Negyedik AS gyülés

10:20 du.
Még éppen a legújabb Once Upon A Time-ot, mellette írom meg a múlt heti sorozatadagról a véleményt. Egyet rögtön előre le is lövök: sikerült a világ legborzalmasabb alkotását produkálnia az ABC-nek, de tényleg olyan borzalmasat, hogy még nálam is kiverte a biztosítékot, pedig én azért nézek elég sok mindent, láttam már sok mindent, köztük nagyon rossz sorozatokat is. De ez... wow... mindennek a legalja volt. HA kíváncsiak vagytok, hogy melyikről beszélek, akkor olvassatok tovább :).




Bones 09*04: végre, végre, végre, hogy lezárták a Pelant ügyet, hát hogy én mennyire nagyon rühelltem, te jó isten. De meghalt, nincs tovább, ennyi volt és Bones és Booth végre összeházasodhatnak. Potenciális évadzárónak gondoltam, de hamarabb lesz, aminek még nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem. Annak persze örülök, hogy lesz esküvő, csak annyira tökéletes évadzáró epizód alapanyag. Na mindegy. Várom a folytatást.

The Originals 01*02: és megjött a potenciál. Az első rész kicsit punyi volt, meg úgy-ahogy ismétlés is, de a második résszel belecsaptak a lecsóba és húúúú de nagyon jó is lett. Kiderült jó sok minden, voltak meglepetések, de a legtöbbet persze lehetett sejteni, de még így is izgalmas volt. Örülök, hogy nincsenek benne nyálas tini-románc dolgok, mint a testvér-sorozatban, viszont a barna csajt nagyon gyorsan tüntessék el, mert ki nem állhatom. A gyerekével együtt... Persze nyilván központi elem, de felőlem kinyírhatják... De gonosz vagyok...

Once Upon A Time In Wonderland 01*01: ez a világ legszarabb sorozata. Egyszerűen kritikán aluli volt. Nem, az alatti. Én még ilyen förmedvényt soha nem láttam... A CGI egyszerűen katasztrofális és nevetséges, de ez volt a legkisebb gond. A szereplők - és finoman fogalmazok - nagyon nem szerethetőek, talán Alice még úgy, ahogy, de a többi... A hideg rázott tőlük, különösen a szív királynőtől, aki inkább egy playboy nyuszinak illene be vagy nem is tudom. Jézusom, ki csinálhatta ezt a borzalmat.... Komolyan adnék neki vagy két tockost... Második részre már nem maradok...

Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D. 01*03: erre se maradok... Konkrétan oda sem figyeltem erre a részre, annyira nem tudott lekötni. Kár, mert nagyon szeretem a Marvel univerzumot, de úgy látszik sorozatverzióban nem jött be a dolog. Vagyis nekem nem, mert amúgy berendelték a 22 részes évadot. 

Sleepy Hollow 01*04: az egyik legjobb újonc, ha nem a legjobb (bár még nem minden volt premieren). Izgalmas, pörgős, a szereplőket én személy szerint szimpatikusnak és szerethetőnek találom és külön tetszik Abby és Jenny párosa, hogy érzelmileg hogyan birkóznak meg a múlttal. Action és drama tökéletes arányú keveréke. Egyetlen egy dolog zavar benne, hogy a szerencsétlen Ichabod-nak tényleg csak az az egy szett ruhája van, amiben eltemették és végig azt fogja hordani... XD.

Mom 01*02/01*03: nézzétek, zseniális XD. De komolyan, én olyan jókat röhögök rajta, eszméletlen suttyó humora van, de tökre szerethető. 

American Horror Story - Coven 01*01: na ő az, amit vagy imád és istenít valaki, vagy nagyon utálja. Szerintem zseniális, hihetetlen, hogy ennyire jó színészeket találtak erre a sorozatra, mindenki annyira odateszi magát, hogy már csak emiatt is megérné nézni. Persze a történet is nagyon rendben van, én egyébként is imádok minden boszorkányos dolgot, de ez egészen különleges és érdekes és alig várom, hogy mi lesz a folytatás.

The Vampire Diaries 05*02: érdekesen alakulnak a dolog... Persze a TVD mindig ilyen volt, csinálnak egy jó részt, aztán egy felejthetőt, aztán kettő jót, három felejthetőt. Ez most olyan semmilyen volt, annak ellenére, hogy mennyi minden történt. De előrébb nem haladtunk semmit sem. Ja, de. Stefan kiszabadult vagy valami. Bonnie meg haljon már meg véglegesen...

Once Upon A Time 03*03: még mindig nagyon jó. Regina meg Hood, wow... Ezen azért kikerekedett a szemem, de majd meglátjuk mi lesz belőle. És szegény Mulan, a szívem szakad meg érte... :(((. Az egyetlen irritáló dolog, hogy  princ csármingnak már minek kellett mérgező-halálos sebesülést elszenvednie... De gagyi. Ja és Emma nem lenne sokkal jobb Hook-al, mint a másik palival??? Ugyeeeee????

X-Faktor: megvolt az első élő adás, és jobbra sikerült, mint a tavaly, meg az azelőtti, szerencsére. Szikora most már irritál, de azt hiszem ki kell bírnom, mert sok mindent nem tehetek ellene :D. A dalok borzalmasak voltak, de legalább jól énekelték el őket, remélem jövőhéten normálisabbakat fognak választani, nem ilyen modern rádiószutykot. Sajnos viszont nem az esett ki, akit én szerettem volna, hogy kiessen, de majd legközelebb. (A Marci gyerek egy tahó, az mehet, meg a Lili is menjen nagyon sürgősen, na nem a jó hangú, hanem az a másik.)

A többi sorozatról azért nem írtam külön, mert mind hozzák, azt amit eddig :). A héten nincsen premier, de jövőhéten kettő is lesz, juhé :).

6 megjegyzés:

  1. Mivan már??? Szikora király!!! XDDD én mindig olyanokat röhögök rajta :D Tóth Gabi menjen oda...
    A Marcell gyereketől meg követelem, hogy hagyja el a házat, meg a Lili gyerektől is..köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Azért nekem az AHS legeleje és legvége eléggé WTF?! érzetű... De hát imádom és elfogult vagyok :D

    VálaszTörlés
  3. A glee harmadik epizódja hogy tetszett? :)

    VálaszTörlés
  4. Ameddig nem néztem meg a Dextert nem vagyok hajlandó másba belekezdeni, de tök jó,hogy innen lehet szemezgetni :D Máris kedvet csináltál egy-két sorozathoz :)

    VálaszTörlés
  5. @Noémi: nos erről nem nyilatkoznék inkább...

    @Cserkó Muffin: beleviszlek a rosszba XD

    VálaszTörlés
  6. A Once upon a time in wonderland trailere után én valami sokkal jobbra számítottam.
    A Vörös királynő tényleg egy vicc, az a nő nem lehet vmi nagy színésznő,mert semmi gonoszságot nem láttam benne. Az egyetlen jópofa szereplő Jafar, de szerintem ő nem fogja tudni felhúzni ezt a szörnyűséget, aminek a spesöl effektjei kb a Xénát meg a Herkulest idézik, amik kb a kilencvenes évek közepén készültek, erről ennyit.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.