A hét kedvence - The Body Shop Brazil Nut Body Butter

Vagyis igazából a múlt hét kedvence, mert hétfőn azért még nem lehet kijelenteni, hogy mi lesz a hét kedvence :). A TBS Brazil Nut kenterbe veri nálam az összes többi illatot a márkánál, egyszerűen szerelmes vagyok ebbe az édes pörkölt dió mámorba és nyilván - mert miért is ne - meg kell szüntetni... Ennek alkalmából azonban le vannak árazva a termékek, így gyorsan vettem még pár utánpótlást, többek között testvajat is, amit most először próbáltam ki (vicces, de brazil diósok közül ez még nem volt itthon). A próba után rögtön mondtam is, hogy na banyek többet kellett volna hozni belőle... Szerintem magasan ez a legjobb testvaj a TBS-nál, mind illatra, mind textúrára. Lágy és krémes, nagyon könnyen kenhető és gyorsan beszívódik, sokáig megmarad az illata és nagyon jól hidratál. Imádom a mézeset meg a barackosat és a csokisat is, de ez... ez egy álom. Aki teheti az még gyorsan csapjon le rá mielőtt végleg eltűnik a polcokról!



5 megjegyzés:

  1. Hmm... nekem annyira nem jönnek be a TBS-es testvajak, mert az istenért nem akarnak beszívódni és nagyon olajos, fényes réteget képeznek a bőrömön :S. Csodálkozom, hogy neked könnyen beszívódik.

    VálaszTörlés
  2. nekem sem jó mindegyik, de ez isteni :)

    VálaszTörlés
  3. Do-Ra: Valaki (tán a Mara) tanácsolta egyszer, h nedves bőrre vigyük fel, úgy sokkal gyorsabban beszívódik. És tényleg! ;)

    Én most egy mandulás végét járom, de már megbontottam a málnásat, mert már aggódom, h milyen lesz marcipán illat nélkül. Megjegyzem, korábban hasonlót éreztem a csokisnál, moringásnál és még sorolhatnám... :D Ezt a brazil diósat sosem szagoltam, de most már kíváncsi vagyok rá (h miről maradhatok le), úgyis megyek 1-2 héten belül új szemkörnyékápolóért, akkor meglesem.

    VálaszTörlés
  4. Óóóó köszönöm a tippet, ma este mindenképp kipróbálom! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is ez az egyes számú kedvencem. Most ezt nyúzom, mert a múltkor 1 hétig kártyával 5€ volt az összes, alap h jött haza, de akkor szerdán a VIP estén lecsapok több dologra is, remélem le lesznek árazva, bár eddig nem láttam semmi jelét h kivonják.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.