RiRi ♥ MAC - minitesztek

A fészen már szóltam, hogy nem fogom külön-külön tesztelgetni a RiRi termékeket, inkább csinálok nekik egy nagy-nagy posztot, sok képpel és kevesebb dumával. Úgy hallottam, hogy otthon az üzletekben még vannak termékek, szóval ha valami megtetszik nektek még gyorsan szaladjatok el és csapjatok le rá. Vagy ha mégsem maradt semmi, akkor se búslakodjatok mert novemberben jön az újabb Rihanna kollekció, igaz más termékekkel és más csomagolással, de biztos vagyok benne, hogy hasonlóan csodás lesz, mint ez. 




Gyorsan egy-két szó a csomagolásról: szerintem ez tipikusan olyanra sikeredett, hogy van aki vagy imádja, van aki meg iszonyat gagyinak tartja, én nyilván az első csoporthoz tartozok, hiszen rózsaszín is, meg fényes is. Azt rögtön megmondom, hogy iszonyatosan gyűjti az ujjlenyomatokat sajnos, ja és lehetetlen lefotózni őket... A RiRi felirat egyébként a képeken nem látszott sehol ennyire neon pinknek, iszonyatosan szép. A kompaktok belseje sima babarózsaszín műanyag, az már nem metálos, de jobb is szerintem. A szempillaspirál a legszebb, ehhez kétség sem férhet, egyszerűen tökéletes a matt tubus és a metálos kupak együtt. 



Kezdem a kedvencemmel, ami - ne röhögjetek ki - nem más, mint a 35-ös sorszámú műszempilla. Eszembe sem jutott volna ilyesmit venni, ha nem vizsgálom meg tüzetesebben az egyik képet róla, ami alapján rettentően megtetszett és gondoltam, ha nem lesz vészes az itteni ára (Amerikában közel 18 dollár *-*) és belefér még a keretembe, akkor üsse kavics. Szóval elhoztam és életem legszebb pillája, de komolyan. Hihetetlenül profi, nem kell belőle levagdosni, szilikonszálon vannak a szálak, extra könnyű felrakni és alig kerül többe, mint egy jobb Eylure darab. Feltéve pedig mesés, nyilván extra hosszú, de mégsem az a durva műhatású, köszönhetően a sötétbarna színének. Ha szeretnétek minőségi pillákat venni, akkor ne tovább a MAC-nél.





A RiRi Woo rúzs volt az első a listámon, amikor megláttam a kollekciót, mert tudtam, hogy ez a piros, ez tökéletes és kell nekem egy ilyen. A textúra a finishez képest nagyon jó krémes, könnyen felvihető az ajkakra ecsettel is és a tubusból is. A retro matt formula pedig elképesztő, a swatchon is láthatjátok, hogy ez tényleg 1000%-ban matt, bámulatosan néz ki (mihelyst nem leszek dögrováson smink is lesz ám vele). Természetesen ennek köszönhetően tartós, a kezemről sikáltam egy órán keresztül. Azt még nem tudom, hogy mennyire szárítja az ajkakat, de azt hallottam, hogy szinte egyáltalán nem. Ha valamit érdemes megvenni ebből a kollekcióból, akkor én őt mondanám.







Az arcpirosító az előzetes swatchok és promóképek alapján nagyon nem tetszett, túl narancsosnak, sötétnek és furának találtam, de az eladólány megnyugtatott, hogy de nem az, próbáljam csak ki, majd meglátom, hogy igazán szép világos bőrön. És valóban az, én lepődtem meg a legjobban. Abszolút meghatározhatatlan színe van, egyszerre rezes, narancsos, rózsás, bézses és a satin finisnek köszönhetően egészséges ragyogásba vonja az arcot. Iszonyatosan pigmentált, de nagyon könnyű vele dolgozni, nem lesz bohócos a felvitel után. 






A cream colour base talán a második legjobb termék a RiRi Woo után szerintem. Igazából semmi extra, sima krémes 'highlighter', de a színének és a formulájának köszönhetően sokoldalúan fel lehet használni. Egy nagyon picit rózsaszínes pezsgős bézs árnyalat, hasonlít az Extra Dimension Superb skinfinishez. Nagyon apró csillámok is vannak benne, de a bőrön már csak a fénye látszik. Én kipróbáltam arcra, szemre, sőt még a számra is és mindenhol nagyszerűen működik. 






