Lolly News

Megint rengeteg új termék gyűlt össze, amiknek én nem szeretek külön-külön posztot szentelni, mert hogy néz már, ki hogy írok róluk 3 sort, egy kép, aztán heló... Nem-nem, ezt így nem szép dolog, inkább egy csokorba szedtem nektek őket. Van smink, van hajápolás, van körömlakk, van testápolás és még arcápolás is. Enjoy!

  • A kellemes White Shiso BB Serum még alig került a boltokba, máris itt egy új bb krém a The Body Shop-tól. A Vitamin E Cool BB Cream egy könnyű fedésű, extrán hidratáló és ragyogást is fokoz, mindezt igen kedvező áron: Angliában 10 fontba kerül (kb 3500 Ft). Viszont én nem találtam fényvédőt :(.




  • A Babyliss egy igencsak zseniális kis készüléket alkotott meg! A Pro szériához tartozó Perfect Curl hajgöndörítő nagyon különleges és egyedi technikával göndöríti be a hajat. Nézzétek meg a videót, érdemes! Nekem nagyon tetszik, ha egyszer hosszú lesz a hajam, akkor veszek egyet magamnak. Az ára kissé húzós, 120 fontot kérnek érte (kb 42000 Ft).


  • Az Oriflame a Max Factor Clump Defy babérjaira tör! A cuki szőke színésznővel, Malin Akerman-el reklámozott Volume Build spiráljukat ugyanis addig rétegezhetjük, ameddig csak tetszik és mégsem tapadnak össze a pilláink. Nekem tetszik, hogy sima keféje van és nem szilikonos. Az ára 2290 Ft.




  •  Mivel várhatóan még egy ideig nem lesz tavasz (havazást mond hétvégére...), a hideg időben kell az extra ápolás a bőrnek. Mondjuk egy nyami kis testápoló olaj, ami nedve bőrbe masszírozva fejti ki igazán a hatását. A Nivea Smooth Senastion Body Oil avokádó olajjal biztosítja az extra hidratálást. Az ára 1999 Ft és a Tesco üzleteiben keressétek.


  • A Coty felvásárolta az OPI-t, ami nekünk nagyon-nagyon jó, hiszen így már a Müller üzleteiben, a Marionnaud és a Douglas parfümériákban is lehet kapni a csodás lakkokat. Mint mondjuk a Mariah Carey kollekciót, a varázslatos liquid sand darabokkal. A lakkok ára 2990 Ft.


  •  A repedezős lakkok csak nem akarnak sajnos kimenni a divatból... A Bourjois is beszállt ráadásul a játékba egy speciális kígyós fedőlakkal. Hogy miért kígyós? Mert elméletileg kígyópikkely mintájúra reped. Hiszi a piszi :).


  • Az alábbi kis cukiságot szerintem nem nagyon lehet botban kapni, de annyira jópofa, hogy meg akarom nektek mutatni. Íme az Essence cuki USB drive-ja. Elfogadnék egyet...

12 megjegyzés:

  1. Essence USB <3

    A göndörítős kütyüvel kapcsolatban vannak kétségeim. :D Vajon a való életben is így működik, vagy csak beszippantja a hajam és búcsút inthetek neki? :D

    Volt a Babylissnek egy hajsimító hajszárítója, az is ilyen forradalmi kütyü volt, amíg ki nem derült róla hogy disznópörzsölésre inkább alkalmas mint hajszárításra. :D

    VálaszTörlés
  2. a repedezős fedőlakkokhoz miért ragaszkodnak a gyártók? ... kb senkinek a körmein nem látok ilyet...megfejthetetlen....az OPInak viszont rohadtul örülök, az Essence usb is holt cuki

    VálaszTörlés
  3. Az az USB*.*

    pamacs-ka.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Ajj, de éééééédi ez a pendrive, hát ezen nagyot vidultam! :D
    A TBS BB-krémjét ezek szerint csak irodában, árnyékos helyen érdemes használni? :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Nekem jöhet ez a fajta repedezős lakk, szerintem királyul néz ki. És én egy csomó lányon szoktam látni ilyesmit, rajtam kívül is.

    VálaszTörlés
  6. Ez a pendrive haláli :)
    A hajgöndörítést azóta az ominózus videó óta egyszerűen gondolatban se merem megkockáztatni... a látvány is fájdalmas volt.

    VálaszTörlés
  7. Ez a hajgöndörítő valami nevetséges, ennyi pénzért meg aztán főleg. Olyan gagyinak tűnnek a hullámok - egyrészt a videón megalkotott haj köszönőviszonyban sincs a dobozon látható fotosopp-csodával, másrészt így nekem akkor szokott kinézni a hajam, ha túl lazán sikerül előző este befonnom. És mi van, ha beakad a hajam, megtörik és le kell vágni? Szűzanyám, ez most nagyon nem :D

    VálaszTörlés
  8. Moon nekem olyan hajszárítóm van,és eddig meg vagyok vele elégedve.

    VálaszTörlés
  9. nyilván ez is egy olyan termék, hogy valaki odáig van érte és imádni fogja, van akinek meg nagyon nem jön be. De szinte mindegyik termék ilyen :D

    VálaszTörlés
  10. Jelentem a Bourjois nem reped kígyó mintájúra. Tesztelve. De jó, hogy eszembe juttattad, írok majd róla posztot. Grrrr.

    VálaszTörlés
  11. A göndörítő és a pendrive nagyon tetszik :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.