Essence New In Town Trend Edition

Jó hír: a New In Town kollekció darabjai szeptembertől az állandó szortimentbe is be fognak kerülni! Érdekes, hogy már volt egy ilyen trendkiadás pár hete (tudjátok, a pigmentes), de mi mindig örülünk, ha a jó darabok sokáig velünk maradnak, nem csak egy két hónap erejéig. A kollekció által kibővül a Stay All Day hosszantartó krémes szemfesték család (két új árnyalat: The Magic Must Go On, For Fairies), a Multi Action Mascara is kap két új testvért (egy nagyon fekete verziót, meg egy vízállót), valamint a Colour&Go körömlakkoknak is helyet kell szorítaniuk az új érkezőknek (Ultimate Pink, Ballerina's Charme, Oh My Glitter!, Grey-t To Be Here!, I'm The Boss). Teljesen új termék lesz egy klassz kis filces tus és három ajakápoló (Fruit Crush, Purple Berries, Fruitylicious). Hogy tetszik?

Good News: the products from the New In Town collection will be a part of the standard sortiment from September! With this trend edition there will be two new shades of the Stay All Day Long Lansting Eyeshadow, two new type of the Multi Action Mascara (Blackest Black and a waterproof), five new shades of the Colour&Go nail polish, a brand new eyeliner pen and three different lip balm stick. What do you think?

Stay All Day Long Lasting Eyeshadow - For Fairies, The Magic Must Go On


Super Fine Eyeliner Pen

Multi Action Blackest Black Mascara & Multi Action Waterproof Mascara

Kiss Care Live Lipbalm - Fruit Crush, Purple Berries, Fruitylicious

Colour&Go Nail Polish - Ultimate Pink, Ballerina's Charme, I'm The Boss, Gre-t To Be Here!, Oh My Glitter!


6 megjegyzés:

  1. *.* *.* gyááá.Gyertek a mamihoz :D

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok,
    tudtok Pesten olyan helyet, ahol normális választékban kapható az Essence? A Pólus DM-ben mindig csak a kifosztott állványt csodálhatom meg, általában a fele üres. :( A Bosnyák téri DM-ben nincs is Essence állvány, az Árkádban levő Rossmann szintén általában le van fosztva, bár ott már régen jártam.
    Esetleg Müllerben (Europeum) érdemes lehet próbálkozni?
    Köszi.

    VálaszTörlés
  3. Eldugottabb Rossmannokkal próbálkozz, amik plázákban vannak általában mind le vannak fosztva. Körúton, eldugottabb helyeken érdemes próbálkozni. :)

    VálaszTörlés
  4. Ági: Lurdy Ház DM-ben 110%osan tele van minden trend kiadás, feltöltve, szupidupi. (Senki nem megy oda :'D)

    VálaszTörlés
  5. müller pedig mindig nagyon le van maradva és csak ritkán töltik fel az állványokat :(
    (roni)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm mindenkinek a tippeket! Ha van még, szívesen várom a továbbiakat is.
    Ági

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.