Napi outfit részlet - mert a pegazusokból és unikornisokból soha nem elég

9:22 du.
Ha még esetleg valaki nem tudná akkor most még egyszer leírom: betegesen vonzódok mindenféle fantasy teremtményhez, de a legjobban az unikornisokkal és a pegazusokkal meg a sellőkkel lehet megbolondítani. Minden formában (pl a laptopom háttere is egy unikornis :D) imádom őket és mindig úgy meörülök, ha találok olyan ruhát vagy kiegészítőt amin visszaköszönnek a kedvenceim. Mint ezen az egyszerű, cuki kis nyakláncon (van ettől durvább is ;D).

Felső: Old Navy $16, nyaklánc: Forever21 $3

8 megjegyzés:

  1. tuti ezek a cuki felhők készítik az unikornisokat, pegazusokat... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l3EM4UalKDk

    ;]

    VálaszTörlés
  2. ezen a videón folyamatosan besírok annyira tüneményes :D

    VálaszTörlés
  3. ugye?! elképzelem, ahogy azok a rózsaszín felhők összegyúrnak egy pici csodalényt... MEGZABÁLOM!! herkules pegazusa is felhőből készült, nem?

    VálaszTörlés
  4. dede :D az is zabálni való, nekem megvolt plüssben XD

    VálaszTörlés
  5. aszta! :O de cuki lehetett, nekem mekis happy mealhez adták, és műanyag volt, és ahogy toltad, úgy mozogtak a szárnyai :DD több mint valószínű, hogy valamelyik játékos dobozban figyel a szekrény tetején... ha előkerül, és itthon leszel, elküldöm, ha gondolod ... :D

    VálaszTörlés
  6. a plüss is a mekiből volt :D de édes vagy :)

    VálaszTörlés
  7. komolyan?? :O akkor az, hogy hiányozhatott a gyűjteményemből? :O szegény anya ette a sajtburgereket, mert nekem csak a sültkrumpli meg a játék kellett :DDD nagyon szép az a nyaklánc!!

    VálaszTörlés
  8. mert azt külön lehetett venni azt hiszem...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.