Max Factor Clump Defy dupe alert!

Kb két hete hívtam fel a figyelmemet egy kedves bloggerina társam a Lovely Pump Up szempillaspiráljára, amit sokan a Max Factor újdonságának, a Clump Defy-nak a dupe-jaként használnak. Mivel én imádok kísérletezgetni, meg egyébként is 25%-os kedvezmény volt a Lovely termékeire, kapva kaptam az alkalmon és hazahoztam egyet.




A csomagolás nagyon aranyos, a sárga tubuson szép metálkék feliratok vannak. Egyszerű, de szerethető, hiába olcsó, nincsen az az érzésem, hogy valami gagyit tartok a kezemben. A kefe egyébként valóban rettentően hasonlít a Max Factor spiráljának keféjére, csak minimális különbségeket lehet felfedezni. Mind a kettő szilikon szálacskás és hajlított. Viszont a festék textúrájában én egyből felfedeztem a különbséget és egyértelműen a Clump Defy a jobb. A Pump Up egy kicsit hígabb és nem építhető olyan szépen, mint a Max Factor, de ettől függetlenül nagyon hasonló hatást lehet vele elérni, csak éppen nem lehet a végtelenségig rétegezni és a pillák tapintása is kicsit keményebb lesz. A tartóssága mind a kettőnek kiváló. 



Felül a Lovely, alul a Max Factor. Látszik, hogy a Clump Defy textúrája krémesebb.


Én úgy vélem, hogy aki nem engedheti meg magának a Max Factor Clump Defy spirált, ami 4000 Ft, akkor a Lovely Pump Up egy jó alternatíva lehet, hiszen csak 600 Ft körül van az ára. Azt hiszem ezek után egy kicsit jobban oda fogok figyelni erre a budget márkára :D.

20 megjegyzés:

  1. a sima false lash effektre a lora bad girls spirálja dupe :D ugyanaz a kefe :D csak az árban van egy "pici" különbség...

    VálaszTörlés
  2. Max Factor-om van és nagyon szeretem, de ha kifogy biztos kipróbálom ezt a Lovelyt :)

    VálaszTörlés
  3. szerintem érdemes :D nem azt mondom, hogy tökéletesen ugyanazt tudja és nyilván a max factor minősége jobb, de a lovely is kiállta a próbát :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem is mostanában jutott eszembe, hogy tesztet írjak erről a spirálról, pont amiatt, mert kísértetiesen hasonlít a keféje a Clump Defy-éra :D

    VálaszTörlés
  5. A Clump Defy senkinek sem potyog? Nemrég vettem és ha reggel sminkelek, akkor már délelőtt megjelennek a szemem alatt a pici pöttyök...pedig ebből sem használok több réteget, mint másik szempillaspirálból. 2000 Calorie vagy Masterpiece Max esetén ilyet nem tapasztaltam.
    Ruby

    VálaszTörlés
  6. nekem is volt már olyan, hogy ami másnak nem potyogott nekem egy órát sem bír ki... ez totál érthetetlen nálam, nem is értem XD egyszerűen szerintem a textúra nem klappol a hidratálóval, vagy a korrektorral vagy a bőrrel ilyenkor

    VálaszTörlés
  7. Nekem az egyik kedvenc spirálom, simán tudja azt, amit a több ezer forintos spirálok.Ettől függetlenül szeretek új spirálokat kipróbálni, de ha csalódtam valamiben, akkor biztos, hogy ehhez térek vissza, nagy kedvenc.

    VálaszTörlés
  8. Nekem is megvan mind a két spirál,és pont ezt mutogattam mindenkinek,h ugyanaz a kefe,csak az áruk más picit. Szerintem a May factor nem tud annyival többet,mint amennyi az ára. Nekem a Lovely is tökéletesen megfelel. :) De tök jó,h felhívtad erre a figyelmet. :D

    VálaszTörlés
  9. Aki Müllerben jár és a Clump Defy-ra fáj a foga, holnaptól 2.595 Ft-os áron kapható! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  10. Ezt a lovely spirált én azért vettem meg, mert épp kifogyott az előző, és nem nagyon volt pénzem, erről jókat hallottam, megvettem, és hatalmas a szerelem közöttünk, már 2 hónapja, nagyon elégedett vagyok.
    ami még jó a lovelynál, azok az aranyos puffnis pirosítóik, jó színekben kaphatóak, tartósak, olcsóak.

    VálaszTörlés
  11. n akkor azokat lecsekkolom :D

    VálaszTörlés
  12. Én kb azt tartom egy rétegnek, amikor szempillát festek, amit más talán 3-4-nek... és akkor ebből csinálok duplát - minden egyes áldott hétköznapon is, tehát kb 8... - egy barátnőmmel leteszteltük, csak hogy tisztázzuk a fogalmakat, kinek mennyi, amennyi. :-) Nos, bizton állítom, hogy azt az igazi puha, legyezőhatású, szemöldököt csapkodó, veszettül dús, no póklábas szempillát csak és kizárólag drága spirálokkal értem még el, többek közt a kis klumpival! A kefét persze, hogy nem nagy durranás leutánozni, de a festék textúráját... azt már igen! Szóval megannyi olcsó spirálban való csalódás után éljenek a középkategóriás spirálok, juhúú!!

    VálaszTörlés
  13. De jó, én is megnézem magamnak a Lovely spirálokat ezután :-)

    VálaszTörlés
  14. Nekem egy másik Lovely spirálom van, ennek a kék tesója, a Spectacular Me és őszintén mondom, az új kedvenc, már-már kényszerítenem kellett magamat, hogy máshoz is nyúljak... :D
    Ezt nem próbáltam még, de tuti fogom :]

    VálaszTörlés
  15. Nekem a lovely eleinte kedvencem volt, most fogyasztom kb a 3. tubust, de már nem szeretem. Eléggé tapaszt...a clumpy szerintem is jobb:))) Bár az ár kétségtelen hogy nagy különbség. Azért a lovelyvel is elügyködök:)

    VálaszTörlés
  16. Úgy egy hónapja még én is ezt használtam, nagyon szerettem, úgyhogy biztos újra fogom venni. :)

    VálaszTörlés
  17. azt hiszem a Miss sporty volumythic 3D-nek is ilyesmi keféje van!És az is sárga - kék csomagolásban van. Sajnos a Clump defy-vel nem tudom összehasonlítani mert azt még nem vettem meg.

    VálaszTörlés
  18. Pár napja vettem meg éppen, mert miért ne próbáljam ki az összes Lovely spirált egyszerre :D Amikor kinyitottam, akkor láttam hogy hmm elég hasonló a kefe.. Elvagyok vele, sokkal jobban teljesít mint vártam és a Spectacular Me is igen jó.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.