The Body Shop Vanilla Bliss

Nemrégiben 50%-os leárazás volt az angliai The Body Shop üzletekben és webshopban is, így gondoltam ez remek alkalom, hogy rendeljek még pár ajándékot, meg magamnak egy-két dolgot. Kicsi vacilláltam, hogy mit kéne, végül hirtelen felindulásból az ünnepi vaníliás termékcsaládból választottam két áldozatot, ami azért is vicces, mert még csak nem is szagoltam meg őket soha. De mindenképpen valami meleg, karácsonyi illatra vágytam és eddig nem igazán csalódtam a TBS-ben, gondoltam most is szerencsém lesz.



Igazából csak tusfürdőre lett volna szükségem, de megrendeltem egy radírt is, mert abból mindig kell és ugye féláron bőven megéri (így csak 5 font volt). És a meglepi illat? Sejtettem, hogy mire számíthatok, azért a Vanilla Bliss név elég sokat elárul :). De arra nem gondoltam, hogy ennyire durván sikerül beleszeretnem és hogy rögtön azon kezdek gondolkodni, hogy na akkor ebből betárazok, mert egy évig nem lehet majd kapni. Vaníliás, de nem úgy vaníliás. Nehéz leírni... Olyan, mintha tejszínes shake lenne, valami elképesztően finom. Aki kóstolt már custard-ot, annak üzenem, hogy ez teljesen olyan. Nem mű vanília, hanem igazi istenifinom nyálcsorgatós vanília. Pedig alapjáraton nem csípem annyira az ilyen illatú dolgokat, de ez valami elképesztően jó. A TBS megint nyert.



Na de pár szó a termékekről is. A tusfürdő az eddigi legjobb TBS tusfürdő, amit próbáltam, krémes, istenien habzik és abszolút nem szárítja a bőrt, jó lenne, ha mindegyik ilyen lenne. Az illata annyira nem tartós, de azért érzem egy darabig (egészen addig, amíg be nem testápolózom magam :)). A radír pedig nagyon gyengéd, nekem túlzottan is, de a heti második exfóliáláshoz pont tökéletes, mert ahhoz nem is szeretem a túl erőset. Érzékeny bőrűeknek jó választás és hát ugye az illata is isteni. Szóval összességében a Vanilla Bliss termékek kellemes csalódást okoztak és nagyon megszerettem őket. Olyannyira, hogy karácsony után megyek veszek még párat belőlük szerintem :).


6 megjegyzés:

  1. Kíváncsi lettem erre az illatra. Most néztem, van belőle szív alakú szappan is, én szappan mániás vagyok... :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom a vaníliát mint illat, mint íz, mindenhogy, tuti megszaglászom majd :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a testvaj van meg. De én régen is a sima vaníliásat használtam. Nekem a Kinder csoki tejes ilattát hozza elő... :)

    VálaszTörlés
  4. igen, nem teljesen vaníliás van valami extra benne és nagggyoooon nyami :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.