MAC Chen Man Beauty Powder - teszt

5:59 de.
Nagyon vártam már egy kollekciót, amiben van végre beauty powder (el nem tudom képzelni, hogy miért hagytam ki a holiday kollekció bp-ét, biztosan agybajom volt :D, előtte meg csak olyan kollekciókban volt, ami Magyarországon nem jelent meg), mert nagyon szeretem őket. Árnyalattól függően highlighterként vagy pirosítóként is lehet őket használni, a MAC honlapja pluszban egész arcra is ajánlja őket, de én ezt inkább kihagynám, mert túl ahhoz túl fényes :D. 

Lefordítja valaki??



Csomagolás: 10/10

Szintén sajnálom, hogy nem egyedi a kompakt, csak a papírdobozon van ismét a díszes ruhácska. A kompakt erős, fekete matt, de csillámos műanyagból készült, ezüst MAC felirattal. Az alján találhatóak az információk, szokás szerint. Belül pedig tükör is van, egészen jó méretű. Jól záródik és utazás meg táskabiztos, mert a Careblend púdernek ugyanilyen a csomagolása és ő a táskámban lakik egy karcolás nélkül :D.

Tetszik ez a pirosas árnyalat a kékkel.

Az árnyalat neve.

A ruhákat kitettem a polcomra :D.

Egyszerű, de az már ikonikus.


Használat: 8/10

Porzik sajnos... De egyébként nagyon finom és lágy a textúrája, könnyű vele dolgozni, szinte belesimul a bőrbe.

Ilyen szépséges a színe.


Termék: 9/10

Porzik... Az árnyalat neve Play It Proper (tavaly év elején a Stylishly Yours kollekció része volt egyébként, és egyszerűen nem emlékszek rá, hogy volt-e nálunk... azt hiszem, hogy igen) és a hivatalos leírás szerint egy lágy pasztell rózsaszín lágy fénnyel. Egyetértek :D. Nagyon halvány árnyalat csodás selyemfénnyel, ebből kifolyólag ő bizony highlighterként tehet jó szolgálatot (letesztelve szemhéjon és szemzugban is, nagyszerűen működik mindkét helyen :D). A textúra nagyon selymes, de azt már említettem, illata nincsen és tartós is, nálam simán kibírt egy napot. A nagyon lágy fénye miatt ideális highlighter szüzeknek szerintem. 

Egy közeli is.

Csak fénye van, csillámok most nincsenek.


Ár: 9/10

Az ára $23 (otthon ha jól rémlik 6900 Ft), cserébe viszont 10 gramm és emiatt is nagyon szeretem a Beauty Powder-eket, mert jó sokáig elég.

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Mint ahogy említettem ideális választás highlighter szüzeknek, mert nagyon lágy a fénye és ráadásul nem csak az orcákra lehet használni (tessék kipróbálni szemre, dekoltázsra, ajkakra, mindenhová :D).

2 megjegyzés:

  1. Ez be sem jött hozzánk... :( valami gyártási hiba miatt. Pedig tényleg gyönyörű! A csomagolással egyetértek, sokkal jobb lenne egy egyedi mintás kompakt, és abszolút nem is környezetbarát a dupla papírcsomi...

    VálaszTörlés
  2. Tényleg? Nem is tudtam... Vajon mi történhetett.. Na ez meg nekem eszembe se jutott hogy nem környezetkímélő, de mondjuk újra lehet hasznosítani sztem

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.