Egy kis off: almost everything about Lolly

2:44 du.
Tény és való (és gondolom már észre is vettétek páran), hogy nem vagyok az a túlzottan kitárulkozó személyiség és nem nagyon szoktam személyes dolgokat megosztani a blogon, nyilván teljesen érthető okokból kifolyólag, mert a fene se akar támadási felületet biztosítani a rosszakaróknak, meg úgy egyébként senkinek. De most egy kicsinykét megnyílok és ígéretemhez híven megosztom Veletek a kedvenc filmjeimet és sorozataimat, ami azért szerintem sok mindent elárul az emberről :D. (Nem, nem vagyok pszichopata :D.) Ja és természetesen, minden szigorúan eredeti nyelven folyik nálunk :D.




Kezdjük a filmekkel. Bevallom, hogy sokkal jobban szeretem a régebbieket, mint a mostaniakat, nekem ezek már egyszerűen gagyik. Megnézem őket, de elég ritka az a hűha érzés (kivételek ez alól a mesék, a Tarantino filmek és az olyan filmek amikben szép fiatalemberek hiányos öltözetben megmentik a világot :D). Egyértelműen a sci-fik a kedvenceim, mindenki megmondhatja akik ismer, hogy egy hülye kocka vagyok... Na de lássuk a kedvenceket, a sorrend random:


Star Wars (szigorúan a régiek!)

Alap sci-fi és alapfilm(ek), aki nem látta gyorsan szégyellje össze-vissza magát... A legjobb film a jó harca a gonosz ellen témában.


Alien (összes, a harmadik a legjobb, nálunk a Végső megoldás: halál, elég gáz címen nyomul, amúgy csak lazán Alien3)

A filmtörténet legundorítóbb idegenét sikerült az Alien sztorik kitalálójának megalkotnia és végre nem pasi a főszereplő, hanem egy belevaló nőci. Juhé.



The Fifth Element - Az ötödik elem

Mert Bruce bácsi megmenti megint a világot, ráadásul sci-fi-ben. Hát kell ennél jobb? Az meg külön élvezet, hogy Jean Paul Gaultier tervezte a jelmezeket és az a Chanel autós-smink vááá, legyen olyan a jövőben!



Tarantino összes, kivétel nélkül

Na őt vagy szeretik, vagy nem. Én szeretem és ennyi. Mindegyik filmje hűha, bármilyen formában is van köze hozzá. Talán a Született gyilkosok és a Tiszta románc a legjobbak, ezeknek ő írta nagyjából a forgatókönyvét, de imádom az Alkonyattól pirkadatig-ot is, mert zseniálisan trash :D. 



Amelie csodálatos élete

A legszívhezszólóbb és gyönyörűbb film, amit valaha láttam... Kötelezővé tenném, de komolyan... Akit egy ilyen film nem indít meg, annak súlyos problémái vannak. Érdekesség: Jean-Pierre Jeunet rendezte az Alien negyedik részét is.



Musicalek minden mennyiségben

A Hair azt hiszem az abszolút kedvencem, kicsike korom óta imádom, persze csak később értettem meg a lényegét :D. De imádom a Grease-t, a Moulin Rouge-t, a Rocky Horror Picture Show-t (nézzétek meg, zseniális), a Chicago-t, meg majdnem az összeset.



Gone With The Wind - Elfújta a szél

Nem szorul magyarázatra szerintem. Aki látta nézze meg újra, aki nem látta szégyellje össze-vissza magát és gyorsan nézze meg!



Disney mesék (a régiek, az újak szörnyűek)

A kis hableány az abszolút kedvenc, de a 90es évekig minden jöhet! Az újak sajnos már nem az igaziak, kivéve a Pixaros kooperációk.



Pixar mesék

Az összes kivétel nélkül imádnivaló! Nem is tudnék kedvencet mondani, de talán a Verdák, mert annyira édesek a beszélő kisautók... meg a Toy Story összes is, meg a Wall-e és a Fel!... jajj imádom őket :D.



Kung Fu Panda

Egyszerűen zseniális... a poénok, a figurák (Shifu mester :D) meg úgy az egész, hogy egy kövér panda a főszereplő. És nem rontották el a másodikat sem. Remélem Po megtalálja a kis családját...



