IsaDora Paradox Collection for Fall 2012

Most jutottam el odáig, hogy legyen már ősz! Meg érkezzen már meg az UD rendelésem a csodás bordó rúzsommal, ami több mint valószínű, hogy elengedhetetlen darab lesz az elkövetkező szezon sminkjeihez. Imádom, hogy idén ősszel extrán bevállalós és dögös a sminktrend, hiszen egyszerre van a szemeken és az ajkakon a hangsúly, mindenhol drágakő színű szemfestékekkel és csodás bordó vagy lila rúzsokkal lehet találkozni. Az IsaDora legújabb kollekciójában is többek között. A Paradox darabjai között mindent meglehet találni, ami egy klassz kis drámai sminkhez kell, ráadásul én külön imádom a modell haját és a kampányfotón lévő kiírást, miszerint az IsaDora termékei nem tartalmaznak illatanyagot. Piros pont érte! A kollekciót szeptembertől lehet kapni és IsaDora csak a Douglas üzletekben van.

I really can't wait for the fall now! It's enough from the hot summer (90 degrees all the time and sooo humid here, my skin hates it), and I want to start to use my beautiful dark lipsticks. I love that in this season the makeups are so dramatic, smoky on the eyes in pretty gemstone shades and dark and bold on the lips, perfect for me :D. And you can find every single product in the IsaDora Paradox collection to create the perfect fall makeup. The Collection is available from September.



Eyeshadow Quartet - Brown Patina, Paradox

Glossy Eyeliner - Dark Brown; Precision Mascara - Deep Black

Twist-Up Metallic Eye Pen - Dark Brown, Steele Grey, Deep Black

Perfect Matt Lipstick - Bare Bohemian, Red Carpet, Femme Fatale; Moisturizing Lip Gloss - Red Carpet, Diva Red

Perfect Lipliner - Prime Red, Transparent Lip Fix

Glow Stick - Vintage Rose

Wonder Nail - Night Flight, Metropolitan, Femme Fatale

12 megjegyzés:

  1. úúúúúúncsiii

    VálaszTörlés
  2. A Paradox négyes gyönyörű, egyből az ugrott be róla, hogy nagyon "Lolly-s", és a két sötétebb rúzs is.... eh, tényleg legyen már ősz!

    VálaszTörlés
  3. Netti - Szütyő BB2012. augusztus 10. 18:09

    Én nem tudom miért de ezek az IsaDora termékek, engem eddig alig alig hoztak lázba. Mi lehet Velem a baj :(

    VálaszTörlés
  4. A kék szemhéj paletta színei nekem bejönnek és a bordós lakk is jól néz ki képen. Majd ellenőrizni kell élőben is. :)

    VálaszTörlés
  5. ugye? szépek nagyon!

    VálaszTörlés
  6. engem se amúgy, de ezeket a színeket csipázom most XD

    VálaszTörlés
  7. hát a kék paletta az ultimate Lolly :D

    VálaszTörlés
  8. nagyon szeretem az isadora palettákat, van vagy 7-8, majd összeszámolom már :D és ezek nem csak gyönyörűek, hanem jók is! :))

    VálaszTörlés
  9. Már lehet kapni a douglas-ben. Legnagyobb sajnálatomra a bordó rúzs inkább pink színű és egyáltalán nem matt, nagyot csalódtam :(

    VálaszTörlés
  10. az de gáz... :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.