Spirálkörkép - Avon, Max Factor & Barry M

A legutóbbi két spiráltesztem nem volt éppen meggyőző sajnos. Sorra futok bele a rosszabbnál-rosszabb spirálokba, volt olyan, amit konkrétan az első használat után kivágtam a kukába, annyira borzadalmas volt (szerencsére olcsó darab, de akkor is). Ettől függetlenül továbbra is lelkesen veszem őket, tesztelem őket, mert soha nem lehet tudni, hol futok bele az igaziba (na jó egy már van, a MAC Extended Play, de egy nem elég :D). Ma az Avon új Mega Effects, a Max Factor Wild Mega Volume és a Barry M Lash Vegas darabokat szeretném megmutatni nektek.

Kezdem az Avon Mega Effects-el, amit szerintem már nem kell bemutatni senkinek, hiszem futótűzként terjedt el a beauty közösségben ez a bizarr-érdekes kialakítású darab. Nyilván nem tudtam neki ellenállni, és rendeltem egyet 10 fontért, ami 3600 Ft-nak felel meg. Otthon ehhez képest, ha jól tudom csak 1700 Ft-ba kerül. De akkor rögtön előre el is mondom, hogy még annyit sem ér. 





A csomagolása természetesen teljesen más, mint egy átlag spirálé, hiszen nem hosszúkás tubusban, hanem egy fura kis négyzetes, picikében érkezik. Sokkal kisebb egyébként, mint amire számítottam, szerintem alig 7 centis. Aranyos és tetszetős, de a színkombináció nekem kicsit prosztó, nem is tudom hogy miért. A képeken láthatjátok, hogy milyen szétszedve. Sajnos magát a spirál/kefe részt nagyon nehéz kiimádkozni a tubusból, óvatosan ide-oda mozgatva kell kihúzni, ami kicsit zavaró, meg reggel nem is vágyik arra az ember, hogy ilyesmivel bíbelődjön. 




A Mega Effects spirál könnyű használatot, volument és minden pillát elérő kefét ígér. Na most ehhez képest elég macerás használni és volument sem ad. Konkrétan túl folyós, idegesítő a használata és a végeredmény abszolút nem meggyőző. Szerintem nem érdemes pénzt kiadni érte, abszolút nem javaslom a megvételét.







A Max Factor Wild Mega Volume spiráljáról már biztosan sokat olvastatok más bloggerináknál pár hónappal ezelőtt, de azért gondoltam én is leírom a véleményemet. A Max Factor eddig nagyon jól teljesített szempillaspirál ügyileg és reméltem, hogy ez a vakító neonzöld darab sem lesz kivétel.



A csomagolás vidám és fiatalos, nekem nagyon tetszik, ráadásul a színei miatt könnyű megtalálni meg a legkupisabb sminktáskában is :). A keféje duci és homokóra alakú, kicsit féltem tőle, mert nekem ez már túl nagynak tűnt, de egészen jó vele dolgozni, hozzá lehet hamar szokni. A festék nagyon-nagyon jó, nem túl folyós és nem is túl száraz, szeretem az ilyen textúrát, ez már sokat elárul előre a teljesítményről általában.




A volumennővelés szerencsére nem csak üres ígéret, valóban sokkal dúsabbak (és hosszabbak is) lesznek a pillák ennek a spirálnak a segítségével. Tetszik a végeredmény, bár a nem legdrámaibb, de határozottan nagyon jó. Tartós is, könnyű is lemosni, szóval mindegy a helyén van, a Wild Mega Volume egy, ha nem is tökéletes, de jó spirál. Az árában nagyon nem vagyok biztos, de 2500 Ft felett van szerintem.




Barry M termékem ezelőtt a spirál előtt soha nem volt még (azóta már egy lakkot is sikerült beszereznem, ami nagyon meggyőzően teljesített nálam) és ne nevessetek meg nézzetek hülyének, de nem vettem volna meg ezt a darabot, ha nem látom meg Iggy Azalea Change Your Life videójában :D. De megláttam és gondoltam, annyira rossz akkor csak nem lehet.



A csomagolás teljesen rendben van, szép, hosszú elegáns, fekete a tubus, ezüst-lila felirattal. Az egyetlen dolog, ami kicsit zavaró, hogy nulla információ sem található a spirálról sem matricán, sem sehol, ez kissé fura, mert így nem igazán tudja az ember, hogy mire számítson, volument kap majd, vagy hosszítást vagy mit. A kefe egyébként teljesen átlagos, sima darab, kicsit homokóra szerű. Szeretem az ilyet, mert elég kicsi ahhoz, hogy a szempillatöveket is elérjük vele.



A neten utánanéztem, ha már a tubuson nem találtam információt, hogy ez bizony egy durván volumen növelő darab, amely különválasztja és meg is emeli a pillákat. A használata a kefe kialakítása miatt nagyon könnyű, viszont a festék elég híg és túl sokat visz fel, ergo tapadnak a szempillák. Ettől függetlenül egész jó a végeredmény, kifejezetten drámai, de sokaknak szerintem ez már a túlzás kategória, viszont itt Angliában élnek-halnak ezért a hatásért, nem is csodálkozok, hogy miért fogy ilyen jól náluk ez a darab. A Lash Vegas ára közel 7 font, vagyis közel 2400 Ft. (Lógok szempillás képpel, tudom...)



3 megjegyzés:

  1. Hey.
    I am inviting you to join my Mignin Mignon Sunglasses giveaway
    http://www.beingbeautifulandpretty.com/2013/10/mignon-mignon-sunglasses-giveaway.html
    keep in touch,
    www.beingbeautifulandpretty.com

    VálaszTörlés
  2. nekem kb. minden avon spirállal az a bajom, hogy túl folyós és semmi tartást nem ad. max arra jók, hogy legyen egy kis színe a pilláimnak, szóval ezt inkább már ki se próbáltam...
    és tényleg jó lenne megnézni a barry m spirált is a szempilláidon :)

    VálaszTörlés
  3. Nem régen volt essence akció, amikor egy spirál áráért kettőt adtak, és az egyiknek hasonló kialakítású a keféje, mint a max factorosnak, amikor először használtam fura volt, mert a vékony szilikonkefés spirálokhoz vagyok szokva, azokat nagyon szeretem, de már összebarátkoztunk és szeretem használni nagyon. Viszont meglepődtem, hogy krémmánián mennyire lehúzták, mert szerintem annyira nem rossz, hogy ne lehessen használni, nekem nem potyog, valamennyire a vizet is bírja, szóval eléggé elégedett vagyok vele. Na ezt csak azért írom, mert 750 ft ha jól emlékszem, szóval ha valaki alternatívát keres, akkor van :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.