NYX Cream Shadow - teszt

Nem szeretem a krémes szemfestékeket. (Sem a por állagúakat, meg a pigmenteket, de mindegy XD.) Viszont ha látok valami übercsodás színt, ami csak krémesben van és tudom, hogy talán az vissza is adja a hatást, akkor elcsábulok. Bántam már meg ilyen döntést, de ennek ellenére nem tudtam ellenállni ezeknek a szépséges NYX krémeknek... Jól tettem... nem tettem jól...? Katt :D!

Hát nem szépségesek a színek? Valami fura perverz vonzalmat érzek a kék iránt...


Csomagolás: 7/10

Szeretem, hogy átlátszó a tubus és látom a színt. Szeretem magát a tubust is igazából, viszont ki nem állhatom az applikátort... Nem lehet vele ugyanis dolgozni, legalábbis én nem tudok vele rendesen dolgozni. Egyébként, egyszerű és kellemes a külső, semmi extra, de van amikor nem is kell, mert ugye itt a szín a lényeg!

Aqua (kishableányos szín) és Deep Blue (menő szín)


Használat: 6/10

Na itt bukik meg a dolog... Mivel nem olyan krémes termékről van szó, mint mondjuk egy paint pot, ami a szó szoros értelmében krém, a NYX terméke pedig inkább az a lágy, szinte folyósan krémes kategória, ezért igencsak nehéz vele dolgozni sajnos. Gyakorlottabb kéz és ecset kell hozzá. Ja, és türelem. De ha ráéreztünk a nyitjára (mondjuk egy vékony ecsetet használva tökéletes tusvonalat lehet húzni vele, de egy lapos szintetikus ecset sem rossz), akkor össze lehet vele barátozni. Viszonylag gyorsan szárad, de elég idő van satírozgatni is, ha ahhoz támad kedvünk.

Fent a Deep Blue, lent az Aqua.


Termék: 8/10

Elég széles a színválaszték a NYX ezen termékéből, nekem kettő szúrt rögtön szemet, az egyik egy csodás világos türkiz (bár inkább zöldes), arany fénnyel, ő az Aqua nevet viseli, illetve egy élénk királykék, ami a Deep Blue nevet kapta. Mind a kettő pont olyan színű lesz felkenve is, amilyen a tubuson keresztül és mind a kettőnek nagyon szép metálfénye van, de csillámmentesek. Én ugyan bázison próbáltam ki, de úgy száradás után tartósak voltak, nem tudom viszont, hogy primer nélkül hogyan teljesítenek, mert nem mertem megkockáztatni, de szerintem anélkül is állják a próbát. Könnyű őket lemosni és nem irritálják a szemet. Az bibiket már ugye említettem: az az idióta applikátor és a szép végeredményért bizony meg kell dolgozni dolog. De igazából ezeken kívül abszolút jól szuperálnak, én kellemesen csalódtam most a krémes szemfestékekben. Erősen el is gondolkozok a gyűjtemény bővítésén... (van szép lila, meg fehér is, de egy jó kis élénkzöldet hiányolok). Ja és pluszban 'alapnak' is nagyon jó, ha hasonló színű szemhéjpúdert viszünk fel rá, akkor brutális lesz a végeredmény. 

Tejes pompájukban és elsatírozva.


Ár: 10/10

Kemény $5, azaz 1100 Ft. A hibák ellenére is megéri, mert nagyon szépek és élénkek a színek.

Összegzés: 7,5/10

Értékelés: 4es. A hibák ellenére is kellemesen csalódtam és nem bánom, hogy kell egy kis 'munka' hozzá, hogy tökéletes legyen a végeredmény, mert megéri. Nézzétek meg őket...

14 megjegyzés:

  1. aqua <3 úristen gyönyörű

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek, hol találtad őket? Kíváncsi lennék még milyen színekben van:)

    VálaszTörlés
  3. Na végre !
    Kedvenceim a krémesek :)
    És a teszt után szívesen kipróbálnék én is 1-2 színt:)
    Köszönjük a tesztet :)

    VálaszTörlés
  4. külföldön vettem őket, de itt van a teljes színskála :D

    http://www.nyxcosmetics.com/products/eyes/eye-shadow/cream-shadow

    VálaszTörlés
  5. Egy pár éve talán az Astor-nál volt ilyen szemhéjkrém, persze kb csak 6 árnyalatban ha jól emlékszem, de volt közöttük nagyon szép, a Aquához hasonló zöldem nekem is volt, de volt még lilán irrizáló lila is.Tényleg kell hozzá türelem, viszont nekem estig fent maradt, nagyon szerettem. Aztán kinőttem a zöld mániából, így nincs mostanság ilyenem :D
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  6. valami rémlik... mintha emlékeznék én is arra az Astor szemfestékre :D

    VálaszTörlés
  7. Nem vagyok oda a krémes szemfestékekért, de ezek valami csodaszépek! :]

    VálaszTörlés
  8. ugye? szerintem megérnek egy próbát :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.