Egy kis haul

Régen vettem már magamnak beauty dolgokat (na jó, Sleek paletta, de egy hónap szünet után...), de most szükségem volt egy új arclemosóra, a többi meg jött, mert akciósak voltak, meg miért ne, megérdemlem alapon :). Nem nagyon vannak még tapasztalataim velük kapcsolatban, csak az első benyomásokról tudok nyilatkozni, de hamarosan bővebb teszt is lesz majd mindegyikükről.

A L'Oréal Skin Perfection arclemosót a Simple helyett vettem, amit ugyan eléggé megszerettem, de az utóbb időben nem éreztem, hogy eléggé megtisztítaná az arcomat, emiatt szerettem volna valami mást kipróbálni. Mivel a Skin Perfection micellás 'arctonik' elég jól bevált, ezért gondoltam teszek egy próbát a habzó tisztítóval is. Ugyanúgy érzékeny és száraz bőrre lett kifejlesztve, nincsen benne szappan és illatanyag. Nekem nagyon szépen eltávolított minden sminket (szemsminket is), bár kissé fura, kémiai labor szaga van, de inkább ilyen legyen, mint agyonparfümözött. Eddig tetszik, aztán majd meglátjuk. Az ára eredetileg Ł4.50, de a Tesco-ban most Ł2.50-ért lehet kapni (Angliában élők figyelem!!!).




A VO5 termékeivel egyre jobb a kapcsolatunk, egyre jobban tetszik minden, amit kipróbálok a márkától. Legutóbb ezt a varázsolajat sikerült megvennem, amiben argánolaj van, meg antioxidánsok, meg E vitamin, meg minden finomság, ami segít rendben tartani a rakoncátlan fürtöket. Az illata mesés, picit rózsás, biztos az argánolaj miatt (vagy nem) és nagyon kevés kell belőle, ezért is pipettás az adagolója. Lehet nedves hajra és szárazra is használni, nem nehezít, nem zsírosít, viszont ápol, puhít és fényesít, na meg illatosít. Tetszik nagyon, remélem hosszútávon is beválik. Az ára kb Ł5, de a Superdrugban, akciósan van (2 db termék 7 font).



A Sally Hansen és a Revlon lakkot a Poundstore-ban vettem, ahol minden egy font, így nyilván nem volt kérdés, hogy jönnek velem. Mind a kettőnek eszméletlenül szép színe van, alig várom, hogy kipróbálhassam őket, bár a SH-t már felkentem egy körmömre és wow (tökéletesen illik a Candy Yum Yum rúzshoz), eszméletlen neon pink és egy rétegben is nagyon jól fed :). 


11 megjegyzés:

  1. A revlon lakknak csodaszép színe van :)

    VálaszTörlés
  2. Revlon lakk nekem is tetszik! *-*

    VálaszTörlés
  3. Majd szagolj meg egyszer tiszta argán olajat. :D Semmi rózsás illata nincs.
    Szerintem kutyakaki szaga van konkrétan. :D

    VálaszTörlés
  4. neeeeeeeeeee XD akkor az illatanyag ilyen finom benne... ez az első argánolajos termékem, nem tudtam mire számítsak, totálisan azt hittem annak van ilyen kis fincsi illata :)

    VálaszTörlés
  5. Epp ugyanezt a revlon lakkot vettem meg! Az uvegben szebb mint kormom, tobb retegben fed csak, csalodas volt.

    VálaszTörlés
  6. igen én is észrevettem. hogy kicsit gyengébb, mint amilyennek látszik...

    VálaszTörlés
  7. A SH lakkot megmutathatnád, ha felkented :)

    VálaszTörlés
  8. Próbáltad már a Neutrogena és a Clean&Clear 2in1 arclemosókat. A kettő gyakorlatilag ugyanaz, agyagszerű krémes arclemosók. Nekem csak ezek képesek tisztára mosni a zsíros bőrömet. Ráadásul nincs bennük irritáló anyag, ami a habzó arclemosók habzását biztosítja; sem apró radírozó szemcsék, amik miatt meg alkalmatlanok lennének a napi kétszeri tisztításra. Viszont az arctisztítás mellett tökéletes tisztító pakolásként működnek. Ha még nem találtad meg a tökéletes arctisztítót, próbáld ki valamelyiket. Meg fogsz lepődni.

    VálaszTörlés
  9. az a baj, hogy mind a kettőben van illatanyag és olyat én nem nagyon tudok használni, meg nekem van egy különleges igényem, hogy a szemfestéket is le tudjam mosni az arctisztítómmal, mert mást nem bír a bőröm, konkrétan semmilyen szemfestéklemosót, sem olajat, szem kétbázisút, semmit :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.