Some Like It Hot - Van aki forrón szereti

Mert Marilyn Monroe és mert egyszerűen pont jó úgy, ahogy van ezzel a férfiak beöltöznek nőknek sztorival :D.



Tim Burton összes

Hihetetlenül csodás és magával ragadó világokat képes kreálni Tim Burton, egyszerűen imádom az összes eddigi filmjét és meg is van mindegyik. Még az egyébként gyengének kikiáltott Majmok bolygóját is szeretem, egyébként ennek a forgatásnak köszönheti a feleségét és a gyerkőceit :D.

Fight Club - Harcosok klubja

David Fincher egészen idáig eljutott Madonna Express Yourself-jétől :D. Ebben a filmben szerettem meg Brad Pitt-et, mert kiderült, hogy jó színész ő, csak ráhúzták ezt a szívdöglesztő izé imázst.



Képregényes filmek (kivéve Pókember)

Nem szedem szét őket, mert akkor sok lenne. A régi Batman filmeket szeretem talán a legjobban, az újak rémesek, egyszerűen nem érzem át a vérkomoly fílinget... A régi Superman-ek is jöhetnek, zseniális a 70es évek retró, a Transformers első része is rendben van, bár Megan Fox-ot színésznőnek minősíteni... Az Iron man zseniális, nagyon el lett találva, tökéletes úgy ahogy van (na jó Pepper Potts szerepére mást is találhattak volna...), a legújabb kedvenc pedig az Amerika kapitány, az nagyon tetszett, csak egy kissé izélték el a végét. Jövőre pedig jön az első Avengers film juhééé... Ja meg persze X-Men :D.



The Shawshank Redemption - A remény rabjai

KÖTELEZŐ!!!! Nem mondok semmi, tessék megnézni. 

The Green Mile - Halálsoron

Jajj ez a film... olyan megrázó és szomorú... de muszáj egyszer látni az életben.



Ace Ventura (csak az első rész)

Egyszerűen őrültek benne a poénok, szakadok akárhányszor megnézem... De hát én a nyomozó vagyok és nem a Batman :DDD.

White Chicks - Feketék fehéren

Pedig alapjáraton nem nézek ilyesmi filmeket, de ez egyszerűen készen van, annyira gagyi, hogy már jó!



Trainspotting

Alapfilm, nem szorul ez sem magyarázatra. Meg kell nézni. Érdekes módon a hasonló kategóriájú Rekviem egy álomért, nem tetszett annyira, de lehet, hogy csak azért, mert nem szeretem azt a dús szemöldökű nőt...



The Piano - A zongoralecke

Szeretem a kosztümös filmeket, meg a komolyabb hangvételű filmeket, meg azokat a filmeket, amiben igazi színészek játszanak. Na ez ilyen... Anna Paquin ezért kapott Oscart, talán 11 évesen.



Equilibrium

Nekem nagyon tetszik a témája, és a buta akciófilmmé való degradálás alatt, nagyon komoly és megdöbbentő az egész. Na meg Christian Bale.

American Psycho - Amerikai pszicho

Na ez az a film, amit előszörre nem vágtam, de aztán megnéztem még egyszer és leesett... Elsőre szerintem nem nagyon figyeltem oda... Ezt is kötelezővé tenném, és olvastam már hasonló témájú könyveket is és annyira igaz, tényleg ilyenek ezek a burzsuj fiatalok, megdöbbentő. Azt hiszik nekik mindent lehet, mert pénzük van...



The Island - A sziget

Amikor Michael Bay még jó filmeket csinált... Meg imádom Scarlett Johansson-t :D. Meg tetszik a sztori is.



Zack Snyder filmek

A Watchmen, meg az Őrzők legendája meg a Sucker Punch is. Imádom ezeket a különleges képi világokat, és akárki akármit mond nekem a Sucker Punch is nagyon tetszett.



Love actually - Igazából szerelem

Nem mondok semmit, nézzétek meg!!



