Két új kedvenc a The Body Shop-tól

Nem tudok leszokni a The Body Shop termékeiről és szerencsére mindig adódik ráadásul lehetőség, hogy újakat próbálhassak ki. Most rögtön kettőről osztom meg a tapasztalataimat veletek. Az egyik egy régebbi termék, az aloés család egy tagjai, a másik pedig a vadonatúj White Shiso bb szérum.





Be kell valljam, hogy eddig soha nem használtam még szérumot és abszolút nem is éreztem szükségét. Gondoltam rá, hogy majd később, a ráncok megelőzése érdekében majd talán kipróbálok párat, de egyelőre eszembe se jutott volna a napi rutinomba bevonni egy ilyen terméket. Aztán kézhez kaptam az Aloe Protective Serum-ot. Pont egy olyan időszakban kezdtem el használni, amikor keveset aludtam, fáradt volt a bőröm, dehidratált, fura tapintású. Nem igazán tudtam mit várjak tőle, de mint igazi beauty junkie lelkesen vetettem bele magam a tesztelésbe. 




A szérum pumpás kiszerelésű, finom krémes-géles állagú, kevés kell belőle, könnyen eloszlatható és egy szempillantás alatt be is szívódik. A leírása alapján nyugtatja a bőrt, erősíti annak természetes védelmét, kiváló érzékeny bőrre és bőrpírra. Ahogy írtam, pont egy olyan időszakban kezdtem el használni, amikor kellett is valami extra a bőrömnek, mert gyalázatos állapotban volt. Viszont ez a kis szérum pár nap alatt lenyugtatta a lázongást és azóta is elválaszthatatlanok vagyunk. A legjobban alapozó/bb krém alá szeretem használni, hiszen kiválóan hidratál, de mégis teljesen matt és selymes lesz tőle a bőr, egyszerűen tökéletes sminkalapként. Egyébként minden este felkenem az éjszakai krém alá is, hogy extrán táplált legyen a bőröm (amíg tart a tél), valamint ha nem sminkelek, akkor nappali krém helyett használom, mert az én kevert bőrömnek ez tökéletesen elég napközben, selymes és sima lesz a bőröm tőle és nem fényesedik annyira a t-zónában. (Egy kb borsónyi mennyiség elég belőle egyébként :D.) Egy szó, mint száz, új taggal bővült a regiment. Az Aloe Protective Serum 30ml és 4390 Ft-ba kerül.




A White Shiso BB Serum-hoz nem fűztem túl sok reményt, mert nekem már az előző TBS bb krém sem vált be, de adtam neki egy esélyt, mert az üzletben megtetszett a textúrája. Csak mintám van belőle, de egyébként az eredeti kényelmes pumpás kiszerelésű. A textúra nagyon-nagyon jó, rendkívül gazdag és krémes, könnyű eloszlatni. A bb szérum a leírás alapján olyan összetevőket tartalmaz, amelyek halványítják a már hiperpigmentációt és meg is akadályozza az újabb sötét foltok kialakulását. Erről nem tudok véleményt alkotni, mert nekem egy darab ilyen foltom sincsen.




Ahogy már említettem nagyon jó a textúra és jó volt felkenni is, nem kell alá hidratáló sem az én kevert bőrömhöz, de egy száraz típushoz már szükség lenne rá szerintem. A fedése valahol a közepes és a magas között van, én néha kicsit soknak éreztem, viszont vannak olyan napok, amikor nagyon jól jön, hogy egy kicsit erősebb. A finise nagyon kellemes, selymes, matt és egész nap szépen tartott mindenféle fixálás nélkül is. Az illata kicsit erősebb, de friss és kellemes és érdekes módon illatanyag nincsen benne, szóval ez az összetevőknek/kivonatoknak köszönhető. Nekem nagyon megtetszett, elég hasonló a Skin79 Super BB-hez. Viszont sajnos van egy kis problémája... ugyanis rettentően világos, ami nekem nem baj, de nyilván, annak, akinek nem annyira világos a bőre, annak már baj lesz, ergo ez bizony a Hófehérkéknek kedvez. SPF25 van benne és 30ml 5990 Ft-ba kerül.

11 megjegyzés:


  1. A foltokat illetően szerencsés vagy, és tényleg bababőrű, ezt láttam :)
    Nálunk a férjem nagy TBS rajongó, odáig van a testvajakért, mindig legalább 3 fajtája van itthon, öröm nézni ahogy kenegeti és mennyire elégedett utána.
    A napokban én is körülnézek az egyik üzletükbe, szeretnék valami új csodakrémet arcbőrre, ez a szérum is szimpi első lépésnek :)

    VálaszTörlés
  2. anya a gránátalmás arcápolókat használja, szerintem nézd meg azokat is meg az e vitaminosokat is :D

    VálaszTörlés
  3. Nem lehet rossz ez az alapozás előtti krém, bár az ára húzós szerintem.

    Lolly mi a véleményed a Nive Make Up Starter hidratálójáról? Én azt használom nappalra, az ára is nagyon jó (1300 Ft körül) bár a smink tartósságát nem befolyásolja.

    Ezzel kapcsolatban még egy kérdés, hogy ha a MAC és luxus társait nem engedhetjük meg magunknak, akkor milyen márkájú alapozót ajánlasz ami tényleg tartós és fed? De főként a tartóssága, mert mint ha beszívná a bőröm és pár óra alatt mintha nem is lenne rajtam. (NYC 14H)
    Érdemes venni egy 3-4 ezres Maybellinet (most ezen gondolkodom) de hogy azon belül melyik a jó, vagy tényleg mi az amit ajánlasz más márkák esetleg?

    Köszönöm!

    bya

    VálaszTörlés
  4. @bya: még nem próbáltam, de nem is fogom, mert tuti kipattognék tőle (tele van illatanyaggal sajnos), de azt hallottam hogy jó. Ami az alapozókat illeti, én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ha mást ne is vegyünk drágát, az alapozónak, minőséginek kell lennie. Szerintem egy Rimmel vagy egy Maybelline már jó választás, de sokan szeretik a Catrice mattító alapozóját is.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a válaszod. Igen Maybelline-t szeretnék most, pláne, hogy Glamour-napok lesznek! Már nagyon várom!

    Ezeken felül mit ajánlasz? Te MAC-et használsz?

    Sajnálattal láttam, hogy a Color Tattoo-ról nincs valami jó véleményed..pedig azt is akartam venni az akció során :-/

    VálaszTörlés
  6. Én most bb krémet használok, de van itthon urban decay, clinique és bare minerals alapozóm, ők nagyon szuperek :)

    VálaszTörlés
  7. Megkérdezhetem, hogy, hogy működik ez a minta kérés? Csak kérsz és ingyen adnak, vagy ki kell fizetni? :-)

    Petra

    VálaszTörlés
  8. nem kell érte fizetni, csak mondod, hogy szeretnéd kipróbálni és inkább előbb csak mintát vinnél :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a választ :-D

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. te aztán sokat kaptál a krémből, nekem a nő tök keveset adott :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.