Gyorsvélemény - VO5 Hot Oil

Tegnap elmentem a Tesco-ba kaját venni. Gondolom sejtitek, hogy hol ér véget a történet, de azért vettem ám ennivalót is :D. A kozmetikai részleget ezentúl messzire el fogom kerülni, vagy nem megyek többet a teszkóba, csak olyan helyre, ahol semmi más nincsen kaján kívül. Most azonban kivételesen nem a sminkcuccok varázsoltak el, hanem a hajápolási polcnál ragadtam le vagy 10 percre. A VO5 márka Angliában hihetetlen népszerűségnek örvend, jómagam is előszeretettel használom a termékeiket, több is van itthon belőlük (dúsító hab, ami isteni, mert nem ragad és nem tapad, viszont tényleg ad jócskán volument, simító szérum, ami a párának nem áll ellen, de egyébként nagyon szuper és egy beach spray, ami viszont annyira nem nyűgözött le, bár szerintem a hajam minősége nem megfelelő hozzá...), de most bővítettem két újabb darabbal a készletet: egy simító krémmel, ami anti-frizz hatású (jelentem, nem jött be a dolog, ma esett és ugyan nem áztam meg, de úgy néztem ki a nap végére, mint egy kóbor őrült birka.... a tükör visított, nem én...). 


Viszont a Hot Oil egészen jó kis dolog. A használata nagyon érdekes, fel kell melegíteni forró vízben, majd nedves hajra samponozás előtt felvinni, kiöblíteni, majd moshatjuk a sörényünket. A leírás alapján hajszerkezetet javít, valamint száraz hajat teszi rendbe, különösen a fésülés és a hő okozta károkra jó, a végeredmény pedig simább és puhább haj. Nekem eddig sem volt a puhasággal gondom, de míg máskor iszonyatosan nehezen tudom csak egyenese kiszárítani a hajam, most nagyon könnyen ment és nem volt olyan furán sprőd kinézetű sem a loboncom. Szóval úgy tűnik ez most tényleg jó és hatásos. A csomagban 4 darab kis 'ampulla' van, az ára 3 font volt, ami nem vészes, lévén nekem egy hónapra elég (van előnye is a száraz, göndör hajnak, elég hetente mosni :D). Szerintem érdemes kipróbálni. Ja, és megint új hajszínem lesz, hosszú sztori, majd ha ezt kipróbáltam, akkor elmesélem :D.

6 megjegyzés:

  1. Nekem Avonos olajom volt, 50 ml-es, kb. 4 használatra volt elég szintén. Szerettem nagyon, de most kókuszolajjal tervezem ugyanezt művelni majd :-)

    VálaszTörlés
  2. ááá nagyon tetszik ez a hajfesték.

    VálaszTörlés
  3. áááá imádom én is :) úgy örültem hogy találtam egy ilyen árnyalatot :)elegem lett az olia 7.40 -ből XD

    VálaszTörlés
  4. az a hajfesték *-* alig várom,hogy milyen lesz a hajadon :)

    VálaszTörlés
  5. remélem hétvégén meg tudom csinálni :D

    VálaszTörlés
  6. Én a Body Shop szépítő olaját használom rendszeresen, mert elég kényes a bőröm, és ezért csak olyan sampont tudok használni, ami szárít, balzsamot pedig nem. Az az olaj viszont csodát tett a hajammal, és marha sokáig ki is tart.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.