Lime Crime Nail Polish - teszt/swatch, review & NOTD

Bevallom, először nem akartam rendelni lakkot a Lime Crime-tól, mert minek találok majd ilyesmi színeket jobb áron máshol. Persze aztán csak sikerült beleszeretnem az egyikbe és az árát sem találtam nagyon durvának, gondoltam egye fene egy próbát megér. 

I have to admit, I didn't want to order any nail polish from the Lime Crime, I thought I'm gonna find the same colors with a better price somewhere else. But of course I fell in love, so I gave it a try.






A szerelmem tárgya nem más lett, mint a Once In A Blue Mousse elnevezésű csoda, ami egy pasztell kék árnyalat, ami így nem mond semmit és nem is hangzik izgalmasan, de aztán az ember meglátja felkenve és áll leesik, ez-kell-azonnal-ide-nekem szindróma beüt. Nekem egyből a Chanel Nouvelle Vague árnyalata jutott eszembe róla, ami 2 éve nyáron hatalmas siker volt, vitték, mint a cukrot, én meg szépen le is maradtam róla, pedig nagyon imádtam. A Lime Crime lakkja mindent tud, amit egy lakktól elvár az ember: tökéletes fedés két rétegben, hipergyorsan szárad, csodás krémes a finise, tartós (nálam a max kb 4-5 nap, ennyit bírt) és könnyű lemosni. Az meg már csak a hab a tortán, hogy unikornisos a csomagolása és az ára sem vészes, $6-ba került. Egyértelműen besorolt a kedvenc lakkjaim közé, rögtön a második helyre (a Deborah Lippmann Mermaid's Dream-et semmi nem überelheti...).

My new love is named Once In A Blue Mousse, wich is a pretty pastel light blue shade. It can sound really boring, nothing special at all, but on the nails is breathtaking and you got the I want it now feeling as you see it. I think it's a great dupe for the Chanel Nouvelle Vague, wich was a huge hit two years ago, and I always wanted that nail polish, but never bought it (thank God, because it's ridiculously expensive). The Lime Crime nail polish has everything you need: perfect coverage in two layers, quick drying, beautiful creamy finish, long lasting and easy to remove. The cherry on the top is the packaging, there is a unicorn on the little bottle and the price is friendly too, it's only $6. My second all time favourite nail polish (nothing can beat the Deborah Lippmann Mermaid's Dream)!





Unikornismérő: semmi hiba nincsen, nagyszerű úgy ahogy van! Öt kis unikornis máris beszáguldott a helyére.

Unicorn-meter: there is nothing wrong with this product, I really like it! Five unicorn is on the way.


6 megjegyzés:

  1. Óó ez már ránézésre jó minőségű. :D Látszik rajta, hogy könnyű volt vele dolgozni. :) Az üvege meg... Behalok ettől a márkától, kár hogy (még) elérhetetlen számomra. :(

    VálaszTörlés
  2. Elég érdekel színe van :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon régóta keresek ilyen színt, valaki nemtudna vmi elérhető lelőhelyt, ahol beszerezhetek? :)
    A körömlakk üvege viszont olyan cuki hogy belehalok :DD

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép színe van és is szeretnék valami hasonlót. :)
    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. Essence Colour&Go lakk I Love Bad Boys elnevezésű. Ez ilyen világoskék árnyalat :D

    VálaszTörlés
  6. Tükröm Tükröm Blog2012. július 18. 17:27

    Nagyon aranyos az unikornismérő:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.