Essence Oz, The Great And Powerful Eyeshadow - teszt&swatch

Jó hírem van: már kapható végre itthon is az Essence legújabb trendkiadása, amit az Óz a mittoménmi film inspirált (angolul tudom ám a címét, de a magyart elfelejtettem, mert valami más...). A termékek elég népszerűek, főleg a krémes pirosító, mert sajnos a legtöbb helyen már elkezdték erőteljesen fosztogatni a displayt a lelkes rajongók. Nekem már első blikkre is a szemhéjpúderek tetszettek meg igazán, így ezekbe mászkáltam bele és végül közülük hoztam el egyet.




A csomagolás semmi extra, fekete műanyag a potok alja és átlátszó műanyag a tető. Ez utóbbin rajta van az Ózos szöveg, a hátoldalon meg az információk. Annyira nem tetszik, be kell valljam... Nekem a sima szortimentes monó szemhéjpúderek csomagolása jobban bejön valamiért (talán a fekete alj zavart be). De ezt kompenzálandó, a szemhéjpúder mintája nagyon édes, egy kis hőlégballon. 




Az árnyalat, amit választottam, a 02-es Kindness, amit talán Glinda, Észak jó boszorkánya (miért jó boszorkány, miért nem tündér... tisztára olyan, mint egy tündér... még varászpálcáján is van csillaggal meg minden) inspirálhatott. A szemhéjpúder textúrája egyszerűen mesés, finom, puha, szinte krémes és alig porol, nagyon jó vele dolgozni, én egyből megszerettem. Rég volt már ilyen klassz textúrájú darab a trendkiadásokban. A Kindness ráadásul egy csodás szín, sokkal szebb, mint amilyennek a pot-ban látszódik. Első ránézésre egy sima világos mentás égkéknek tűnik, de ettől sokkal különlegesebb. Olyan, mintha egy hótündérke szárnyáról szedték volna le a port, jeges és fényes, egyszerűen szemkápráztató, amit persze a rohadék fotók nem adnak vissza... A pigmentáció is teljesen rendben van, a swatchokat alap nélkül készítettem, rétegezve. Egy jó kis primer persze azért fel tudja dobni a végeredményt. Az ára 649 Ft volt.


Vaku nélkül.

Vakuval.


Unikornismérő: bár nem tetszik a csomagolása, de a színbe annyira beleszerettem, hogy megadom az öt unikornist. Kiváló textúra, különleges szín, nagyszerű ár. Nem kel ennél több :D.


9 megjegyzés:

  1. Ajjh de nagyon cuki, ez még nekem is kifejezetten bejön, pedig nem vagyok az a habos-babos-fajta :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. jaj nekem nagyon nem az egész trendkiadás :-(

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik ez a szin :) Van pár dolog ami tetszik ebből a trendkiadásból, de sztem várok még, mert mmost sok más dolgot kell beszereznem :)

    VálaszTörlés
  4. Óz, a hatalmas :)
    Bár a filmre kíváncsi vagyok (de azért nem annyira hogy moziba nézzem)ez trendkiadás nekem se jön be!

    VálaszTörlés
  5. Én is összefutottam már velük, de mivel a kék nem az én színem, ezért mást hoztam el. :)
    http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2013/03/oz-hatalmas-teszt.html

    VálaszTörlés
  6. @Sophie H.: és az a jó abban a barackos arany színben, hogy szerintem highlighternek vagy pirosítónak is lehet használni :)

    VálaszTörlés
  7. Szép (ill. szépek), de még nem tudom veszek-e valamit is, talán ha akciós lesz :)

    VálaszTörlés
  8. Én megvettem a barackos színt, szerintem gyönyörű. Mivel a filmet most láttam a moziban, és én beleszerettem, így "muszáj volt" valamit vennem ebből a kiadásból. :D Velem jött még a sötétlila szemceruza, a barack színnel használtam, és nagyon szép lett az összhatás. Amúgy én is gondoltam pirosítónak használni, picit csillámos, de majd kipróbálom. Szóval lehet még visszamegyek valamiért, majd meglátjuk. Szép színe volt a pirosítónak is.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.