Dear Instagram,

11:47 du.
ezen a héten is rengeteg nagyon sok és szép képet csináltam a segítségeddel! Annyira jó, hogy vagy nekem, amikor az életem apró kis hülyeségeit meg akarom osztani másokkal, vagy csak a magam örömére kattintgatni akarok egy párat a csúcsszuper okostelefonommal... És ráadásul megígértem az olvasóknak, hogy egy picivel több bepillantást fognak kapni az életembe, szóval most kirakom a közös képeinket, kommentekkel együtt ide a blogra is. Köszönöm, hogy vagy nekem, nélküled rommá unatkoznám magam a hétköznapokon.

Hétfő: a mai napon kaptam meg Bunny-t, új házi kedvencemet. Szép, aranyos, szeretjük egymást, bár megvannak a hibái, de kinek nincsenek... A fogadó anyukám szerint olyan, mint egy sellő, illik hozzám. Bár elég szarkasztikus volt a hangja...

Bunny üdvözöl mindenkit.


Kedd: ma érkezett haza Izraelből a fogadó apukám, hozott egy csomó úgyis a kukában fognak kikötni marhaságot a gyerkőcöknek. Én meg fogtam magam és megfújtam egy világító csillagot, mert az illik hozzám (Pikachu már foglalt volt sajnos...).

Nagyon durván jól villódzik.


Szerda: ma volt a nagy amcsi nemzeti ünnep, július negyedike. Ennek tiszteletére nyitva voltak a boltok és egy óriási nagy doboz jenki halacskával jöttek haza a háziak a bevásárló körútról. Lementünk a tóhoz is, de én nem vagyok hajlandó hab testemet megfüröszteni egy ilyen pocsolyában. De muszáj lesz, érzem, hogy muszáj lesz... Elő kell kotorni a sellő uszonyt...

Már el is fogyott azóta...


Csütörtök: ma elfogyott a John Frieda Full Repair samponom. Vettem helyette mást. Az új jobban tetszik, van benne puccos argán olaj is. Szép most a hajam.

Elmegy, de semmi extra, nem veszek több John Frieda sampont szerintem.


Péntek: ma voltam a 'gyógyítónál'. Leírhatatlan élmény volt, pedig szkeptikus voltam. Azóta jól vagyok, majd írok róla. A nagy örömömben vettem magamnak új hajfestéket, Revlon-t mert nem akarok többé L'Oréalt venni. Ennek is szép a színe a dobozon, aztán majd kiderül. Megleptem magam a kedvenc jégkrémemmel is, zöld tea... én mondom ennél finomabb jégkrém nincsen a földön, pedig én már kismilliót kóstoltam.

Szép ez a szín, bár kicsit sötétebb mint a mostani.

És csak egy nyomorék helyen lehet kapni, jó messze innen...


Szombat: ma végre hozott nekem is valamit a postás bácsi. Ingyen bugyira jogosító kupont a Victoria's Secret-től!!! Királyság! Úgyis csak náluk szoktam fehérneműt venni, nem hiába a hájp körülötte, nagyszerű márka.

Ingyen bugyiiiii :D

9 megjegyzés:

  1. Kriszti (rougeandstyle)2012. július 8. 23:57

    A VS bugyiért nagyon irigy vagyok ám! Olyan szomorú, hogy csak az USÁ-ban meg Kanadában van üzletjük :(

    VálaszTörlés
  2. úgy tudom, hogy már angliában is van... de nem vagyok biztos...

    VálaszTörlés
  3. Laptop annyira szép. :)

    Ja és én is utálom a tavakat, annyira irtózok tőlük.. Mármint csak belemenni. Kedden megyek Balcsira, már előre félek... :D

    VálaszTörlés
  4. a július 4-ike mindent visz :DDD

    VálaszTörlés
  5. Én is hallottam róla! Londonban lesz majd szeptemberben! De lehet, hogy hülyeségeket beszélek. :) egyébként tök jó, hogy van instagramod, követni foglak! :)

    VálaszTörlés
  6. megnéztem, most a hónap végén lesz a megnyitó :D

    VálaszTörlés
  7. dejóóóó! Augusztus végéig Angliában leszek! Lesz majd egy Londonban-shoppingolós délutánom, ezer százalék, hogy benézek! Thank you!

    VálaszTörlés
  8. dejóóóó! Augusztus végéig Angliában leszek! Lesz majd egy Londonban-shoppingolós délutánom, ezer százalék, hogy benézek!

    VálaszTörlés
  9. hiper random lesz, de Örményországban is van! :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.