Rihanna turnésminkje a MAC-töl

10:41 du.
Majd egyszer biztosan megértem miért van ott Rihanna mindenhol, addig meg íme itt is vannak a MAC által az énekesnőnek és a háttér vokalistáknak tervezett turné sminkek facechartjai. Annak ellenére, hogy én jobban szeretek egy extrémebb sminket látni egy koncert fellépőjén, tudom, hogy igazából ez már nem akkora divat és ennek bizonyítékai az alábbi képek is. Mind a két smink egyszerű, de nagyszerű, nincsen bennük semmi extra, de mégis nagyon jól működnek. A vokalistáknak inkább a szemükön van a hangsúly, ide az Amber Lights szemhéjpúder került, ami egy csodaszép aranyfényű barackos barnás árnyalat. Az ajkakra a Crosswires rúzs került (rózsaszínes narancs), majd erre egy barackos szájfény (Love Nectar). 

A vokalisták sminkje kattra megnő :D



Rihanna sminkje kattra megnő :D.

Rihanna sminkjének főszereplői egyértelműen az ajkak. Itt debütál a Riri Woo rúzs, ami egy csodaszép mély bordós piros árnyalat és néhány szám erejéig extraként felkerül még pluszban rá a Rebel szájfény is. A szemek nagyon egyszerűek, én mostanában imádom az ilyen sminkeket, ahol szinte csak egy spirál van és mellette valami nagyon élénk, erőteljes rúzs. A rúzs mellett a pirosítónak is erőteljesebb a színe, Rihannára a Pinch Me és a Blunt keveréke került, kontúrként pedig a Gold Deposit MSF használták. A Riri Woo egyébként nálunk is lesz kapható, de sajnos még várni kell rá egészen októberig. Nektek hogy tetszenek a sminkek? Lehet meg is csinálom őket :D.

Riri Woo

9 megjegyzés:

  1. Vajon ennek mennyi köze lesz a Ruby Woo-hoz (pl. textúrában)?

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szóval én úgy tudom, hogy a textúrája ugyanolyan lesz mint a Ruby Woo-nak (retro matte).
    Kár hogy csak a Ruby Woo retro matte az állandó kollekcióban, annyira szeretem, nagyon kényelmes viselni mert biztos lehetek benne hogy nem mászkál el napközben és annyira szép matt. :)

    VálaszTörlés
  4. Lolly egyébként a sminkek jól néznek ki, nekem főleg az első tetszik, kár hogy a vokalistákon/Rihannán nem lehet megnézni és egymás mellé tenni a kettőt. :)

    VálaszTörlés
  5. Ruby woo nekem is meg van es imadom!! Nem vagyok benne biztos hogy RiRi Woo- t rohanok es megveszem, mivel a szine nagyon vampirosnak tunik. A tulajdonomban van a Mac Divája, amit neha-neha hasznalom:-)

    VálaszTörlés
  6. ooo a riri woo nem ugyanaz lesz mint a ruby woo? mas szinuek lesznek? en tokre azt hittem h csak atnevezik ezert nem vettem meg eddig.. gondoltam megvarom a rihannasat.. o szent eg akkor ket ruzst kell vegyek?! :D

    VálaszTörlés
  7. A Riri Woo sokkal kékesebb tónusú piros lesz mint a Ruby Woo.
    Én biztos nem fogom megvenni, de azért kíváncsi vagyok már a swatchokra. :)

    VálaszTörlés
  8. @Fanni Panni: a textúra és a finis marad :)

    @Tamara: hátha lesznek arról is képek :)

    @Névtelen: a Riri Woo sötétebb, bordósabb és kékesebb tónusú lesz, bevallom nekem jobban is tetszik, mint az eredeti

    VálaszTörlés
  9. köszönöm a választ :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.