Bye-bye termékek

Ismét sikerült elhasználom pár dolgot, sőt van olyan, ami nincs is rajta a képen (Bioderma micellás lemosó), mert kidobtam, mielőtt észbe kaptam volna... Ti miket használtatok el mostanság???




Batiste Dry Shampoo Cherry - nagyon szerettem, bár nem tartott valami sokáig, vagy csak túl sokat használtam?? Nem tudom.. De most már legalább tudom, hogy miért imádják ennyien a Batiste száraz samponokat. Nagyon szuper, nem lesz fura fehér a hajam tőle és finom az illata. Már újravettem, de ezúttal a vörös hajra való verziót, ami meg egyenesen zseniális, hiszen pirosas-rezes színe van a 'pornak' benne.

Queen Helene Mint Julep Masque - őt igazából nem elhasználtam, hanem beszáradt, mert egy ideje már nem használtam. Annyira nem igazán vált be, nem tisztította olyan alaposan a pórusokat és nem is húzta őket össze. Nem veszem újra, szerintem itt nem is tudnám mondjuk :D.

E45 Lotion - itt Angliában imádják az E45 termékeket, amik hipoallergén mindenféle bőrbajra való kencék egyébként. Ekcéma, bőrpír, kiütések, mindenre jó. Én is szerettem, mert illatanyagmentes és a felkaromon lévő kiütéseket szépen le is húzta, csak pont ez zavart benne a legjobban, hogy nincsen finom illata. Lehet, hogy majd újraveszem, de most van itthon kettő vagyis három másik testápolóm helyette.

The Body Shop Olive Body Scrub - az egyik legjobb TBS testradír, jó kis szemcsék vannak benne és extra puha lesz a bőröm utána. Az illata nem a legjobb, inkább uniszex, zöldes, növényes illat, de azért így is finom. Nem tudom, hogy mikor fogom újravenni, mert most van mézes meg brazil diós, karácsonykor meg jön a gyömbéres...

Boots Hand&Nail Cream - meglepően jó kis kézkrém volt a Boots saját márkás terméke, megfelelően hidratált és gyorsan be is szívódott. Lehet újra kéne vennem, mert ami most van, az is jó, csak nem szívódik fel ilyen gyorsan. Ráadásul ez olcsóbb is...

Urban Decay Surreal Skin Mineral Makeup - vele valami nagyon fura történt, ugyanis narancssárga lett tőle a bőröm, ezért jobbnak láttam búcsút venni tőle. Szerettem nagyon, de amióta meg van hülyülve a bőröm, azóta nem szereti az ásványi alapozókat. Biztosan nem veszem újra, mert már nem lehet kapni :D.

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution - a kedvenc tonikom/sminklemosóm... És elfogyott... És itt nem nagyon lehet kapni... Persze vannak micellás lemosók, aranyáron, 12 font egy 200 ml-es La Roche. Kell a fenének annyiért. Vettem inkább egy L'Oréal-t, ami csak 3 font volt és meglepően jó. Bár azért, ha megyek haza, akkor felpakolok Bioderma-ból, az tuti.

5 megjegyzés:

  1. Jó hogy írtál az E45-ről, erről még nem is hallottam róla. Jövőhéten utazik ki Manchesterbe a tesómhoz, úgyhogy jól jönnek a posztjaid, fel is írok párat amik lehet jönnek velem haza. Tavaly is voltam vásárolgatni, akkor sleeket szereztem be tresemmet, meg ugye Primark:) A boots saját márkás dolgait nem annyira figyeltem, most is a No.7.-re vagyok rákattanva. A sleek új palettát melyik boltban vetted? Úgy tudom már a drugstore-ban nincs állványa.
    Baptiste nekem is volt, a tropical illatú, broaaf elég mű, de idén valami kellemesebbet igyekszek választani:)
    Köszi:)

    VálaszTörlés
  2. Az escentual.com-ról tudsz rendelni Biodermát, 2-3 nap alatt Angliában kiszállítják... Érdemes figyelni, mert sokszor akciós is, de amúgy szerintem még teljes árban is olcsóbb mint Magyarországon. Én is onnan szoktam rendelni.

    VálaszTörlés
  3. A Batiste szárazsampon mennyibe került?

    VálaszTörlés
  4. fúúú, szerintem 3 font környékén van egy flakonnal :) hogy otthon esetleg mennyi azt viszont egyáltalán nem tudom...

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok, az E45 Itch relief cream-et ajanlom ekcemara. Nalunk bevalt, es mindenki masnak akinek eddig ajanlottam. Mi is angol ismerosoktol hallottunk rola es UK-bol szoktunk hozatni.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.