Amit még sajnos nem tudtam rendesen kipróbálni, csak swatcholni, az a Hibiscus Kiss blush duó. Na majd holnap. Érdekes, hogy a legtöbb blogon azt írták róla, hogy vagy a bronzer, vagy a pír oldala furán kemény és nem lehet felszedni a színt. Fogalmam sincs, hogy kinek a terméke lehet selejtes, az enyém vagy az övék, de én nem tapasztaltam semmi ilyesmit, isteni finom, szinte krémes mind a két oldal textúrája és eléggé pigmentáltak is. A bronzer matt és nagyon természetes árnyalata van, tökéletes kontúrozáshoz is, a pír pedig egyszerűen mesés, nincsen még ehhez hasonló pinkes-korallos színem (szerintem ő satin finisű). 







Az Extended Play spirált már használom egy jó másfél éve és ugyan döcögősen indult a kapcsolatunk, azonban mára az egyik legnagyobb kedvencem lett. Tesztet ITT találtok róla és mivel elfogyott az előző, ezért nem volt kérdés, hogy a kollekcióból ő is jön velem. Ő egyébként a Gigablack verzió, ami feketébb, én nulla különbséget látok, de ez egyáltalán nem zavar, a lényeg, hogy ez az egyik legjobb spirál és pont. 





Na mit gondoltok? Ti fogtok venni valamit? Én nagyon elégedett vagyok ezzel a kollekcióval, megérte várni meg pénz gyűjtögetni rá, legalábbis nekem. Pedig nem is szeretem annyira Rihanna-t. De érdekes módon nagyon ügyesen adja a nevét különböző dolgokhoz, nekem pl. River Island x Rihanna ruhám is van és az is nagyon jó... Ki érti...

13 megjegyzés:

  1. Hát ez OMG
    mindenhol mindig azt láttam, hogy de ez nem jó, meg annyira nem lett jó minőségű, de ezek alapján nagyon szépre sikerült. Kár, hogy nem az én árkategóriám, a krémes highlighter és a blush duo jönne velem haza ha megtehetném :) Egyébként ez a csomagolás miatt is simán megéri komolyan, kilóra megveszi az embert :D

    VálaszTörlés
  2. Úristen a pirosító de gyönyörű!!!! Elgondkolkodtam... nagyon :D!!!

    VálaszTörlés
  3. Húúú... ez biztos egy vagyon lehetett, de minden pénz megért! :)

    VálaszTörlés
  4. Szépek, bár nekem ezek már túl drágák :) ha nagy Rihanna rajongó lennék és épp el lennék eresztve lével, na akkor tuti vennék belőle, de így nem túl esélyes :D

    VálaszTörlés
  5. Pont ilyenkor vannak ezek a finomságok a piacon.:( Na nem hazudok egyet-kettőt (hármat-négyet:P) be kell szereznem. A rúzsért megteszek bármit!

    VálaszTörlés
  6. @Zsuzsi: szerintem semmi gond a minőséggel :) sem a csomagolási nem rosszabb, sem a termékeké :)

    @Yndre: 3 hónapig erre gyűjtöttem XD

    @Nikii ke: abból úgy hallottam hoztak eleget :)

    VálaszTörlés
  7. Riri woo-t én is megszereztem, imádom :)) igazi dögös vörös szín , ma is ez volt rajtam :)) ohh nem is tudtam h novemberbe is jön egy újabb :O .. jahj a pénztárcámnak :DD

    VálaszTörlés
  8. az a november december lesz... :D

    VálaszTörlés
  9. Ó az nagyon jó, szülinapra aktuális lesz :DDD

    VálaszTörlés
  10. Eddig még csak a MAC közelébe sem mertem menni, tudtam, hogy nem engedhetem meg magamnak, de elhatároztam, hogy az első fizetésemből megajándékozom magam valami drágább dologgal. Nem tudtam mivel, de éppen szembejött az újonnan nyílt MAC üzlet, és a Riri kollekció. A csomagolás, ahogy előttem is mondták, megvett kilóra, és mivel mostanában szinte csak natúr színeket használok, a világosabb paletta lett a szerelem. Megvettem és nagyon boldog vagyok. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.