Biztosan jó párat kifelejtettem (a Viharszigetet már most tudom, hogy igen :D, meg a Titanic-ot is :D, jajj meg a Kontrollt és a Csak szex más semmit, basszus... meg az őrült angol filmeket, az őrült angol humorral banyek...), de ezek jutottak egyből eszembe, tehát nyilván ezek az igazi kedvencek. És érdekes módon vannak olyan filmek is, amiket elvből nem nézek meg... az első számúak, minden ami Jennifer Aniston vagy Penelope Cruz, rühellem őket, mert rondák és tehetségtelenek szerintem, csak ajnározzák őket halálra... meg a gagyi félszer sem nézhető romantikus maszlagok... azoktól felállnak a nemlétező hátszőreim. Meg az érdekes észjárásomnak köszönhetően minden éppen aktuális divatfilmet is utálok, nehogy már nekem az tetsszen, ami másnak is :D. 

És akkor elmesélem a legborzalmasabb filmes élményeimet is...

No1: a másnaposok nevű nem is tudom minek nevezzem... mindenki elkezdte nekem magyarázni, nézzed már meg, hát hülye vagy az baromi jó, meg fogsz pusztulni, nézzed meg. Én hülye meg elhittem és megnéztem... és egyszer sem röhögtem és kb 4szer kellett leállítanom a filmet, mert nem bírtam... azóta még csak a szereplőkre sem tudok ránézni...

No2: Blair witch project... tizenévesen, tök egyedül a tök sötétben a bazi nagy kertes házban, aminek üveg a fala... nem tudtam elaludni utána, annyira féltem és meg kellett néznem a Szépség és a szörnyeteget utána, mert csak így sikerül elaludnom... szörnyű volt az az éjszaka...

No3: az Eredet... hasonlóan jártam vele, mint a fent említett Másnaposokkal... az mennyire jó, meg tök gondolkodós, meg nekem az tetszeni fog, mert én szeretem az ilyet. Hát kiderült, hogy mégsem... Szegény Christopher Nolan a szarka csapdájába esett... (ez a túl sokat akart, de nem bírta a farka dolog).
plusz egy: sulimozi... Amelie csodálatos élete (én már láttam jóval azelőtt és imádtam)... és mindenki röhögött rajta... nagyon fájt, hogy egy ilyen csodás filmet nem tudnak értékelni ezek a kis hülye tinik...

Jó napot! A nevem Lolly és függő vagyok, már legalább 7 éve. Nagyon súlyos sorozatfüggő... És nem voltam tiszta 1 hétig sem az elmúlt 7 évben... :D.

Az egész akkor kezdődött, amikor elkezdtek hozzánk bejönni a nagy amcsi sorozatok, konkrétan a Született feleségek... Mondom, én ezt nem fogom nézni, mert biztos olyan, mint ez a Szex és New York izé, én erre nem vagyok kíváncsi... Aztán én hülye elkezdtem mégis... Azóta is nézem, csak már nem az itthoni dolgokat követem, hanem eredeti nyelven, új jobb, meg jobban képben vagyok.

Desperate Housewives - Született feleségek

Pedig nem is jó ez a sorozat amúgy, erre már rájöttem, de mégis nézem... tutira valami agymosós dolog... már csak egy éved van, annyit kibírok :D. Bree rulz.

Gossip Girl

Imádom nézni a ruhákat benne, meg én olvastam a könyveket is és kíváncsi voltam rá. Aztán leragadtam, pedig ez sem egy különösebben jó sorozat, de megszerettem a szereplőket nah. Serena rulz.



Heroes - Hősök

A legnagyobb szívfájdalmam... Egy ilyen potenciállal rendelkező sorozatot így elk*rni... (erre nincsen szebb szó). Pedig egyszerűen mániákusan imádtam, úgy ahogy volt. Syler rulz.



How I met your mother - Így jártam anyátokkal

Ha Ted nem lenne benne, ez lenne a tökéletes sitcom... Ki nem állhatom a szerencsétlenjét, de hát ez van. Barney rulz. 



Glee

Ő viszonylag új, még csak 2 évadot élt meg, és sajnos a második már nem is volt olyan jó, mint az első, de azért imádom továbbra is, mert musical :D. Quinn és Emma és Sue rulz.

