Kényztetés a bőrnek - arcmaszkok

Nem olyan régóta fedeztem fel úgy igazából az arcmaszkokat, talán egy éve, hogy próbálok rendszeresen használni ilyen termékeket és bevallom kicsit nehezemre esett beépíteni a mindennapos rutinomba, de természetesen most már nem tudnék nélkülük élni. Korábban azt gondoltam, hogy ez csak sznobizmus, nem érnek semmit, felesleges megterhelés a bőrnek, aztán szépen lassan ráébredtem, hogy bizony hosszútávon kifizetődő a használatuk. Jelenleg hármat használok rendszeresen, ők azok, amik eddig a legjobban beváltak, persze nem zárkózok el semmilyen újdonságtól.






A Banila Co The Black 17 maszkról már írtam kisregényt korábban, nem ismételném magamat még egyszer. Kellemes hidratáló-ragyogásfokozó-feszesítő hatása van, hetente egyszer használom. 100ml-es és 4090 Ft-be kerül és ITT tudjátok megvenni.



A The Body Shop Aloe Protective Restoring maszkot azért vettem meg, mert éppen hülyét játszott a fejem és teljesen meg volt bolondulva, irritáltnak éreztem, fura tapintásúnak és gondoltam, ha már a többi aloe termékét imádom a márkának és tényleg hatásosak is voltak, akkor ez sem lehet rossz. Nem is az, csodásan megnyugtatja a bőrt és hidratálja is, valamint lehúzza a pirosságot. Radírozás után szoktam használni, hogy még jobban be tudjon szívódni, elméletileg 15-20 percet kell fent hagyni és bemasszírozni a maradékot, de én inkább le szoktam mosni, mert nem szeretem a textúráját, olyan furán zsíros-darabos lesz ennyi idő után, viszont csodás babapopsi a bőröm tőle. A legérzékenyebb bőrűek is nyugodtan használhatják, illatanyagmentes. 100ml-es és 4990 Ft-ba kerül, INNEN meg is tujátok rendelni.



A másik TBS arcmaszkot azért vettem, mert úgy éreztem, hogy heti egy radírozás kevés, viszont a kettőt soknak tartom az én bőrtípusomra, így inkább ezt az alternatívát választottam. Az Honey&Oat 3in1 Scrub Mask tisztít, hidratál és nagyon-nagyon gyengéden radíroz egyszerre és isteni finom az illata. Felkenés után 10-15 percet várok, aztán lemosom és frissnek, üdének valamint hidratáltnak érzem a bőröm. Azt hiszem a három közül ez a kedvencem, szerintem érdemes kipróbálni. Az ára 4090 Ft, ezért 100ml-t kapunk és ITT meg is tudjátok venni. 



De ahogy már említettem, semmi újtól nem zárkózok el és nagyon szeretnék kipróbálni két, szinte már ikonikussá vált arcmaszkot, lehetőleg minél hamarabb. A GlamGlow Mud Mask a sztárok kedvence, aranyárban mérik, de mindenki halálra ajnározza, gondolom annyira rossz akkor nem lehet :). Többféle verzió is kapható már belőle (Tingling&Exfoliating - radírozó hatású fiatalító maszk, Supermud Clearing Treatmen - pórusfinomító, tisztító csoda - én is erre pályázok, Brightmud Eye Treatment - sötét karikák elleni gyorssegély). Karácsonyra kiadtak belőle egy nagyon jó kis ajándékcsomagot is, amiben a két arcmaszk található kisebb kiszerelésben - 15ml és 30ml -  50 fontért (18000 Ft *-*), de külön-külön otthon is meg lehet már venni őket a Douglas parfümériákban, ha jól rémlik, akkor 15000 Ft-ért adják a 30ml-est (otthon miért is olcsóbb???). Egy bajom van csak vele, nyilván az ára mellett, hogy a parfüm az első öt összetevő között van és van egy olyan érzésem, hogy erre nagyon nem reagálni szépen a fejem :D. Nem baj, kérünk mintát!




A másik maszk, amit szeretnék megvenni (nem kipróbálni, mert hozzá már volt szerencsém), az a Clinique Turnaround Istant Facial. A Turnaround a világ egyik legjobb arcápolási termékcsaládja és azon belül is a maszk a legjobb. Régen egy darabig használtam őket és nagyon-nagyon szerettem, fantasztikus, hogy milyen csodásan puha és szép lesz a bőr tőlük. Egy ideje pedig megint szemezek velük, elsősorban a maszkkal, de megvárom, amíg elfogy valamelyik a most használatban lévők közül. A Turnaround Istant Facial mikrodermabrázió hatású termék, amely azonnal egyenletesebbé teszi a bőrtónust. Az 75ml-es tubus ára kb 10590 Ft és az iParfümériából bármikor meg tudjátok rendelni.


5 megjegyzés:

  1. Én jobb szeretem a házi készítésű arcmaszkokat. Pl. a mézes-joghurtos-zabpelyheset, amihez a TBS is hasonlít. :) Vagy a zöld teásat. Télen a sima joghurt-olívaolaj a kedvencem, anyukám 20 éve azt használja minden héten és gyönyörű a bőre. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezek sajnos túl drágák nekem. :(

    VálaszTörlés
  3. Nekem a TBS E vitaminosa a kedvencem, amellett pedig Avonosokat szoktam még használni. A két általad említett TBS-t is csekkolni fogom, jól hangzanak :-)

    VálaszTörlés
  4. A GlamGlow-ot (fekete tégelyes) a napokban próbáltam, túl nagy volt az elvárásom...sőt ki is pirosodott kicsit a bőröm utána és 1-2 piros pati is megjelent.....sima iszap kis szilikonnal-gondolom, de ez ne vegye el a kedved, kérj előtte mintát, én sem vettem meg.

    VálaszTörlés
  5. sejtettem én hogy ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja... de azért kérek mintát valahol XD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.