a szemköldöködön akadtam meg, hogy barnás színű!!!! Sokkal jobb így ;-)))

    VálaszTörlés
  7. *szemöldöködön
    :DDD

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik! Jól áll neked! Nekem is kell :)
    Mia

    VálaszTörlés
  9. @Névtelen: köszönöm, egy ideje már ilyen, mert csak ilyesmi színű szemöldök ceruzákat lehet kapni :D

    VálaszTörlés
  10. Mondták már neked, hogy úgy nézel ki, mint Scarlett Johansson? :D

    VálaszTörlés
  11. mondták, de elég nehéz elhinni, mert szerintem fényévekkel szebb mint én :)

    VálaszTörlés
  12. Gyönyörű ez a szín! Magyarországon gondolom még nem lehet kapni :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.