Lioele Vivid Matte Lipstick - teszt

4:24 du.
Azt a jelenetet azért látni kellett volna, amikor Chinatown-ban bementünk egy üzletbe és felfedeztük, hogy sminkjeik is vannak... Én konkrétan visítoztam örömömben, de egy megszállott sminkmániás mi mást is csinálna? Sajnos azok az igazi vérgiccses csodák nem voltak, de azért így is találtam pár fantasztikus darabot, köztük egy rúzst...

Tényleg vivid...
 
Csomagolás: 10/10

Megpróbálok eltekinteni attól, hogy nem undorítóan és cukin giccses sajnos... A doboza szép metálpink (imááád) fekete feliratokkal. Maga a rúzs egy fekete matt műanyag tokban van, strapabíró, igényes és jól záródik, a maga egyszerűségében nagyon tetszetős. A felirat sötétpink rajta, belül pedig egy morzsányi giccset is kapunk (de jó :D), a Lioele emblémája ugyanis egy Hamupipőkés tökhintó, jó sok kacskaringóval. A rúzst teljesen vissza lehet tekerni és utazásbiztosnak van minősítve, négy óra busz, 2,5 óra várakozás, plusz egy óra vonat után.

Nekem ez azért nem pink, de hát ők tudják...

Ilyen kis egyszerű :D.


Használat: 8/10

Trükkös... Vigyázni kell vele, mert annyi durván pigmentált és olyan jól fed, hogy a használata során nálam a precízkedés egészen új értelmet nyert. De megéri! Egyébként krémes és könnyen kezelhető, nagyon jó vele dolgozni.

Ott a hamupipőke hintó!


Termék: 9/10

Az első használat utáni reakció: OMG... Valami nagyon eszméletlen amit csinál ez a rúzs, én amikor a boltban a tesztert kipróbáltam nem is gondoltam volna, hogy az ajkakon ennyire más lesz. A swatch csodás a bőrön, látszik hogy mennyire pigmentált és krémes és a színe is meggyőző volt. Semmi extrának nem tűnt a dolog, abszolút a szín miatt választottam. Aztán kipróbáltam a számon is... Azt hiszem ez az első (világos színű) rúzsom, aminek teljes mértékben sikerült eltüntetnie egyetlen egy húzással a szám eredeti színét, amiről meg voltam győződve, hogy nem lehet eltüntetni csak valami erős alapozóval. Ez volt ez egyik megdöbbentő dolog. A másik a színe. A rúzs szerintem egy csodás világos barackszín, kevés rózsaszínnel, a swatch már ennél jóval rózsaszínesebb az ajkakon meg teljesen más... Ott valahogy sokkal pasztellebb és világosabb lesz (lesz smink mindenképpen, akartam csak külön az ajkaimról is képet csinálni, de soha nem sikerül...). A finise teljesen matt, tartós és az egyetlen hibája az hogy szárít egy kicsit, ja és hogy csak hipertökéletesen hidratált és leradírozott ajkakra lehet felvinni, mert minden hibát százszorosra nagyít.

Annyira szép és különleges, napbarnított bőrrel az a tipikus jersey-s stílus XD

Remélem látszik, hogy mennyire durván pigmentált, ez egyetlen húzás.


Ár: 9/10

Ha jól rémlik, akkor kb $14 volt, ami kb 3100 Ft-nak felel meg. A különleges színe és a még különlegesebb fedése miatt én úgy érzem, hogy megéri, na meg ugye nem egy hétköznapi könnyen beszerezhető márkáról van szó.

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Így utólag már sajnálom, hogy a durva neonpinket nem hoztam el belőle... Nagyszerű termék, nagyon különleges és nagyon jó. Viszont csak nagyon bátraknak, mert a színek extrémek! :D

9 megjegyzés:

  1. a mai napi sminkes posztban ő lesz a főszereplő, de ne röhögjetek majd hangosan, mert még nem sikerült eldöntenem, hogy jól áll-e vagy sem... XD

    VálaszTörlés
  2. Szép színe van és szeretném sminkes posztban viszont látni :)
    Valami hasonló árnyalatod van Mac-ből is ha jó emlékszem csak az élénkebb :)

    VálaszTörlés
  3. a nicki minaj egy nagyon kicsit hasonló :D

    VálaszTörlés
  4. szájas képet szeretnénk :) egyébként nagyon szép, micsoda kincseket lehet kint találni :D

    http://lace-boutique.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  5. ÁÁÁÁÁ nagyon irigy vagyok :)

    VálaszTörlés
  6. szép árnyalat:) én is szemezek ezzel a termékkel, egyébként ebből a magyar webshopból meg lehet rendelni ezt a rúzst 3 színben!! :)
    http://www.jwgbeauty.com/product/Lioele-Vivid-Matte-R%C3%BAzs/SFSELFAA0000028/?main_cate_no=AH000000&display_group=1

    Kitti
    http://fashi0nsoul.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.