The Big Bang Theory

Ő a legújabb kedvencem, egy hét alatt egyszerre néztem meg az összes részt, ami eddig volt. Zseniális, az a már besírsz kategória, meg ugye geek-ek én meg vonzódom erőteljesen az ilyesmihez. Sheldon rulz.


Boardwalk Empire

Mert kosztümös és HBO-s, ők pedig zseniális sorozatokat gyártatnak le. Nagyon jó színészeket válogattak össze élvezet minden egyes perce, alig várom a szeptembert... Margaret rulz.

Game Of The Thrones - Trónok harca

Na azért a könyv jobb, mint kiderült, de a sorozat is zseniális. És jobb, mint a Gyűrűk ura... Daenerys rulz.


True Blood

Nem szorul magyarázatra... Szeretem a vámpíros, az igazi és nem csillogós vámpíros dolgokat. A könyveket jobban szeretem, de azért jó nézni nah... :D. Eric rulz.

Spartacus

Khmmm... izééé... ki az a hülye aki nem szeret nagyon szép, kicsit koszos és olajos felsőtesttel rendelkező, kisgatyában ugrándozó fiatalembereket nézni... :D. Ilyen is kell, meg törit is tanulunk, amerikai szemszögből.


Family Guy

Nem hittem volna, hogy valami ütni fogja nálam a South Park-ot, de a Family Guy-nak sikerült. A karakterek, a társadalomkritika, a zseniális hangok (Mila Kunis-t emiatt szerettem meg és Drew Barrymore is kölcsönözte ide a hangját). Stewie rulz.

South Park

Szerintem nem szorul magyarázatra... Korunk egyik legmeghatározóbb animációs sorozata lett, bár a színvonal erős zuhanásba kezdett azóta. Cartman rulz.


Misfits

KÖTELEZŐ!!!! Szigorúan eredeti hanggal, bár ez hülyeség volt, mert nincs is máshogy szerencsére :D. Annyira komolyan eszement, hogy az egészet egyszerre ledaráltam 1 nap alatt. 



A farm, ahol élünk
Gyerekkori klasszikus... jajj de nagyon szerettem, annyira nagyon aranyos volt és tök igaz történet, ha jól tudom.


Twin Peaks

Ó, David Lynch zseniális kis szösszenete... nagyon kár, hogy csak úgy hipp-hopp vége lett, így már soha nem tudom meg a folytatást...

X-Akták

A korai epizódokért odáig voltam, aztán gagyi lett sajnos. Mindenesetre fiatalságom egyik legmeghatározóbb sorozata :D.



Animék

Nagyon szerettem őket, de már egyet sem nézek. az abszolút kedvenc a Sailor Moon volt meg a Dragonball. De befigyel a Manófalvi manók, a Csipp csupp csodák, a Mila a szupersztár, meg a Candy, Candy, a Sandybell, a Chobits, a Rosen Maiden, a Death Note, az Inuyasha meg ilyesmik :D.


Azt hiszem ennyit szoktam csak nézni, meg talán kettővel bővítem ősztől (Terra Nova kap egy esélyt, mert dínós, de mondjuk a trailerben elég gagyik... meg a Once upon a time is kap egy esélyt, mert szeretem az ilyen mesés dolgokat :D.)



63 megjegyzés:

  1. Amelie csodálatos élete *-* egyszerűen imádom azt a filmet,szerintem valami fantasztikus. no meg a disney mesék..manapság nem a south park és társai "meséket" kéne nézniük a gyerekeknek hanem a disney meséket! most hirtelen kedvet kaptam a filmnézéshez.:DDD

    VálaszTörlés
  2. hajrá! nézz meg valami jót!

