Lolly News (megint)

Egy nap alatt megint sikerült összegyűlnie jó sok újdonságnak, amik nagyon megtetszettek. Nem is szaporítom tovább a szót...

  • Isteni jól hangzik az új Chanel púderek leírása, amiknek ráadásul nem más az arca, mint Giselle Bundchen. Ez a kis csoda állítólag nagyon-nagyon természetes, nagyon könnyű és egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek. 

Chanel Les Beiges Healthy Glw Sheer Powders



  • Az Estée Lauder egyre izgalmasabb termékekkel kápráztat el minket! A legújabb egy pumpás kiszerelésű folyékony arcpirosító, amely csodás színekben fog kikerülni a polcokra, vagyis állványokra.

Estée Lauder Pure Color Cheek Rush Blushes


  • Nagy a divatja most a rúzs ceruzáknak. Az őrület a Clinique Chubby Stick-el kezdődött, majd folytatódott az összes többi márkával. A legújabb a sorban a MUA, ami sokkal kedvezőbb áron lesz kapható, mint a társai. 
 
MUA Power Pout Colour Intense Tint&Balm
 
 
  •  A Clinique idén nyáron beszáll a körömlakk bizniszbe is! A formula vadiúj, érzékeny bőrűek is használhatják (ez még nálam nagy kérdőjel...). A színek nagyon szépek, az állandó szortimentben 12 árnyalat lesz, nyárra pedig beterveztek 9 limitáltat is.

Clinique Different Nail Enamel For Sensitive Skin


  • Rábukkantam egy csodás webshopra, ahol nagyon jó kis beauty termékeket lehet venni! Az árut Angliából küldik, szerencsére ide is (9 fontért). Az én kedven márkám a felhozatalból a Neve Cosmetics lett, ami egy olasz cég és ásványi sminkeket készítenek. Csekkoljátok le a palettáikat, nekem leesett az állam tőlük!

KATT a képre :)

13 megjegyzés:

  1. Huhh az az Estee Lauder pirosító *.* Azt hiszem egy tétellel bővült a kívánságlistám :D Nem tartozik ide de nem szeretnél esetleg csinálni egy kontúrozás kezdőknek bejegyzést ?:) Ez az a dolog ami teljesen kínai nekem a sminkelésben,pedig jó lenne ha kevésbé látszódna kereknek a fejem :D

    VálaszTörlés
  2. Ezek a színek! :) Annyira várom már, hogy az idő is alkalmazkodjon hozzájuk! :)

    VálaszTörlés

  3. A Chanel-re vagyok kíváncsi, de a Neve C. is érdekes, nem hallottam még róla :)

    VálaszTörlés
  4. neve olaszban is vagy,nagyon istenitik

    VálaszTörlés
  5. Hú, azok a paletták... wow. Egyébként a Power Pout-okból mindenképpen rendelek majd, leginkább a nude, a melegrózsaszín és a sötétbordó birizgálja a fantáziámat.

    VálaszTörlés
  6. @Dóri2: csinálhatok :)

    @Erzsi: remélem nyáron beszámolhatok már a Neve cuccokról :D

    VálaszTörlés
  7. Huhh az nagyon jó lenne, köszi előre is :)

    VálaszTörlés
  8. A Clinique lakkok, és a Neve felső paletta nagyon tetszik :) egyébként én most még a Bourjois BB krémjére vagyok nagyon kíváncsi, bár az már nem is olyan nagy újdonság... Te nem hallottál valami jót (vagy rosszat) róla? :)

    VálaszTörlés
  9. nem nagyon hallottam róla véleményeket sajnos :(

    VálaszTörlés
  10. erről Chanel púder megjelenéséről nem tudsz esetleg valamit? :) (ár,mikor lesz kapható?)
    előre is köszi:)

    VálaszTörlés
  11. nyáron már elérhető lesz és az árát olyan 10-11 ezerre tippelem

    VálaszTörlés
  12. köszi, de aztán másnap voltam a douglas-ban szombaton és már kapható volt:) bár 15600Ft :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.