Revlon ColorBurst Lipstick - teszt

12:11 de.
A nagy kedvencemmé vált Revlon Lip Butterek után úgy gondoltam, hogy érdemes egy esélyt adni a ColorBurst rúzsoknak is, hátha lesznek annyira jók, vagy talán még jobbak, mint az ajakvajak (ez annyira vicces :D). Sajnos teszterek híján zsákbamacska a színválasztás, mellé lehet sajnos nyúlni, de szerencsére sikerült két klassz árnyalatot kifognom egy leárazás alkalmával. Lássuk a medvét!

Még jó régen lettek fotózva...



Csomagolás: 10/10

Nem nagyon lehet rá rosszat mondani... Szép, egyszerű, elegáns és abszolút nem egy olcsó hatású csomagolása van a ColorBurst rúzsoknak. Matt fekete műanyag a tok, ezüst Revlon felirat, aranyos kis káróminta, ami nagyon elegánssá teszi az egész megjelenését. Alul a szokásos matrica, az árnyalat nevével és egyéb információkkal és ami különösen tetszik, hogy felül pedig egy olyan színű műanyag lapocska van, amilyen a rúzsunk színe. Jó ötlet.

... a régi helyen...

... és más háttérrel :D.


Használat: 8/10

A két árnylat két különböző módon teljesít ebből a szempontból. Az egyik (Peach) erőteljesebb fedésű, elég egyszer-kétszer áthúzni a tökéletes fedés és színhatás érdekében, bár nem siklik olyan nagyon könnyen az ajkakon, egy kicsit keményebb textúrájú, de nem zavaró. A másik árnyalat (Cherry Ice) már könnyeben csúszik, viszont többet kell vele dolgozni, mire sikerül elérni a kívánt színhatást.

Ő a Peach.


Termék: 7/10

Egy termékcsaládon belül sikerült kifognom két teljesen különböző finisű és minőségű darabot. A Peach elnevezésű árnyalat egy csodás barackszín szatén finissel (amolyan természetesen ragyogó, semmi csillám, alig fény), enyhén korallos, nem túl élénk, de azért látványos, mégis természetes tud maradni az ajkakon. A pigmentáltsága nagyszerű, két áthúzással tökéletes a fedés és a színhatás, ráadásul tartós is, persze evés után nem árt felfrissíteni, de egyébként bírja a strapát. Szerintem nagyon sokak kedvencévé válna ez a darab. A másik árnyalatom, a Cherry Ice egy teljesen más tészta. A rúzs maga egy szédületesen csodás pinkes piros szín, arany csillámokkal. Viszont sajnos az ajkakon és a swatchokon már nem olyan erőteljes, jó pár áthúzással lehet csak a kívánt színhatást elérni, de én igazából még akkor sem vagyok 100%ig elégedett vele. Pedig annyira nagyon tetszik... Tartósnak viszont tartós, ebből a szempontból ugyanúgy teljesít, mint a másik. Az ajkakat nem szárítják, de nem is hidratálják különösebb módon, de kényelmes viselet mind a kettő. 

Peach közelebbről.

Nagyon kellemes kis szín.

A Cherry Kiss-nek így brutálisan jó a színe.

Így már kevésbé sajnos.


Ár: 10/10

Egy ColorBurst rúzs ára kb $8, ez kb 1800 Ft. Ugyan árnyalatonként változó teljesítményű a rúzs és teszter sincsen sajnos, de ennek ellenére ennyi pénz megérnek, mert ha jó a szín, akkor egy nagyon jó rúzst kapunk ennyiért, ami simán felveszi a versenyt a drágább társaival is.

Összegzés: 8,5/10

Értékelés: 4es. Ez mos nehéz, mert egyébként ekkora pontszámra még 5ös, járna, de mivel nem minden rúzs teljesít egyformán, ezért nem tudok rá összességében 5öst adni. Szóval legyen így: a Peach simán 5ös, a Cherry Kiss pedig egy halvány 4es, de csak azért mert csodás egyébként a színe. Jó lenne, ha lenne teszter... Vajon csak itt nincsen?

14 megjegyzés:

  1. A Cherry színe szerintem igazán különleges, nekem az jobban tetszik, bár az elsővel sincs semmi bajom!
    A Lipbutter-re még mindig várok, nem igaz h ide semmit nem hoznak be meeeeeeh
    Érdekes ez a Revlon, szerintem kategórián belül az egyik legjobb márka. PErsze lehet más nem ért velem egyet :D

    VálaszTörlés
  2. tényleg nagyon jó márka, nálam a drogériások közül itt simán az első, mert igényes, nagyjából minden terméke jó vagy nagyon jó és árban sem vészes és ezek után nem értem, hogy otthon miért nem lehet kapni... mondjuk egy másik márka helyett ;P

    VálaszTörlés
  3. A Peach nekem is megvan, és nagyon jó, de nekem a Soft Rose még jobban bejött, és érdekes, de azok is teljesen különböznek a finisht tekintve. Úgylátszik, ez ilyen.

    Viki: én egyetértek! Kár, hogy még csak kevés dolgot próbáltam tőlük :/

    VálaszTörlés
  4. igen láttam őket nálad :D szép színeid vannak :D

    VálaszTörlés
  5. A Revlon valamikor(igazi francia márkaként)kapható volt kis hazànkban,anyukàm egyik kedvence volt.Aztàn meghalt a tulaj,örökös nèlkül,ès egy amcsi vette meg a cèget,állítólag tiszteletböl még a Revlon nevet is felvette.Akkor már kivonultak tölünk,anyu is Jugóban meg Bécsben jutott hozzá.Mostanság bizonyos termékei kezdenek visszaszivárogni.Ja és a franciák,miután a jenki megvette,àllitólag verték a fejüket a falBa,hogy meg kellett volna menteni a céget.bizony a minösége sokat esett a régihez képest.

    VálaszTörlés
  6. én is úgy tudtam, hogy régen lehetett otthon kapni, de a többiről nem... érdekes nagyon, nem gondoltam volna...

    VálaszTörlés
  7. Jaj olyan szép *.* Kár hogy meghalnának és kiröhögnének ha ilyet kennék fel magamra. :(
    By:
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  8. Anyám! Csudiszép mind2. Főleg a Cherry Kiss! :)
    Lolly, Te melyik üzletből szerzed be? Esetleg tudja valaki, hogy honnan lehet rendelni?

    VálaszTörlés
  9. okés :Dha feloldom a shopping stopot akkor veszek valami revlont is :D Én amúgy külföldön veszem, és nem tudom, hogy otthonról hogy lehet hozzájutni... ebay, amazon esetleg

    VálaszTörlés
  10. És eltaláltad! Ebay+Amazon! :):(
    Most volt a szülinapom....hú de sokat kell még várnom, hogy akár egy ilyen gyönyörűség is az enyém lehessen....borzasztóan irigy vagyok Rád! :D

    VálaszTörlés
  11. na akkor ez is felkerült a titkos listámra :D

    VálaszTörlés
  12. :D örülök, hogy bővíthettem!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.