    VálaszTörlés
  3. A filmek közül a többség nálam is kedvenc. :D Az Amerika kapitányt még nem láttam, a Bosszúállókig nem tudom, hogy bírom ki ép ésszel. :D
    Christian Bale sztem jó választás volt Batmannek, jöhetne már ott is a folytatás! :):)

    VálaszTörlés
  4. Jajj nézd meg az Amerika kapitányt, szerintem tökre ott van :D

    VálaszTörlés
  5. Ez jó ötlet... Tarantinot én is szeretem, és valóban szélsőséges, vagy szereti valaki vagy nem. Sok jó filmet láttam, amit közben esetleg elfelejtek, mert nem a legnagyobb kedvenc, de összeszedem én is. :)

    VálaszTörlés
  6. Úgy látom nagyon hasonló a filmes/sorozatos izlésünk. :) Én egyedül a sci-fit nem szeretem, a többi viszont jöhet. :D
    Szívesen írnék pár saját kedvencet, hátha neked is tetszenének. :)

    VálaszTörlés
  7. A legtöbb felsorolt film és sorozat nekem is a szívem csücske. :) Minden tisztelem a rendezőké és a forgatókönyvíróké, én sosem tudnék ennyire nagyszerűt alkotni.

    VálaszTörlés
  8. írjatok!!! :DD csak nyugodtan, és írjátok azt is, hogy miért szeretitek!

    VálaszTörlés
  9. Hú, már el is felejtettem, mennyire tetszett az Amelie :) És az Elfújta a szél is (még az elolvasáshoz is kedvet kaptam a film után)!
    Az Igazából szerelem nagy kedvencem volt, láttam vagy 20-szor, aztán egyszercsak elmúlt.. Valószínűleg velem van a baj, mert a film attól még nagggyon jó :)
    Dilizsaruk? Én Atkinson sorozatai közül ezt szeretem a legjobban :)

    VálaszTörlés
  10. áááá MISFITS!! <3 <3 nemsokára új évad. nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz az új Nathan...

    VálaszTörlés
  11. Vanda! Most már tudom, hogy lelkitársak vagyunk :D
    Mindennel egyetértek amit leírtál! Az Eredet nekem is egy kopp volt... :S A Sucker Punch-ot meg miattad néztem meg, és nekem tetszett, eszméletlen jó volt a képi világ, a sztori kicsit sablon, de összességében tetszett! Egyébként a Harry Potterekkel hogy állsz? Nekem az elment kategória, a könyv 1trilliárdszor jobb... A Trónok Harca könyvet most kezdtem el <3 Na meg a Farm, ahol élünk... :D Imádtam, kár, hogy nem sok ilyen jószándékú emberrel találkoztam, mint ők... :)

    VálaszTörlés
  12. Katie: ők már az elején látják, hogy mi lesz belőle :D

    Ami: úgy mániákusan nem néztem őket, de nagyon jók :D meg a csengetett ilord is, meg az a háborús aminek miért nem jut az eszembe a címe... :D

    Mesi: én is, már csak azért is mert, ő a kedvencem...

    VálaszTörlés
  13. dinamo: :D de jó, azt hittem csak én vagyok ezzel így... a Harry potter filmek a könyvekhez képest kakik, de mondjuk nézhetőek :D A trónok harca könyv pedig zseniális még kb 20 oldalam van hátra, de már alig várom a folytatást, innentől izgi lesz, mert ugye már nemtom mi lesz benne, mint most :D

    VálaszTörlés
  14. Én kávéztam Amelie kávéházánál...nagyon szép helyen van és tök kicsi:-)

    VálaszTörlés
  15. Sok mindenben egyezik az ízlésünk. :)

    VálaszTörlés
  16. úúúú de komoly, de jó nekem :D

    VálaszTörlés
  17. Oh még egy anime fan :D de hát azokat ki nem szereti? tudnom kell hogy te melyik oldalon álltál, L vagy Light? :'D

    VálaszTörlés
  18. citromhab: igen :D már észrevettem a te posztjaidból :D

    VálaszTörlés
  19. mich: :DDD Light, vagy is lájtü... mert olyan viccesen mondják japánul :D

    VálaszTörlés
  20. ÓÓÓ isstenem :D rokihorror, meg trónok könyv, meg trublád, meg az animék XD meg a soriiik!! Abszolút kedvencek!

