Maybelline Eyestudio Color Plush Silk Eyeshadow - teszt/swatches & review

A Maybelline valamilyen oknál fogva (hiába szerettem meg a spiráljaikat) még mindig nem tud engem meggyőzni és nem tartozik a kedvenceim közé. Nem is vártam szinte semmit ettől az Eyestudio palettától, de gondoltam 3.50$-ért kipróbálom, soha nem lehet tudni alapon meg mert megtetszettek a színek is. Néztem is nagyot, amikor kipróbáltam...

Personally, I don't like Maybelline. There is no reason and actually I love my Falsies', but the brand is just can't find a way to my heart. That's why I didn't expect a thing from this Eyestudio palette (which was 3.50$ in the Job Lot), but I thought why not, I give a chance, and I liked the colors too. And later I was in shock...



Azt így rögtön az elején leszögezem, hogy a csomagolást ki nem állhatom, nekem kell a flanc, meg a csiricsáré meg az egyediség, ebből meg pont ezek hiányoznak. Persze praktikus és ellátja a feladatait, minden információ megtalálható rajta, még kis útmutató is, a műanyag is masszív meg jól is záródik, meg picike így elfér mindenhol, de nekem akkor sem tetszik és pont. Egyedül a szemhéjpúderek elhelyezkedése és alakja tetszik, ez eredeti és jópofa.

I have to tell, that I just simply hate the packaging, because I need something poshy, somethin shiny, something unique and colorful or elegant and this is just too simple and nothing. Of course it's practical, it has all the information even a little guide, the plastic is strong and closes safely, it's small so you can take it everywhere, but I don't like it, period. Only the eyeshadow pans looks good.



Az Eyestudio palettákban négy egymással harmonizáló szín található, ezek közül a legvilágosabb a legnagyobb, a többi egyforma, nagyjából feleakkora, mint a highlight árnyalat. Én a 40es Green With Envy összeállítést választottam, amiben csupa csillogó, fényes szín található (juhééé): egy csontszín, egy közepes bézs, egy aranyfényű pisztácia zöld és egy aranyfényű fekete alapú sötétzöld. Ahogy a nevében is benne van (Eyestudio Color Plush Silk Eyeshadow) a textúra megdöbbentően selymes és lágy, de nem krémes érzetű. A porzás szinte minimális, alig alig fordul elő, nagyon könnyen lehet vele dolgozni, hihetetlenül egyszerű satírozni. És a pigmentáció... beszéljen a swatch kép! Egyetlen húzással (alapon) tökéletesen fed és 8-10 óra viselés után sem kopik meg. 

In the Eyestudio palettes there is four harmonizing eyeshadow, the lightest color is the biggest, the rest is half a size. I choose the 40 Green With Ivy combination, which contains beautiful shiny and sparkly shades: an eggshell white, a midtone beige, a pistachio green with golden shine and a black based dark green with golden shine. The texture of the eyeshadows is incredibly smooth and silky, but not creamy like. The fallout is minimal, it's easy to work with and easy to blend. And the pigmentation... just look at the swatch picture! One stroke (on a base) and they are perfectly opaque, no fading at all, not even after 8-10 hours of wear.



Unikornismérő: le vagyok nyűgözve! Nem gondoltam volna soha a Maybelline palettákról, hogy ennyire jók tudnak lenni. Már ki is néztem párat a 12 színösszeállításból (EZ a kedvencem) és tiszta szívből ajánlom kipróbálásra. Biztos vagyok benne, hogy otthon is lehet kapni, szerintem kb 2000 Ft-os áron. Négy unikornis a borzalmas csomagolás miatt.

Unicorn-meter: I am completely stunned! I never ever thought that the Maybelline can do such an amazing eyeshadow palette like this. I'm going to start to collect them :D. I highly recommend them! Four unicorns, because of the packaging.


10 megjegyzés:

  1. A csomagolás tényleg kegyetlen, de a zöld és a fekete mindezt elfeledteti. Nagyon szép fényük van :).

    VálaszTörlés
  2. én még most is csak ámulok és bámulok, hogy mennyire szép...

    VálaszTörlés
  3. Nekem a régebbi típusú négyszínes van, és annyira idegesített a doboza, hogy kénytelen voltam kiszedni belőle a "gombokat" (nem tudom, hogy hívják...). Másrészt azért is mert két nap alatt összetört a kemény műanyag. Meg mert nagyon koszos kezdett lenni. De a színek meseszépek *-* főleg a zöld *-*

    VálaszTörlés
  4. A világoszöld és a feketés nagyon tetszik!:)

    VálaszTörlés
  5. Unikornismérő... halál aranyos!:)

    VálaszTörlés
  6. Imádom ezt a palletát! A régebbi verzióban azért nem volt az összes szín pigmentált, de írtó jő állagú egytől, egyig.. Nekem 3 van a régebbiből és 2 az újból..Egyébként pár blogon nagyon lehúzták ezt a palettát...

    VálaszTörlés
  7. én most kerestem rá tegnap, mert kíváncsi voltam, hogy csak nekem tetszik ennyire vagy másnak is, de a külföldi blogok imádják... te hol olvastál rosszat róla?

    VálaszTörlés
  8. Hű, ez a zöld valami brutálszép :O

    VálaszTörlés
  9. Én is eddig csak olyat olvastam, ahol lehúzták, de ez húúúú! :) Főleg a csillogós, legutolsó szín. :)

    VálaszTörlés
  10. A csomagolás tényleg olyan semmilyen....:S de a színek csodásak! :O

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.