Új körömlakkok tavaszra

Bárcsak már tavasz lenne... Hol süt a nap, hol nem, jövőhétre havazást mond... blöaaaa. Tökéletesen illik a borzalmas hangulatomhoz ez a borzalmas időjárás, de lehet, hogy ha végre tartósan megmaradna a kellemes 15 fok enyhe napsütéssel, akkor én is életvidámabb lennék. És szívesebben lakkoznám a körmeimet is csodaszép élénk árnyalatokkal. Mint például az Astor új Fashion Studio Neo Garden kollekció darabjaival. Esetleg a fantasztikus liquid sand lakkokkal, hiszen az OPI ezekből a típusokból álmodta meg a Bond lányok új vonalát. De, ha ez esetleg nem lenne elég, akkor Minnie egér lakkjai is visszatérnek a márka jóvoltából. A China Glaze pedig holografikus körmöket álmodott meg a tavasz tiszteletére. Nem is tudom melyik legyen a kedvencem, de azt hiszem a babarózsaszín liquid sand lesz az. Nektek hogy tetszik??? (U.I.: Erzsi blogján az OPI kollekciók swatcholva is vannak :D.)




OPI Bond Girls Collection

OPI Couture de Minnie Collection

China Glaze Hologlam Collection

12 megjegyzés:

  1. Csak a holo! :D
    Mióta elkezdett melegedni az idő, csak holografikus lakkot használok! Imádom nézegetni,annyira vidám! :)

    VálaszTörlés

  2. A CG Hologlam-ról láttam színmintákat és nagy csalódás, valamint iszonyatos ára van (18 €) :(

    De a többi, fincsi :-)

    VálaszTörlés
  3. Jajjj, a Bond-lány kollekció! :) Vesper biztosan kell nekem, de lehet inkább a miniszettre ruházok be, még megálmodom. Az Astor nem hozott lázba, a CG túúúl drága sajnos.

    VálaszTörlés
  4. Tegnap tettem fel képeket és swatchokat az egész China Glaze Hologlam kollekcióról, szerintem nagyon szépek és elég rendesen holok. Nem annyira mint a Color Club és a Glitter Gal, de jobb mint több másik, amit próbáltam. Itt a link, nézzétek meg: http://pleasureflush.blogspot.co.uk/2013/03/china-glaze-hologlam-collection-haul.html

    VálaszTörlés
  5. @barking Blondie: lesz miniszett is??? juhéééé :D

    @Anitacska: csodaszépek *-*

    VálaszTörlés
  6. Az Astor nagyon cool, a többi nem rázott meg sajna lelkileg :D

    VálaszTörlés
  7. Én megvárom mit tesznek bele abba a mini szettbe, de amúgy a liquide sandből a púderrózsaszín, szerintem az lesz az első out of stock mindenhol. A Minnieből több is tetszik sajnos. :) Az Astorban is vannak jó színek. A holo láz pedig engem még nem ért el...szerencsére. :)

    VálaszTörlés
  8. szerintem is az lesz a sold out darab :D de nem csodálom, zseniális :D

    VálaszTörlés
  9. az Astor lakkok nagyon szépségesek :)

    VálaszTörlés
  10. Az Astor-kollekciót már láttam a DM-ben tegnap, de egyik sem fogott meg nagyon.
    A Bond-minibe a kék és az arany nem kerül bele sajnos. Valahogy mindig úgy válogatják össze ezeket a mini-szetteket, hogy egy vagy kettő van benne ami nagyon kéne nekem, a többi meg felejtős... :( Ahogy nézegetem azt a rózsaszínt, lehet ő is hazajön majd velem... :)

    (Egyébként megvettem végül a MC kollekció fekete liquid-sand-jét, és most alig várom az újakat.)

    VálaszTörlés
  11. láttam a blogodon :D én azóta is csak liquid sandet használok, amióta megvettem őket, szerintem zseniálisak *-*

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.