Crabtree & Evelyn Tarocco Orange termékcsalád - információk és tapasztalatok

Már másfél hete, hogy jelen lehettem a Crabtree & Evelyn üzletmegnyitóján a Mammutban, ergo másfél hete kitartóan használom az ajándékba kapott Tarocco Orange termékeket. Azonban mielőtt elmesélném a véleményemet, előbb íme egy kis információ a márka legújabb családjáról!




A Tarocco Orange vonal vérnarancsot, zsályát és eukaliptuszt tartalmaz, amelyek gazadagok antioxidánsokban és C-vitaminban, ezek segítségével revitalizálják a bőrt. A zsálya és az eukaliptusz ezen felül méregtelenít és frissít is. A család az alábbi termékekből áll:
  • Testradír (5990 Ft): napraforgóviasz gyöngyökkel, amelyek eltávolítják az elhalt hámsejteket.
  • Tusfürdő (4490 Ft és 1490 Ft): a lágy hab, felfrissít és kondicionál.
  • Testápoló (6190 Ft): kondicionáló keserűnarancs, borókabogyó és angyalgyökér kivonattal.
  • Testkrém (8990 Ft): luxus, habosított testkrém.
  • Hand Therapy kézkrém (4490 Ft és 1590 Ft): shea vaj, makadám dió olaj és E-vitamin tartalmú.
  • Testpermet (6990 Ft): a benne lévő cukor eredetű növényi fehérjék semlegesítik a kellemetlen szagokat.







Az én kis csomagomban egy tusfürdő, egy kézkrém és egy testpermet lapult. És most kívánom azt, hogy bárcsak illatokat is tudnék nektek közvetíteni, mert ezt meg kéne szagolnotok... A Tarocco Orange termékeknek egyszerűen annyira finom illatuk van, hogy az leírhatatlan. Friss, zöld, kicsit kesernyés és mégis édes. Nekem valamiért egy csodálatos, napsütéses, kék eges, zöld füves napot idéz, mesés... 



Mindegyik darabnak nagyon szép és igényes a csomagolása. A termékek külön papírdobozba vannak téve és természetesen mindegyiken visszaköszön a fő alkotóelem, a vérnarancs. Letisztult és finom, én ilyen termékekkel szeretem 'díszíteni' a fürdőszobámat és a hálószobámat is. 





A tusfürdő egy krémfehér, kissé áttetsző műanyag flakonban érkezik, aminek ilyen kis pattintós kupakja van, amit lenyomással lehet kinyitni-lezárni. Szeretem ezt a megoldást, mert a felnyitós kupakokkal rendszerint meggyűlik a bajom, mindig lepattogzik miattuk a körömlakkom :D. Tudoooom first world problems. Az illata ugye mennyei, de sajnos tusolás után már nem marad meg sokáig. A habja nagyon finom, nem az a nagyon durván mű, hanem inkább krémes-habos-olajos érzetű, itt azért éreztem, hogy nem egy 400 Ft-os Balea darabbal van dolgom. Szárítani nem szárít, de különösebben nem is hidratált tőle a bőröm, nekem kell utána a testápoló.




A kézkrém csomagolása tetszik nekem a legjobban a Crabtree & Evelyn termékek csomagolásai közül, ugyanis fém kinyomós tubusos megoldást választottak. Engem ez a régi szép időkre emlékeztet és a nagymamámra. Egy borsónyi méretű adag bőven elegendő belőle, nagyon jól hidratál, viszont egy picit nehezebben felszívódó, gazdagabb formula, ezért én este használom inkább (ha valakinek nagyon száraz a bőre, akkor simán használhatja bármikor, csak nem mondjuk annyira nem az :D). Az illata nagyon sokáig megmarad, akárcsak az ápoló hatás.





Bevallom a testpermettel kapcsolatban voltak fenntartásaim, mer én nem használok ilyesmit, pedig van egy pár, de semmi értelmét nem látom a dolognak, mert kb fél óráig tart az illatuk és ennyi... nem tudom, akkor mire is jók igazából. Azonban a Tarocco Orange-el nem volt ilyen jellegű probléma, mert eszméletlenül intenzív, olyan, mintha parfüm lenne, egész napra megmarad az illata. Szóval én most parfüm helyett használom :D. Ez a termék tipikusan luxus-kényeztetés kategória, úgymond 'haszna' nincsen, de jól esik mégis a testnek és a léleknek is. Nekem meg már csak azért is mert, az illata anyukámra emlékeztet és azt nagyon szeretem.





Összességében nagyon örülök, hogy végre kicsit közelebbről megismerkedhettem a C&E termékekkel és hogy rögtön ilyen kellemes tapasztalataim lettek velük kapcsolatban. Alig várom már, hogy mást is kipróbálhassak tőlük (testápoló, parfüm és a csodás kézradír, ja meg lábápoló is :D), ami majd áprilisban lesz esedékes, mert ha jól hallottam a kismadarakat, akkor a Glamour-ban lesz 20%-os kupon!

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.