MAC Extra Dimension Eye Shadow - teszt

A Skinfinish mellé bekívánkozott a kosaramba még ez kis szemhéjpúder is, ami már a nevével egyből megfogott, a színével meg pláne. Egyébként most kivételesen inkább a kialakítása tetszett meg ezeknek a szemhéjpúdereknek, maguk a színek kicsit unalmasabbak (amolyan alapszínek, semmi extrém vagy kirívó dolog, eléggé hétköznapiak), de azért szépek nagyon természetesen. 

A fénye elvakííííít... :D


Csomagolás: 10/10

...úgyis mindenki ismeri már. Van benne egyébként egy kis védő műanyag lapocska is, de az egyből kuka nálam, nemigen van szükség rá szerintem.

Az olyan hibbant geekeknek, mint én már a neve alapján szerelem.

Majd csinálok valami Star Trek sminket vele :D.


Használat: 10/10

Isteni a textúra, nem lehet más mondani rá! Por, de mégis olyan, mintha krémet vinnék fel a bőrömre. Finom, lágy és selymes, könnyen eloszlik, szépen eldolgozható, nagyon minimális mértékben porol. És akárcsak a Skinfinish, ez is csodásan belesimul a bőrbe, teljesen más érzete van, mint egy 'sima' szemhéjpúdernek.



Termék: 7/10

De sajnos van egy hibája... Rajtam valamiért nem tartós. Sokan panaszkodnak a mineralize szemhéjpúderekre, hogy de hát nem tartós, max vizesen, erre meg mindenki azt írta, hogy remekül bírja a strapát. Nálam meg szépen teljesen fordított a helyzet. Sajnos alappal sem bírta ki a napot, nem tudom pontosan mikor kezdett el mászkálni, de a nap végére már nem volt a helyén, pedig általában minden más ott szokott maradni. Totálisan össze van törve a szívem :(. Jó persze nyilván így is előszeretettel fogom használni, de azért ez elszomorít. Az általam kiválasztott árnyalat egyébként a Grand Galaxy lett, ami egy középtónusú lila, szürkéskék alappal és valami hihetetlenül csodás fénnyel és nem potyogós, nagyon-nagyon apróra őrölt csillámmal. Gyönyörű ez a szín, igazán különleges darab, szerintem egyértelműen ez a legkülönlegesebb a kollekcióból, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egyből sold out lett sajnos. A pigmentáltsága kiváló és építhető is, és ugyan lehet nedvesen is használni, de teljesen ugyanolyan szárazon is (nem is swatcholtam külön őket, mert teljesen egyformák voltak). 

Na ez most szépen visszaadta.

Alap nélkül.


Ár: 7/10

$20 kicsit sok érte... Persze nagyobb kiszerelés (mineralize méret), de akkor is egy kicsit sok érte.

Összegzés: 8/10

Értékelés: 4es. Nagyszerű darab, de nincs bennem most az egyszer az az úristen, váááá érzés, pláne azok után, hogy szép, lila és fényes pandamackót csinált belőlem a nap végére :D. Persze különleges darab, ez nem vitás, de amolyan for collectors dolog inkább, mint kihagyhatatlan vétel.

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű darab, szívesen megsimogatnám :)
    Viszont az a legbosszantóbb dolog ha valami nem tartós, de szerintem ennek tudatában is megvenném :)

    VálaszTörlés
  2. vúúú tényleg jó a neve de a színe se rossz :D

    VálaszTörlés
  3. ki lehet bírni, hogy nem tartós, igazítani kell rajta és kész, csak azért... bosszantó na

    VálaszTörlés
  4. IISTEEENEEEEEM, ez gyönyörű!!! Kár, hogy neked nem vált be annyira, pedig a színe valami fantasztikus!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.