    VálaszTörlés
  21. nem is gondoltam volna, de kb 90%-ban totál egyezik az ízlésünk!:)

    VálaszTörlés
  22. :D akkor még tudok meglepetéseket okozni

    VálaszTörlés
  23. Kezdjük az elején (hosszú lesz mert tetszett a cikk:): amikor elkezdtem olvasni a cikket azt mondtam ááá,ezek csak olyan filmek amiket én nem szeretek (sci-fi kizárva, horror minden mennyiségben típus vagyok:D), ahogy meg haladtam lefele,csak olyanok jöttek amik egyáltalán nem az én filmjeim.Lehet velem van a gond:D. Aztán találtam fogamra valót:)
    1. Amelie csodálatos élete nekem nem is tűnt olyan csodálatosnak..lehet én voltam figzelmetlen, lehet még túl fiatal voltam, lényeg h nem jött be.Unalmas volt, felénél abba is hagytam:D. De a kepi világa nagyon ott van, szóval amint lesz időm még egszer nekifutok, kíváncsi vagyok:D
    2. Grease, Elfújta a szél, Disney mesék jöhetnek minden mennyiségben. Pixar nem annyira, Tim Burton annál inkább!
    3. És akkor az abszolút favoritok: A remény rabjai és a Halálsoron. Hát azok tényleg must-have filmek, aki nem látta gyorsan szégyellje el magát, és szerezze be. (azok a 90-es évek!) Én is idén nyáron láttam őket legelőször, de nem valószínű, hogy utoljára:D
    4. White chicks és társai egyszer nézhetők..
    5. Amikre kíváncsi vagyok: Trainspotting, The Piano,American Psycho.
    6. Fura módon Jennifer Aniston nekem sem szimpi,bár jó pár filmjét láttam (a Lekoptathatatlan a legnézhetetlenebb mind közül). Penelopénak meg csak a Gothika című filmjét láttam, az bejött:D
    7. Sorozatok: Desperate Housewives (annyira fog hiányozni!), Gossip Girl,Pretty Little Liars, 90210, Make it or break it,Grey’s Anatomy, Dr.House,Vámpírnaplók,stb mind jöhet,töménytelen mennyiségben,és szigorúan csak eredeti hanggal! A háttérben kacagósok közül csak Al Bundy családját bírom elviselni:D
    8. Family Guy rullz, Stewie külön Oscart érdemelne: ) )
    9. Amit én ajánlok neked: A zongorista (ami sztem szintén alap: ),A csíkos pizsamás fiú, Memento,Játsz/Ma,Számkivetett,Merülések,Hacsi (ha szereted a sírós filmeket:P), stb,stb.
    10. És egy kérdés: mi ez a Snow White-os poszter?

    És igen,blogos életem leghosszabb megjegyzése megszületett!!:D

    VálaszTörlés
  24. U.I.: a helyesírásért,elírásért bocs,siettem-forma:)

    VálaszTörlés
  25. "szép fiatalemberek hiányos öltözetben megmentik a világot :D)" --> kééééész vagy! :D

    Én pont múlt héten kezdtem el újra nézni a Farm, ahol élünket. A cégnél komplett dilisnek néznek miatta, de olyan jó egy lyan sorozatot nézni, ami egyáltalán nem a mai problémákkal foglalkozik...

    A zongoraleckét még nem láttam, most töltöm. :D

    Hajlakk megvan Travoltával?

    A Leggyorsabb Indiánt ismeritek Anthony Hopkins-szel? A kedvenc filmemé lépett elő, hogyan valósítsuk meg álmainkat témakörben. <3

    VálaszTörlés
  26. tarantino isten, ez nem vitás :-)
    egyébként brad pittet pont a tiszta románcbeli alakítása miatt/óta sorolom a színészek közé (kétszer is megnéztem utána a stáblistát, hogy tényleg ő volt-e)

    VálaszTörlés
  27. Hujuj a Trainspotting a legesleg :) Imádom Ewant :) Anno volt olyan szerencsém, hogy a média érettségim beadandó feladatában írhattam róla :D

