Essence Rebels trendkiadás

Nagyon hamar lelepleződött a következő Essence trendkiadás is, amely kint külföldön áprilistól májusig lesz megtalálható a drogériákban, hazai infóim pedig nincsenek sajnos, jó lenne már orvosolni ezt a kis bibit. A Rebels kollekció csak egy pár termékből áll, de azért vannak benne jó darabok. Mint például az ajak és arc színező krémecske szép barackos színben, vagy a NYX Matte Lip Creme-hez hasonló matt hatású szájfények, de nekem a két neonosabb árnyalatú körömlakk is nagyon bejön, amik latex körömlakkok, ami egyelőre fogalmam sincsen, hogy micsoda, de a finise nem fényes, hanem félmatt, valószínűleg csak ezt jelenti. Lesz még egy érdekes fedőlakk is, aminek füstös a finise. Nektek hogy tetszik?

Rebels Lip&Cheek Pot - Peach Punk


Rebels Spiderlash Mascara - Punk Royal

Rebels Soft Matte Lipgloss - Mauve Like A Rockstar, Rebel Delight

Rebels Latex Nail Polish - Peach Punk, Rebelizer, Mauve Like A Rockstar, Rebel Delight

Rebels Rock Coat - Pun Royal

8 megjegyzés:

  1. Hát ettől most hirtelen nem dobtam hanyatt magam, de a szájfényekre kíváncsi lennék :) (A "füstös" fedőlakk félek, hogy csak a szín tompítására lesz jó, az meg nem célom :D)

    VálaszTörlés
  2. én megnézném hogy mit tud ez a füstös dolog, soha nem láttam még élesben... :D

    VálaszTörlés
  3. Úúú, ez a punkos dolog nekem bejön. Kíváncsi leszek.

    VálaszTörlés
  4. Nekem a lakkok tök bejönnek, bár én sem tudom mi a fenét jelent itt a latex.:D A füstös hatású fedő is érdekes lehet.;)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  5. az összes darab érdekes,remélem lesz itthon is.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.