Körömmentés

Na végre, végre van szabadidőm és tudok foglalkozni a bloggal. Nem kicsit fárasztó a 12 órás műszak, de nem panaszkodhatok, mert legalább munka :). Persze a pihenő azért most már nagyon jól esik 6 nap után. Viszont hiába örülök az új állásnak, a körmeim már kevésbé voltak boldogok és feladták a sok M&S csomaggal folytatott küzdelmet, elkezdtek szépen töredezni... Mivel nem volt itthon semmiféle körömerősítő lakkom, gyorsan vennem kellett egyet és egyből a Rimmel Nail Nurse Nail Rescue jutott az eszembe, mert több helyen is láttam/halottam róla, sokan szeretik is, így gondoltam hátha nekem is beválik. 





A Nail Nurse-t egy kéthetes kúraként kell alkalmazni: első nap kerül az első réteg a körmökre, a második nap a második, a hetedig napon lemossuk, majd megismételjük a műveleteket. Ennyi ideje ugyan még nem használom, de már rögtön az első benyomásom nagyon pozitív lett róla. A felrepedezett körmeimre egyből két réteget vittem fel és tadá, csodák csodájára, nem pattogzott sem a lakk, se nem esett több kár a körmeimben. Legalábbis nálam ez már csodaszámba megy, hogy egy munkanap után tökéletesen ép a lakk. Ráadásul olyan szép fényes is. Szóval bátran ajánlom kipróbálásra a Rimmel Nail Nurse-t, jó kis termék. Az ára 4,50 font, otthon szerintem olyan 1500 Ft-ba kerülhet, ennyit megérnek a szép körmöcskék :). 

5 megjegyzés:

  1. Ezt én is használom. A hetedik napon tényleg mosd le. Én nem mostam le, 10 napig fennt volt, és valami nagyon brutálisan néztek ki a körmeim. Mintha ránőtt volna valami száraz bőr, ami a körmöm volt, csak... hát nem is tudom neked elmondani milyen volt... mintha a felső lemez egy az egyben lejött volna.

    VálaszTörlés
  2. Amúgy használ :D Nekem fél év műköröm után szépen helyrehozta a körmeimet :)

    VálaszTörlés
  3. hú, ez nagyon jól hangzik :) Mióta levették a fogszabályzómat sajnos újra rágom a körmömet és gyakran megsérül :(. Lehet kipróbálom majd.

    VálaszTörlés
  4. Rég óta használom én is ezt a kis csodát. Szuper az erősítő képessége is, én alap és fedő lakként is használom, épp azért amit írtál is, nagyon szép fényes! :) Amikor 25% kedvezmény van a Rimmel cuccokra a Rossmann-ban, akkor érdemes beszerezni. :)

    VálaszTörlés
  5. pont ma néztem én is, hogy mennyire lemezesedik a körmöm, szerintem kipróbálom ezt a Rimmel csodaszert, hátha segít. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.