Revlon ColorBurst Lip Butter - új árnyalat swatchok

12:36 de.
Nem tudok leállni a Revlon Lip Butter-eivel, egyszerűen nem lehet, mert annyira nagyon jók. Tudom, hogy Magyarországon nem lehet őket kapni, de aki külföldön jár az mindenképpen nézzen utána és vegyen belőle ha tud, mert fantasztikusak. Tesztet már írtam róluk ITT, most azt nem fogok, csak a két új árnyalatomat mutatom meg. Hihetetlen, de már összesen hét darab van belőle és még legalább egyet venni szeretnék (Strawberry Tart jövöööök) és ráadásul azt vettem észre, hogy ők kivételesen nem csak ücsörögnek a fiókomban, hanem nagyon gyakran, szinte minden nap használom is őket.






Mind a két árnyalat világos, pasztell, cukorkás, cuki szóval elbűvölő. A Cupcake egy hideg tónusú világos rózsaszín, kicsit hasonlít a MAC Viva Glam Gaga 1-hez, a Creamsicle pedig egy világos krémes barack árnyalat és nem tudom semmihez hasonlítani, mert ilyen színem még nem volt :D. Olyanok ezek a színek, mint az olvadós rágó, az a hosszú féle.... nyamiiii! Mind a kettő nagyon szépen mutat az ajkakon is, de persze megint nem csináltam fotókat, majd pótolom remélhetőleg.



És ez most ugyan nem egy teszt, de az unikornismérő így is működésbe lépett és nem is állt meg egészen a maximális öt pontig! Még mindig csak ajánlani tudom a Revlon Lip Butter-eket, imádnivalóak.


12 megjegyzés:

  1. Mennyiért vásároltad ott külföldön?

    VálaszTörlés
  2. $7.99-ért de sztem európában lehet, hogy kicsit több

    VálaszTörlés
  3. Franciaországban láttam ilyet a Monoprix-be kb. 15 EUR-ért. El voltam ájulva, h ott milyen drága, összehasonlításképpen egy MAC rúzs 17.50-be kerül. Ettől függetlenül, amikor akció volt a sminkcuccokra, vettem kettőt,a Sweet Tart és a Candy Apple nevűt. Az utóbbit azért mert nagyon tetszett rajtad :) Jó kis cuccok ezek, nagyon szeretem őket.

    VálaszTörlés
  4. :) Köszi, végigkérdezem a külföldi rokonságot hátha :)

    VálaszTörlés
  5. Úúúú az a barackos de gyönyörűű... Kell!

    VálaszTörlés
  6. Hú, ez nagyon tetszik :) Főleg a barackos :)

    VálaszTörlés
  7. szia!! nekem a rózsaszín kell de mindkettő nagyon szép!!
    feliratkoztam :)
    http://torteij88.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  8. Esz a fene! :) Már megint csodaszép színeket vettél!

    VálaszTörlés
  9. Annyira szeretnék már egyet a birtokomban tudni, már lassan odajutok, hogy megrendelem ebayről vagy valami. Elmorzsoltam egy könnycseppet, a Cupcake igazán csodálatos! :)

    VálaszTörlés
  10. hú akkor szép kis hasznot rátesznek európában... de egyszer érdemes elcsábulni :D

    VálaszTörlés
  11. nem csodálom :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.