Lime Crime Aquataenia Fantasy Palette - teszt/review and swatches

A Lime Crime, mint ahogy azt már említettem állandóan a gondolataimban olvas és nem elég, hogy totál csillámos és unikornisos az égész márka, most még egy sellő témájú palettát is csináltak. Rögtön tudtam, hogy meg kell szereznem, hiszen a színek mesések és a China Doll-ben sem csalódtam. Lássuk a csodát!

The Lime Crime is reading my mind all the time: the brand is completely sparkly and unicorn themed, and their newest hit is a mermaid inspired eyeshadow palette (made for me yay :D). Since I first saw it, I knew that I needed it, the colors are wonderful and I wasn't disappointed in their China Doll palette either. Let's see the miracle!




A csomagolás ugyanaz, mint a China Doll-nál: lila és ezüst, unikornissal díszített fém dobozka, alul a színek nevei és információk, belül az öt szemhéjpúder egy fóliával védve. Én teljesen odáig vagyok érte, de ez az én esetemben érthető szerintem. Egyedül a fekete műanyag belső nem tetszik annyira, ez lehetne minőségibb is.

The packaging is the same as the China Doll: purple and silver metal box with a unicorn, the information about the colors and everything else is on the bottom. The five eyeshadows are inside, under a protective plastic foil. I'm completely in love with the whole appearance, but in my case it's understandable. The only thing bothering me a little bit, is the black plastic inside, it can be a little bit more qualitative. 




Az Aquataenia paletta öt csodálatos csillámos, gyöngyfényű szemhéjpúdert rejt, név szerint az alábbiakat:
  • Nautilus Prime - lilás királykék
  • Coral Of The Story - korall
  • Seahorse Discourse - limezöld
  • Pearl-Ple - levendula lila
  • Atlanteal - türkiz
Szerencsére a színek teljesítményében nem kellett csalódnom, hiszen mindegyik nagyszerűen pigmentált, szép egyenletes a fedésük, könnyű velük dolgozni. A legjobban a Seahorse Discourse, a Pearl-Ple és az Atlanteal teljesítenek, a Nautilus Prime és a Coral Of The Story kicsit gyengébb. A tartósságuk is megfelelő, mászkálni nem mászkálnak és a ráncokba sem ülnek be, 10 óra viselés után enyhén kopnak a színek. A swatchok alappal készültek, így természetesen intenzívebbek az árnyalatok, de önmagukban is megállják a helyüket. Az egyetlen hiba: porzanak, mint a nyavaja... Tudom, hogy ez sokatoknak probléma, engem viszont igazából nem nagyon zavar. Semmi sem tökéletes na :D.

The Aquataenia palette contains five amazingly sparkly and pearlescent eyeshadows. Here is the list:
  • Nautilus Prime - royal blue with violet sheen
  • Coral Of The Story - coral
  • Seahorse Discourse - lime green
  • Peral-Ple - lavender
  • Atlanteal - teal
 Fortunately the colors didn't disappoint me, they have a lot of pigmentation, they're opaque and easy to blend and work with. The Seahorse Discourse, Pearl-Ple and Antlanteal has the best performance, the Nautilus Prime and the Coral Of The Story is slightly weaker. The shadows are long lasting, there is no moving, no creasing, just a little fading after 10 hours. I swatched them over a primer, of course they're more intense like this, but they're good without any primer too. The only problem with them: lot of fallout... I know that is bothering most of you, but I'm kinda okay with it. Nobody's perfect :D. 

Nautilus Prime & Coral Of The Story


Seahorse Discourse, Pearl-Ple & Atlanteal



Unikornismérő:  hogyan is adhatnék öt kis unikornisnál kevesebbet??? A színek elképesztőek és szerintem annyira nem vadak, hogy ne tudná bárki használni őket. Tökéletes nyári paletta. Már alig várom mivel rukkol elő legközelebb a Lime Crime!

Unicorn-meter: I can't give less than five little unicorn. The colors are amazing and I guess this palette is made for everyone, even the ones who are not using that much colors. It's a perfect summer eyeshadow collection. I can't wait the next Lime Crime product!


7 megjegyzés:

  1. Ez az unikornis mérő eszméletlen :DD Jó kis paletta, valahogy a lilát nem tudnám kihasználni, de persze a vörös hajhoz az passzol :) Innen a korall meg a türkiz kőne , sürgősen :D...aj najó a lime is :D

    VálaszTörlés
  2. Julianna Katalin Dörnyei2012. július 15. 10:33

    Nagyon tetszik. :-)

    VálaszTörlés
  3. Jó lenne, ha csinálnál egyszer egy sminket a korall árnyalattal, mert még soha nem használtam ilyesmi színt és jó lenne megnézni, egy igazi profi mit kezd vele. :)

    VálaszTörlés
  4. bevallom, hogy még én sem nagyon használtam ilyen színt szemre, most próbáltam először :D de lesz smink vele mindenképpen :D

    VálaszTörlés
  5. Hűha, nagyon szuper! Remélem sok sminket kapunk majd! ;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.