MAC Chen Man Lipglass - teszt

5:08 de.
Akkor sem írom egybe... hivatalosan Chenman, vagy ChenMan lenne, de irtó hülyén néz ki szerintem, szóval badass leszek és öntörvényű és nem írom egybe akkor sem ha a fene fenét eszik :D. Mert nem a név a lényeg, hanem a csodás termékek, amik ezzel a kollekcióval napvilágot láttak (vagyis hát már előtte is napvilágot láttak más kollekciókban a darabok, de ez most nem számít :D). A Force Of Love rúzst nem hoztam el a szájfény mellé, mert a Watch Me Simmer eléggé hasonló hozzá, de majd még meglátjuk úgyis. De szájfény jött...

Vajon mit jelentenek az írásjelek?



Csomagolás: 10/10

A kollekció legnagyobb bánatomra nem kapott egyedi csomagolást, csak a már megszokott fekete papírdobozkára húztak rá egy színes kis ruhácskát, szép kínai felirattal meg mindennel. Ez van, ezt kell szeretni :(. A szájfény átlátszú tubusban van, fekete fényes kupakkal és fekete MAC felirattal. A tubus alján ott van az árnyalat neve meg egyéb infók is. Szép és egyszerű.

Ilyen a hátoldala.

Az árnyalat neve.

Levetkőztettem :D.


Használat: 10/10

Az applikátor megfelelő mérető és megfelelő mennyiségű szájfényt vesz fel. Precízen lehet vele dolgozni, a szájfény pedig egyenletesen oszlik el az ajkakon.

Álomszépséges.


Termék: 9/10

A MAC Lipglass szájfényeknek egyetlen óriási bibijük van (mínusz egy pont), hogy nagyon ragadósak. Ezt leszámítva a Force Of Love nagyszerű termék. Nagyon jól pigmentált, egyetlen applikációval tökéletesen fed és ugye mivel ragadós meg is marad órákon át az ajkakon. Az illata a szokásos erős vanília, nyami. Nem szárítja az ajkakat, kellemes viselet egész nap. A honalpon lévő leírás szerint a Force Of Love egy élénk lonc rózsaszín árnyalat, szerintem meg egy sárgás alapú erőteljes Barbie rózsaszín apró csillámokkal. Gyönyörű *-*.

Egy Barbie kollekcióba is simán beillene.

És ilyen erőteljes.


Ár: 8/10

Nem a legolcsóbb szájfény, $14.50 az ára (otthon ha jól tudom 5000 Ft), de az a baj a MAC-el, hogy a különleges színek miatt úgyis mindig elcsábul az ember lánya. Meg amúgyis... :D. 

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Aki nem szereti a ragacsos szájfényeket, annak nem ajánlom, de aki szeretne egy igazán szép és különleges színt magáénak tudni a ragacsosság ellenére is, az tehet egy próbát. Jó alternatíva a Force Of Love rúzs helyett, mert ugyanaz az árnyalat, de nem annyira erős, így mindenki viselheti.

10 megjegyzés:

  1. végig néztem az összes uj bejegyzéset, ez maradt utoljára szóval ideirok. irigydög vagyok! ennyi.

    VálaszTörlés
  2. Lolly, nekem is meg van a Watch me simmer rúzs (imádom, amióta megvan szinte csak az van rajtam) és én is erősen gondolkodom a Force of love rúzson is. Tényleg hasonlít, ezért hezitálok. De azzal győzködöm magam, hogy az egyik inkább pinkes a másik narancsos, mégse ugyan az a kettő :)

    VálaszTörlés
  3. nekem megvan a Watch me shimmer, és a Force of love rúzs is, első blikkre lehet tényleg azt hisszük hasonlítanak, de mégsem! a Force of love sokkal pinkebb!! Úgyhogy kár lebeszélni magunkat róla :D

    VálaszTörlés
  4. Dia ne légy... Jelen pillanatban majdnem az összes sminkemet feláldoznám csak hogy otthon lehessek a családommal....

    Kataa: én azért nem vettem meg végül mert matt és azt annyira nem szeretem

    VálaszTörlés
  5. Veracska tudom... De van itthon Nicki is meg a Force of Love matt is szóval majd meglátjk :D

    VálaszTörlés
  6. Nickiért fáj még a szívem... őt otthagytam, mert úgyis egy évig kapható. :) Nálam ezekből a majd látjuk mondatokból lesznek a 2 nap múlva már a fiókban lapuló cuccok ;) várom majd a fejleményeket :D

    más, ha szabad... tegnap felavattam a Shop kollekció Quick Sizzle rúzsát, egyszerűen imádnivaló! Bár láttam pár rosszalló tekintetet, de rájöttem, sajálom őket, hogy nem tudják átlépni a korlátaikat... :)

    VálaszTörlés
  7. na az ilyenekkel nem kell foglalkozni... rosszalló tekintet... menjenek a ... csodás az a rúzs is, de ilyesmi árnyalatom is van már :D a force of love rúzs pedig mára sold out lett

    VálaszTörlés
  8. ki akar ugyan olyan lenni mint a többiek? sok birka :)) mid nincs? :D ooh, sajnálom :( de a lényeg a szájfény megvan!!! így még mindig 1000x jobb, mintha egyik sem lenne!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.