MAC Extra Dimension Skinfinish - teszt

4:23 de.
Még mindig nem lehet tudni, hogy otthon lesz-e ez a kollekció vagy sem, de reménykedjünk benne, hogy igen, mert ezt nem lehet kihagyni... Aki nem szereti a ragyogást és az extrafényes (de kivételesen nem csillámos :D) sminkeket, az gyorsan csukja be a szemét, a többiek pedig nyissák nagyra!

Nem egy szokványos skinfinsh.


Csomagolás: 10/10

Szokásos MAC, mást nem mondok. Ja, van benne kis védő műanyaglapocska is, de én azt mindig egyből kidobom, engem csak zavarni szokott, ha ott van.

Mit jelent az, hogy Superb?? Be kéne guglizni...


Használat: 9/10

Nagyon-nagyon óvatosan kell vele dolgozni, mert könnyen úgy nézhetünk ki, mint aki belesett a folyékony arannyal teli vödörbe :D. A nagyon kevesebb több az Extra Dimension Skinishek-ből, én például egy nagy szemhéjpúder satírozó ecsettel vittem fel az arcomra a biztonság kedvéért. Egyébként mesés a textúra, könnyű vele dolgozni és nem porzik.



Termék: 10/10

Az Extra Dimension termékeinek nagyon-nagyon különleges a textúrájuk, nehéz is leírni. Por állagú, de mégsem az, attól lágyabb és selymesebb. Hihetetlenül finomra van őrölve, mert egyszerűen beleolvad a bőrbe. A fénye is nagyon különleges, csillám semmi nincsen benne, csak csodás lágy fény és ragyogás, ami egész nap tart. Gondolom nektek is sokszor fel szokott tűnni a sztárok csodás sminkje és azon belül is a ragyogó highlighterük, ami mindig tökéletes, pont úgy ragyog ahogy kell és nem egy csillámorgia, hanem egyszerűen olyan hatása van, mintha a bőr lenne ennyire szépségesen fényes. Na ez a highlighter pont ezt tudja :D. Szóval itt a titok, csak egy MAC üzletig kell elbandukolni érte. Az Extra Dimension Skinfinish három árnyalatban kapható, én ebből a Superb elnevezésűt választottam, méghozzá azon egyszerű oknál fogva, mert csak ez illet az én bőrtónusomhoz. A Superb egy rózsaarany árnyalat, kicsit barackos, kicsit rózsaszínes és arany fényű. Szerintem a három árnyalat közül ez a leginkább hordható (a másik kettő már túl arany és túl fényes) és mindenkin el tudom képzelni, igazi jolly joker szín. (Ja és Temptalia szerint, de a képeket elnézve szerintem is egyértelműen ugyanolyan, mint az Estée Lauder Illuminating Powder Gelee.) 


Hullámos, MAC-es (vajon hol is láttam már ilyen hullámokat... :D)

Erősebben és eldolgozva, de majd lesz smink, mert úgy az igazi.


Ár: 8/10

Miért felejtem el folyamatosan, hogy otthon mennyi egy Skinfinish??? Kb 6900 Ft lehet (én $29-ért vettem), ezért 9 grammnyi csodás fényt kapunk. 

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Ha csak egy highlightert lehetne választani életem hátralevő részére, akkor ő lenne a befutó. Csak fény, de nem csillám, nagyszerű a szín is és isteni a textúra.

19 megjegyzés:

  1. jajjj de csodás!!! remélem a Whisper of Gilt is csodás lesz! De ez is valami mesés anyáááááám!!!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Tényleg gyönyörűűűűűűűűűűű :)
    Szerintem a textúra ugyan olyan lehet mint a Guerlain Merteorites Cruel Gardinia picit viágosab az alapszíne, de sugárzó és csillám mentes,ezt imádom, viszont A MAC sokkal jobb árban van.
    Szívesen beszerezném én is ;)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem meg tök olyan lehet, mint az Estée Lauder modern mercury powder gelee highlighter és mivel az Estée Lauder megvette a MACet így nem is lenne csoda, ha egyformák vagy nagyon hasonlóak lennének.
    Az Estée Lauder cucc is nagyon tetszett, ez meg még annál is szebb...

    VálaszTörlés
  5. Aaah, nagyon szép, remélem jön itthonra is! Amúgy 7800 egy skinfinish, a pirosítós posztodat is olvastam, az pedig itt 6200. Kicsit "más" árak vannak :o Mondjuk ezen már nem lepődök meg, sajnos :(

    VálaszTörlés
  6. ÓÓÓÓ, legyen nálunk, lécci-lécci!!! *.* Imádom!

    VálaszTörlés
  7. hu basszus, jó drága otthon... átjavítom akkor az árakat... 7800??? komolyan...

    VálaszTörlés
  8. Nem lesz itthon...még egy hete kérdeztem és biztosra mondták,hogy egyáltalán nem lesz, jövő hónapban csak a reel sexy collection lesz.

    VálaszTörlés
  9. Szia =)
    itt láttam a Sleek Eau La La Liner-t, ezek hol kaphatóak majd?

    VálaszTörlés
  10. a sleek honlapjáról lehet megrendelni majd őket, ennyit tudok csak

    VálaszTörlés
  11. óóóó nagyon szép! Tetszik a kidolgozás és a termék színe is, csodás! Az ára nem lol

    VálaszTörlés
  12. Én is ma voltam a Mac-ben, és tényleg nem lesz, pedig ezt nagyon akartam. Most netes vadászaton vagyok, de kicsit reménytelennek tűnik a dolog. Sírni fogok :-(

    VálaszTörlés
  13. ne mar, akkor lips&tips es hey sailor sem lesz? sirni fogok, de nagyon...

    VálaszTörlés
  14. a hey sailor lesz, az biztos!

    VálaszTörlés
  15. de joo, akkor sirni fog a penztarcam :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.