Maybelline Totally Teal Great Lash - teszt/review & swatches

Szerintem mindenkinek vannak emlékei a Maybelline Great Lash szempillaspirálról. És szerintem főként nem túl kellemesek. Ugyanis hiába adnak el minden percben (vagy másodpercben??? lusti vagyok beguglizni) egyet belőle, attól még ez az egyik legrosszabb spirál amit valaha próbáltam. Ettől függetlenül viszont elhatároztam, hogy kipróbálom a türkiz árnyalatot belőle, mert úgyis szerettem volna valami színes spirált, de nem akartam sokat áldozni rá. Lássuk változott-e valamit az évek során a Great Lash...

I think everybody has some kind of a memories with the Maybelline Great Lash Mascara. And I think they are not that good memories. Even if Maybelline sells one in every minute (or second??? no idea...) this is one of the worst mascara ever in my opinion. But I wanted to buy a colored mascara and I didn't want to spend a lot of manoey on it, so I gave a try to the Totally Teal Great Lash.


A csomagolás ugye már ikonikus, mindenkinek az agyába vésődött: zöld és rózsaszín, totál nyolcvanas évek (nézem is ma a Sixteen Candles-t vagy a Pretty In Pink-et, de komolyan), csak a matrica más, mert ugye az most türkiz (van egyébként kék meg lila is meg még egy, de az most nem jut eszembe). Nekem tetszik, én személy szerint odáig vagyok a nyolcvanas évekért...

The packaging is iconic and everybody knows it: pink and green, very 80's. Only the sticker is different from the regular one, because it's teal (or blue or purple, matching the color to the mascara). I love the 80's, so I love this packaging to. It's fun.



Azt már előre tudtam, hogy ez a spirál sem hosszabbítani sem volument növelni nem fog, én csak a színben reménykedtem. És valóban se nem hosszít, se nem dúsít, semmit nem csinál és önmagában használva sajnos a szín sem nagyon akart előjönni, legalábbis nem volt valami látványos. Viszont én meg nem adtam fel és primer fölé is kipróbáltam. Az Urban Decay Eyelash Primer Potion fölött (de szerintem bármilyen más pilla primerrel is működik) nagyszerűen teljesített: a szín látványosabb volt és még a pilláim is hangsúlyosak lettek. Tartósságra és lemosásra nincsen panasz, nem mászkált, nem kenődött és könnyű lemosni egy egyszerű lemosóval is.

I knew that this mascara is not going to lenghten or volumize my eyeleshes, I wanted only the color. And of course it's not lenghtening and not volumizing, it does nothing and even the color was dissapointing when I used it at the first time. But I never give up! I used it over the Urban Decay Eyelash Primer Potion (I think it's working with every kind of a lash primer) and it worked! The color was noticable and nice and even my lashes looked pretty and nice. It was long lasting that way and easy to remove.


Primerrel/with primer


Unikornismérő: nehéz a szitu... Önmagában semmit nem ér jóformán, primerrel viszont nagyon tetszik. Legyen három unikornis, de nagyon-nagyon jóindulatú voltam.

Unicorn-meter: hard to decide... Just the mascara itself really bad, does nothing, but with the primer I really like it. I gave three unicorns.


5 megjegyzés:

  1. Hú ezer éve nem volt színes spirálom. Azért kíváncsi lettem volna, hogy milyen primer nélkül. Szerintem tök jól áll ez a szín és hát az unikornismérőn meg majd beszartam (már bocsánat).:D:D:D

    VálaszTörlés
  2. Régen nekem is volt, meg olyan is amivel a hajat lehetett beszínezni csak úgy nézett ki mint a szempillaspirál. :D

    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. gondoltam egy ilyen osztályozó dolog jobban illik hozzám, mint egy sima XD

    VálaszTörlés
  4. Úúú nekem is az első spirálom volt ez. :D Aztán behozták a "feketébb" verzióját, azt is használtam. :D Én tini koromban bírtam, alapból nagyok a pilláim, elég volt neki ha csak megszínezte kicsit és nem csinált vele semmit, de azóta már kell a drámai tekintet. :DD Amúgy imádom a mai napig a csomagolását. :D Ez speciel nem tetszik, de az original igen. Ja és jó vele a sminked is, nekem is volt anno kék Constance Carrol spirálom, az jól befogta emlékeim szerint. :D

    VálaszTörlés
  5. Jó kis szín ez a türkiz, de tuti nem venném meg ha önmagában nem látványos, úgyhogy nagyon köszi Lolly a tesztet :). Nekem egyszer volt egy Avon Color Trend türkizem, azt nagyon szerettem, de sajnos már nem kapható.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.