A varázsige: limitált kollekció

Remélem tetszeni fog Nektek az új sorozatom, A varázsige: limitált kollekció, amelyben a saját kis gyűjteményemet szeretném bemutatni és elmesélni, honnan vannak, miért imádom őket és hasonlók. Szeretném, ha Ti is megosztanátok velem a kommentekben, vagy a bloggerinák a blogjukon, hogy Nektek van-e ilyesmitek és ha igen akkor miért imádjátok annyira vagy miért vettétek meg? Ha gondoljátok küldhettek, linkelhettek fotókat is :D!




Lancome L.U.C.I. 2008 S/S - L.U.C.I. Eyes - Ray Of Purple Light



Valósággal szerelmes voltam minden egyes Gucci Westman által tervezett Lancome kollekcióba. Szerintem a márka sminkvonala akkor volt a csúcson. A legnagyobb kedvencem az összes limitált kollekció közül a L.U.C.I. (Luminous Colorless Color Intelligence) volt és azon belül is a kagylós szemhéjpúder duó. Nyilván mindezt megmagyarázza az olthatatlan vonzódásom a sellők után :D. A három kombináció közül ezt a nagyon szép kéket találtam a legkülönlegesebbnek, ilyennel elég ritkán lehet találkozni szerintem. A világosabbik árnyalat (ezt többet használtam) egy nagyon különleges fehér szín, amely a bőrárnyalattól függően kékesen vagy lilásan fénylik. Az eredeti 2008-as ára ha jól rémlik kb 13.000 Ft-volt, de szerencsére egy tavaszi kollekcióról van szó, így megkaptam félig-meddig a szülinapomra (a felét én fizettem). Ha jól tudom, most 3 évvel később a parfümériákban nevetséges áron lehet hozzájutni.

Ha jól rémlik csak egy applikátor volt hozzá, de lehet, hogy tévedek, és egy kis leírás a csomag része volt.

Csodaszép belül-kívül :D.

Nem semmi szín azért, nagyon szeretem, csak már használni se merem, mert félek, hogy elfogy :D.

11 megjegyzés:

  1. Hol lehet még ilyet venni? Én nem találok sehol..

    VálaszTörlés
  2. Várom a sorozat többi részét, szeretem a személyesebb posztokat. :) Ez a kék sajnos nem az én kékem, de ettől még csodaszép!

    VálaszTörlés
  3. nekem is nagyon tetszik ez az új sorozat:)

    VálaszTörlés
  4. Eszter: én főleg vidéken láttam, de már nem tudom, hogy pontosan hol, nem akarok hülyeséget mondani

    örülök hogy tetszik nektek a dolog :D

    VálaszTörlés
  5. Imádom az írásaidat!!!:):)a kagylós szemhéjpúder meg egy álom!Milyen színű volt a 3. kombináció?

    VálaszTörlés
  6. az ilyen világos zöldes volt :D

    VálaszTörlés
  7. Fantasztikus gyönyörűségek, egyik barátnőmnek is van 2 ilyen kagylója, jó régóta csorgatom rá a nyálam, mert persze jól lemaradtam anno róluk... Na majd keresek tovább :)
    Meg ha jól emlékszem, ezeken nevettünk, hogy olyan "filmes" sminket lehet vele csinálni, hogy este ha lefekszel vele a buli után reggelre pont ugyanúgy néz ki, nem mászik sehova...

    VálaszTörlés
  8. elég tartós... én valamelyik nap ezzel őrültködtem és alig tudtam levakarni magamról :D

    VálaszTörlés
  9. Helló! Miután olvastam ezt a posztot teljesen ráizgultam erre a kis kagylóra. Szerencsém volt, mert a vaterán a zöldes variációt árult egy lány. Mondanom sem kell csodaszép, irizáló. Szeretem. :)

    VálaszTörlés
  10. gratulálok! :D tényleg csodás és szerencsére még fellelhető pár helyen

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.