Bye-bye termékek

Sikerült az elmúlt hetekben-hónapokban elég sok mindent elhasználnom szerencsére, de még mindig nem egyenesen arányos nálam a megvett és elhasznált cuccok száma :). De egyre jobb leszek, mint ahogy azt a képek is tanúsítják! Ti mit használtatok el legutoljára?



Essence I Love Extreme Mascara: imádtam és imádtam és imádtam, de beszáradt már nagyon és rajtam nem volt annyira tartós, mint szerettem volna. Nem tudom újra akarom-e venni, majd meglátjuk, mert van másik 15 tartalékban :).

Lioele Blooming Volume&Curling Mascara: ha lehet ő még jobban imádtam, de ő is unalmast mondott sajna :(. Az egyik legjobb spirál volt, amit valaha használtam, könnyű volt vele dolgozni, szépen dúsított, nem volt mű a hatása, de látványos volt ettől függetlenül és vízzel le is lehetett mosni. Remélem van az ebay-en belőle valahol, mert nagyon szeretném újravenni.



Carmex Cherry Lip Balm: még mindig a numeró únó :). Már pótoltam is azóta, de én hülye fényvédő nélkülit vettem, szóval keresnem kell fényvédőset majd valahol. A legjobb nyárra, mert nagyon jól hidratál, higiénikus is és ugye SPF15 is van benne.



Essence Nail Art Sealing Top Coat: még van benne, de már nem éri el az ecset... Semmi bajom nem volt vele, bár nekem nem oszt nem szoroz egy fedőlakk, mert nagyon gyorsan kopnak rólam a körömlakkok. Most van egy borzalmas Sally Hansen és egy másik Essence, ami tetszik, szóval szerintem ezt a típust nem veszem újra.



Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution: a világ legjobb sminklemosója és tonikja és pont. Most nagyon jó akcióban volt, egy 500 ml-et adtak a 250-es áráért, szóval már pótoltam is :). Van belőle zsíros, problémás bőrre való is :).



Bebe Young Care Quick&Clean: nagyon szeretem ezt a Bebe habzó tisztítót, mert a szemsminket is lehet vele mosni és mindent szépen le is hoz mindent. Jobban örülnék, ha mondjuk zsíros bőrre való lenne, de így is jó barátok lettünk. Már meg is vettem a következőt.



Kérastase Resistance Volumactive Mousse: ő csak egy minta volt és én nem is nagyon szoktam hajhabot használni, de sikerült végül kiürítenem. Konkrétan én semmit nem vettem észre a hatásából (volument kéne növelnie), de legalább nem volt az a tipikus összetapasztós, ragacsos érzésem utána. Szerintem nem nagyon fogok hajhabot venni a belátható jövőben, de ha veszek, akkor sem ezt fogom választani, mivel kb 9000 Ft :D.



Gliss Kur Color Protect sampon: örülök, hogy végre elhasználtam, mert nem tudott a szívemhez nőni. Egyáltalán nem vettem észre, hogy tovább maradna meg a szín a hajamban, vagy hogy fényesebb lenne, vagy netán egészségesebb. Meg egyébként is mindig más sampont szoktam kipróbálni. Most Aussie-t fogok :).



The Body Shop Ginger Sparkle Body Polish: az egyik legkedvencebb testradírom volt, de sajnos limitált :(. Bár hátha idén is ezt fogják az ünnepek alkalmából a polcokra tenni. Isteni finom volt az illata és nagyon jól radírozott is, ráadásul legalább 5 hónapig használtam, ha nem fél évig. Azóta egy szintén TBS olívás radírom van egyébként, majd írok róla.



Isana Creme Dusche Aloe Vera & Joghurt: semmi extra, egynek elment. A tusfürdőimmel ugyanaz a helyzet, mint a samponokkal, szinte soha nem veszem meg kétszer egymás után ugyanazt. Ezt sem...


10 megjegyzés:

  1. Sajnos nekem is van egy csomó cuccom ami a polcon porosodik amíg le nem jár a szavatossági ideje aztán kuka...

    Általában tusfürdőket, testápolókat elhasználom még ha nem is annyira tetszenek, de pl. samponokat vagy arckrémeket ki szoktam dobni ha nem válik be mert több kárt tud csinálni mint hasznot.

    Nekem pont most fog kifogyni a Bobbi Brown szemkörnyékápolóm, de már meg is vettem az újat mert imádom! Nagyon drága, de még mindig jobban megéri mintha vennék egy gyengébbet és kidobnám :D

    VálaszTörlés
  2. Mióta a krémmániát olvasom, sokkal kevesebb melléfogásom van, ezáltal nem halmozom a cuccokat :) Nálam a tusfürdő, kézkrém, testápoló a kritikus pont. Ezeket hamarabb unom meg, mint hogy elhasználnám, aztán csak rakosgatom jobbról balra, míg meg nem romlik.

    VálaszTörlés
  3. Ez az Isana tusfürdő nálam is olyan semmilyen volt, örültem, amikor elfogyott...

    VálaszTörlés
  4. Imádom az Elhasznált termékes posztokat. Én is most ezerrel próbálom használni a termékeimet, nehogy megint ki kelljen dobnom, mert extra régi és valószínűleg megromlott... Nálam a testápolók fogynak iszonyat lassan, pedig van belőlük pár. A sminkekről nem is beszélve. Pl szemhéjpúder még soha nem fogyott nálam. Rúzs sem. Pedig minden nap használom őket.

    VálaszTörlés
  5. Cseresznyés Carmexre vadászok már mióta! Te hol kaptál??

    VálaszTörlés
  6. Nem véletlen vannak márkanevek pl Dove...ami nekem tökéletes, régóta azt használom fürdéshez. Ezek az Isana t.fürdők semmit nem érnek...se illat nem marad meg se nem habzik, tehát használhatatlan nem véletlenül 300 Ft! :D

    Carmexet én is szeretnék, bár nem tudom..kissé drága, de ha tényleg ennyire jó mint mondják és tökéletesen eltünteti a kicserepedést hogy aztán szép legyen a rúzs a szájon (vagy ez rúzs-függő is?) akkor megérné beruházni egyre!

    Lolly, írtam e-mailt meg jött a szépségem! :-) Majd ha ráérsz nézz rá, küldtem képeket is!

    Üdv.,
    bya

    VálaszTörlés
  7. @Szami: nálam is a testápoló a mumus :)

    @Névtelen: még kint amerikában vettem, de talán otthon is van

    @Bya: a Carmex-ért megéri kifizetni az ezer forintot, mert nagyon sokáig elég, nem kell fél óránként kenegetni :)

    VálaszTörlés
  8. Cserkós carmex van a Nagymező tizenvalamennyiben Edy&Tody fodrászkellékesben! ;) (a Moulin oldalán)

    VálaszTörlés
  9. Most használtam el egy Lush Honey Trap ajakápolót, amit imádok, de a környezetem rosszul van a szagától, lehet Carmex lesz helyette, úgyis feleannyiba kerül. :)

    Kb. egy éve vezettem be, hogy csak akkor vehetek valamiből újat, ha az azonos kategóriába tartozó holmit elhasználtam. Például a "vörös rúzs kékes árnyalattal" egy ilyen kategória...
    Ha mégis kilengek, akkor két meglévő cuccot el kell ajándékoznom.
    A krém mánia újabb kontrollpont, így az "impulse buy" szinte teljesen elmúlt.

    A testápolók nálam is felgyűltek, van egy kis fióknyi, ez valami tendencia lehet.

    VálaszTörlés
  10. na én ezt tuti nem tudnám betartani XD de testápolás/arcápolás fronton megy a dolog azért

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.