Max Factor újdonságok őszre

Na összeszedtem az infókat, amiket találtam a Max Factor új Colour Elixir termékcsaládjáról és az Ageless Elixir alapozóról. Lássuk a medvét, ja és osszátok meg a gondolataitokat komment formájában :D!



Már korábban értesültem ezekről az új termékekről (amikor átvettem a Max Factor nyereményt :D) és már akkor kaptunk tesztelésre a rúzsokból, és megnéztük az alapozót is, de a kontúrceruza meglepi volt. A tesztekben majd bőven kifejtem a véleményemet a termékekről, úgyhogy most igazából a marketing blablával fárasztanálak benneteket, na persze saját tolmácsolásban.

Colour Elixir Lipstick, Lipliner

A Colour Elixir ajakrúzs, az új generációs rúzsok méltó tagja lehet. Legnagyobb szerencsénkre a kozmetikai cégek ugyanis az utóbbi időkben rájöttek, hogy nekünk nagyon nem elég ha egy rúzs könnyen kenhető és erősen pigmentált és tartós, nekünk kell a hidratálás is hiszen kiszáradt, ápolatlan ajkakra nem tudunk rúzst kenni. Úgyhogy megszülettek a rúzs és az ajakápolók hibridjei, a legújabb most éppen ő, a Colour Elixir. Intenzív színek, magas pigmentáció és különleges ápoló összetevők. Egészségesebb és ragyogóbb ajkak már hét nap után. Humbug? Majd meglátjuk, tesztelés folyamatban :D. Mindenesetre a hatóanyagok ígéretesek: sheavaj, fehér tea, antioxidánsok, avokádó olaj és aloe vera. Összesen 15 árnyalata lesz egyelőre elérhető szeptembertől (kb 3000 Ft-os áron), ezek négy csoportra lesznek bontva: rózsaszínek (Angel Pink, Star Dust Pink, English Rose, Dusky Rose, Midnight Mauve), pirosak (Pink Brandy, Bewitching Coral, Ruby Tuesday, Chilli) , barnák ( Pashmina, Burnt Caramel, Sunbronze) és lilák/mályvák (Raisin, Mulberry).

A kontúrceruzák 60%-ban ápoló összetevőket tartalmaznak, emellett szintén erősen pigmetáltak és természetesen tartósak. Összesen 8 árnyalata lesz elérhető (kb 2000 Ft-os áron): Pink Petal, Pink Princess, Red Rush, Red Blush, Brown&Nude, Brown&Bold, Mauve Movement és Mauve Mistress.

Érdekesség, hogy Pat McGrath ezeket a termékeket használta az őszi/téli Gucci bemutatón.




Ageless Elixir 2in1 Foundation

Azt hiszem nálunk még nem annyira elterjedtek a 2in1 alapozó+szérum termékek, de az óperencián túl már hódítanak egy ideje (CoverGirl és Olay, Stila). Ugyebár itt arról lenne szó, hogy az alapozót összekeverik egy kis szérummal :D. Ezt vagy látványosan oldják meg (kukk ide vagy ide) vagy ahogy ez esetben nem látszik semmi extra, csak a már összekevert termék. Az Ageless Elixir egyszer egy könnyű, közepestől erős fedésig építhető alapozóból áll, amely kiegyenlíti a bőrtónust, nem ül meg a pórusokban és a ráncocskákban, optikailag finomítja a vonalkákat és simítja a bőrfelszínt, másodszor pedig egy szérumból, amely 15-ös fényvédőt tartalmaz, ezzel meggátolva a napsugárzás okozta bőrkárosodások megjelenését (pigmentfoltok, ráncok, elszíneződések), valamint ápol és hidratál és tele van antioxidánsokkal. Egyébként a leírásban külön felhívják a figyelmet, hogy mindez csak akkor tapasztalható, ha napi rendszerességgel használjuk. Elméletileg 6 különböző árnyalatban lehet majd kapni (szerintem kb 5000 Ft-os áron).


14 megjegyzés:

  1. Ez az alapozó :O *-* kell :D
    De Lolly, szerinted ez a bőrkisimító,ráncokat eltüntető stbstb tulajdonságú alapozó csak a 25-30évesek használatára van kitalálva? Vagy az is nyugodtan használhatja akinek még nincsenek ilyen gondjai?

    VálaszTörlés
  2. szerintem 25-30 év között már lehet használni, mert ez elsősorban megelőző inkább, de ha van benned egy kis ellenérzés, akkor váltogasd egy másikkal és nem szokik hozzá a bőröd (használj el egyet ebből, aztán egyet egy másikból :D)

    VálaszTörlés
  3. ÓÓÓÓ! Már a korábbi bejegyzésnél is nagyon megtetszett a rúzs, de most! Máris sír a pénztárcám.
    Az alapozóról így elsőre nem tudom, mit gondoljak, szerintem nem én vagyok a célközönsége, a ceruza meg majd elválik, de a rúzs... szerelem.:$

    VálaszTörlés
  4. és ha még azt is elárulom, hogy tényleg szuper a rúzs...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép a rúzs, a csomagolás is igazán minőségi érzetet nyújt, csak remélem, hogy lesz egy szép natúr színben is!

    VálaszTörlés
  6. éppen egy olyan van rajtam :D

    VálaszTörlés
  7. Óóó, szuperrr! Biztos veszek majd egy ilyet. Igazából nem lenne rá szükségem, mert megvan a tökéletes "nude" színem, de egyszerűen annyira gyönyörű a csomagolása, hogy egy ilyen kell. ♥ Ha már egy YSL-re sajnálom a pénzem, ez kielégíti a luxus-érzésem (remélem nem csak a csomagolás terén) :D
    Eddig is nagyon szerettem a MF, örülök, hogy elkezdtek újdonságokat is behozni, régebben elég állandó volt a szortiment.

    VálaszTörlés
  8. a gyönyörű csomagolás még engem is megdöbbentett tényleg tök luxus érzetű :D

    VálaszTörlés
  9. jónak hangzik az alapozó csak egy baj van, miért olyan halványak a max factor alapozók színei?... nekem még a legsötétebb "bronze" is nagyon világos. :S

    VálaszTörlés
  10. vicces dolog, de ez így van... én próbára egy sötét árnyaltot kaptam 65ös ettől sötétebb már csak kettő van és mégis alig tér el a falfehér bőrömtől... simán fel tudtam úgy vinni, hogy senkinek ne tűnjön fel, hogy valami nem stimmel...

    VálaszTörlés
  11. Akkor lehet, hogy mégis meg fogom lesni az alapozóikat... mert nekem általában pont az a gondom, hogy nem találok elég világosat.:)

    VálaszTörlés
  12. elég világosat biztosan fogsz találni szerintem :D

    VálaszTörlés
  13. sziasztok. Én épp ma néztem a Max Faxror alapozót,de még nem próbáltam ki.A színeket nézegetve valóban a színekkel van egy kis gond lehetne egy kicsit élénkebb sajnos kissé sablonosak a színek.

    VálaszTörlés
  14. sziasztok, a rúzsból a Ruby Tuesday-t (715) sehol nem találom. tudtok segíteni hol találhatok rá? koszi Eszter

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.