Bye-bye termékek

De nagyon rühellem azt, amikor a legkedvesebb termékeim sorra, egymás után szépen elfogynak... Pedig most ez történt, egyszerre öttel sikerült végeznem, ami azt jelenti, hogy jó mélyre kell nyúlnom a pénztárcámba, hogy pótolhassak minden darabot. Szerintem mindegyikről volt teszt a blogon, de azért megosztom még egyszer pár mondatban a tapasztalataimat velük kapcsolatban.





Skin79 Super+ Gold BB krém: őt sajnálom a legjobban szerintem. Nagyon-nagyon megszerettem, noha voltak korábban fenntartásaim az eredeti bb krémekkel kapcsolatban, azonban ez a Skin79 darab eloszlatta mindet. Jó volt a bőrömnek, imádtam, hogy nem kell sem korrektor, sem arckrém, se semmi más, csak gyorsan felkenem reggel és kész is vagy félig a sminkemmel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, szerintem zseniális. A JWG Beauty oldaláról meg is tudjátok rendelni 4690 Ft-ért. Egyébként kb fél évre volt elég a tubus. Szerintem biztosan újra fogom vásárolni.

MAC Studio Finish Concealer: a legkedvencebb korrektorom volt, hüpp-hüpp. Szerintem megvan már legalább 2 éve, ha nem hosszabb ideje és még mindig van egy kicsi az alján, de már nagyon megérett a cserére. Elfed mindent, nem mászkál, tökéletes a szem környékére is és van benne fényvédő is. Nem 100%, hogy a következő korrektorom is ő lesz, mert most nagyon szemezek a Too Faced termékével, ugyanis kipróbáltam a napokban és döbbenetesen jónak tűnik. Na de majd meglátjuk :).

MAC Extended Play Lash: de nagyon szeretném még egyszer megvenni, de ismerem már magam és szempillaspirálok terén mindig elcsábulok valami újra. Pedig ez a kis kék tubus csodát rejt magában, mert brutálisan hosszít, a keféje egy csoda és vízzel lemosható formulája van, ami az egyik legnagyobb találmány a sminktörténelemben. Ha nem találok jobbat, akkor viszont visszatérek hozzá.

Carmex Moisture Plus: őt biztosan pótolni fogom, mert nem csak tökéletesen ápol, de fényvédő is van benne és nagyszerűen színez is (persze van színtelen is). Szerencse, hogy itt Angliában is van belőle, bár azért nem éppen olcsó, majdnem 5 fontot kérnek érte, ami azért akárhogy is nézzük több, mint 1700 Ft... piszok angolok...

The Body Shop Aloe Protective Serum: őt mindenképpen újra fogom venni, mert nagyon megszerettem. Megnyugtatja a bőrt és hidratál is, én minden este használom a szokásos arckrémem előtt. Érzékeny bőrűeknek megváltás lehet egy rosszul sikerült radírozás után :D.

9 megjegyzés:

  1. A közeljövőben utazom Londonba (vagy nyár végén, vagy ősszel), nem tervezel egy olyan postot írni, mint anno Amerikáról, hogy összegyűjtöd hogy milyen drogériák, parfümériák, boltok vannak, milyenek az árak és melyik márkák kínálatát érdemes megnézni, ami nincs itthon?:)
    Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  2. Hú, pont ezen a BB-n gondolkoztam, volt belőle mintám, pár nap alatt meggyőzött :) Per pillanat a Hot Pink-et és a Missha Perfect Cover-t használom felváltva, de valahogy egyik sem az igazi :(

    VálaszTörlés
  3. Egy ilyen poszt engem is érdekelne, mint amit az előttem szóló ajánlott. Szeptemberben repülök Bristolba, és nagyon érdekelne milyen üzleteket érdemes felkeresni, mi mennyiért, hol, be szeretnék szerezni 1-2 itthon nem kapható dolgot, legyen az ruha, cipő, smink termék, bármi...
    Szóval én nagyon tudnék örülni!

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Hello! Angliaban nincsenek covergirl cuccok? En covergirl szempillaspiralt hasznalok, kek tubusosat, es ugyanazt tapasztalom, mint amit a mac-rol irtal. Konnyen lemoshato, stb. Joval olcsobb, mint a mac.

    VálaszTörlés
  6. Annyian dicséritek ezt a MAC Studio Finish korrektort, most már komolyan gondolkodom a beszerzésén. Áááá, rábeszéltek engem mindig mindenfélére. :P :)

    VálaszTörlés
  7. Ez a MAC concealer nem tul "suru" nektek, vagy csak en hasznaltam rosszul? En vegul a Bobbi Brown creamy concealer-nel kotottem ki, szerintem kb. hasonlo arkategoria, bar amugy is olyan sokaig eleg az a kis tegely...
    Moncsiikah posztjarol az jutott eszembe, hogy angliai vizitek elott en mindig, de MINDIG veszek meg itthon inmedioban, de legkesobb a repuloteri megerkezeskor a WHSmithben egy brit Glamour es InStyle magazint. Olyan, mint egy szuper katalogus az ujdonsagokrol, rengeteg shopping tippet ad. Es bar tudom, hogy ez mar beteges, de ha olyan kornyekre megyek, ahol meg nem voltam, mindig csekkolom interneten, hogy melyik a legnagyobb mall vagy bevasarloutca es milyen uzletek vannak, csak hogy tudjak keszulni...

    VálaszTörlés
  8. nem nagyon voltam még annyira vásárolni amióta itt vagyok, de azért írhatok egy ilyen posztot :)

    @Bellala: szerintem érdemes megvenni, nekem nagyon bevált, pont elég erős a fedése, természetes és mattra szárad :)

    @Névtelen: a neten én is mindig lecsekkolom a bevásárlóközpontokat előre XD a mac korrektor pedig elég sűrű, ez tény, de szerintem egy jó ecsettel vagy kézzel nagyon könnyű vele dolgozni :)

    VálaszTörlés
  9. Angliában minden van:) a neten meg mindent meg lehet nézni mielőtt odamész a boltba:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.