Vendégposzt - Yves Rocher ajakrúzs teszt

El sem hiszem, hogy eljutottam végre idáig... Mármint hogy odáig, hogy felrakjam az első vendégposztot :D. Köszönöm szépen minden jelentkezőnek az e-mailt és ígérem, hogy mindenkire sorra kerül és továbbra is várom a ti kis saját tesztjeiteket, NOTD ötleteket, sminkeket meg úgy egyébként bármit! 
Az első vendégem Anna, aki egy YvesRocher rúzst mutat be nekünk, ami még számomra is nagyon érdekes volt, mert szerintem soha nem használtam még a márka sminkjeit.

Először az Yves Rocher márka bőrápolási termékeivel ismerkedtem meg. Vásárláskor kaptam egy Szépségem Zöld Könyve 2011-et. Nagyon jó kis füzet, sok képpel benne a márka jelenleg itthon kapható termékeivel.

Már régóta szerettem volna beszerezni egy bézs színű, nem túl hivalkodó színű rúzst. Végig próbálva az összes színt, végül az 51-es Beige Vanille elnevezésűre esett a választásom. 


 CSOMAGOLÁS:
Egyszerű, klasszikus sötét színű, jól záródó. Sötét kék színű, fényes műanyag tokon, ezüsttel függőlegesen a márka neve, és lógója található. Alul a rúzs színű matrica az árnyalat számával és nevével és még hasznos információkkal.




HASZNÁLAT, TERMÉK: 
A rúzsnak jellegzetes, erős parfüm illata van. Maga a textúrája krémes, egyáltalán nem szárít. Nem egy erős fedésű, kétszer-háromszor is át kell húzni a tökélet fedésért. Szatén finisű, nem túl hivalkodó de mégis nagyon szép fényű. 



ÁR:
Ha jól emlékszem olyan 3500 Ft körül van. Teljes áron szerintem nem éri meg. Viszont nagyon sokszor van akció a boltban, amikor jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni, és aki regisztrálva van náluk törzsvásárlóként, ő gyakran kap ilyen képeslapot, amivel kedvezményesen vásárolhat.

Pozitívum még, hogy minden rúzshoz van teszter, így nem kell zsákbamacskát venni.  Maga a rúzs fóliába van csomagolva, így biztosak lehetünk benne, hogy előttünk senki nem használta.

1 megjegyzés:

  1. Nekem a rouge grenadine van meg, és szerintem szuper kis rúzs, viszont a csomagolása nagyon nem tetszik, idétlen nagyon ez a forma, nem szeretem elővenni...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.