    VálaszTörlés
  28. morphine: a zongoristát láttam, nagyon tetszett, de nem tudnám még egyszer végignézni, mert megrázó rettentően, de a többit bevallom még nem láttam, de sort fogok keríteni rájuk még ebben az életben. A hófehérkés poszter a once upon a time című sorozathoz van, azt akarom most ősszel elkezdeni :D

    makeupcakes: most néztem meg egy órája a hajlakkot :D már vagy huszadszorra :D a leggyorsabb indiánt már ajánlották, rajta van a listámon :D

    jikka: én azt a harcosok klubja után láttam :D

    VálaszTörlés
  29. áhh én tudom mit hagytál ki a Dirty Dancinget aminek már kívűlről fújjuk (angolul) a szövegét ..na meg a terminátor régiek szerintem az is elég meghatározó dolog a rosszabbakból meg az Avatár amit én nem tudtam egyszerűen végig nézni annyira gagyi ráadásul ajnározták ezt a kék szemű törpe csávót de mekkora egy nulla:D na meg a Gyűrűk ura.... asszem ennyi:D

    VálaszTörlés
  30. jajj de hát tudtam, hogy egy rakatot ki fogok hagyni a fenébe is....

    VálaszTörlés
  31. Jaja a Memento-t még mindig nem láttad pedig meg is van...jó amúgy de hát nem egy délutáni filmecske:D

    VálaszTörlés
  32. ááá ez körülbelül olyan alapos munka lehetett mint egy MAC kisokost összehozni:DD amúgy filmek terén szerintem nagyon különbözhetünk vagy én nem tudom, például nekem is a sucker punch tetszett, de ugyanúgy az eredet is vagy a requiem for a dream amik ugye neked nem tetszettek. a másnaposokból mondjuk az 1. rész nagyon nagyon adta, de a 2. részre én is azt mondom katasztrófa volt. sorozatokból én nagyon született feleségek fan vagyok,(komoly, hogy már csak 1 évad lesz????) a hősöket én azután kezdtem újranézni, hogy már a tv-ben nem adták, kb. a 3. évad valahanyadik részénél abbahagytam mert ISZONYATOSAN UNALMAS LETT! Most pedig a family guy-t fogom elkezdeni, csak még nem jött le a 6 évad egyben:D:D

    VálaszTörlés
  33. jaj, ERICET nézni mindig öröm számomra!:):):)

    VálaszTörlés
  34. Jó kis összeállítás! Ha nevetésre vágysz, akkor az alábbi két sorozatot ajánlom megtekintésre: Modern Family, IT Crowd - ideális lenne számodra, mert ötvözi az igazi geek életérzést és a fanyar angol humort :) Ha pedig az emberi kegyetlenség határtalanságáról van szó, akkor javaslom az Eden Lake c. filmet, nagyon megrázó szerintem.
    Üdv, Lilla

    VálaszTörlés
  35. mintha magamat látnám :) talán a twin peaksen és az animén kívül ugyanez a helyzet nálam is :) a sorozatjunkie kifejezés rám is illik, bár még pár ilyen nem kell gondolkodni, hogy megértsd sorozat nekem még megy a komolyabbak mellett, de mindegyiket egytől egyig imádom :)
    (én aladdin fan vagyok, de a kis hableány is zseniális) :)

    VálaszTörlés
  36. Farm ahol élünk jaj :) Váratlan utazást is nézted??
    VÉGRE EGY LÁNY (rajtamkívül) AKI IMÁDJA A STAR WARS FILMEKET!

    VálaszTörlés
  37. zsuzsen: persze, hogy néztem :D star wars alap, azon nőttem el, köszönet innen is a szüleimnek érte :D

    VálaszTörlés
  38. ha akarsz váratlan utazást nézni akkor story4, minden délelőtt leadnak két részt, utána meg 7. mennyország megy :D

    VálaszTörlés
  39. pedig a Másnaposok az nagyon jó volt!!:D,a többivel viszont nagyjából egyetértek veled!:))én sorozatok közül még a Szökést imádtam!:)

    VálaszTörlés
  40. azt én is néztem egy ideig, de aztán egyszer csak nagyon rossz lett..

    VálaszTörlés
  41. Hű, filmek terén eléggé egyezik az ízlésünk. :D

    VálaszTörlés
  42. Csak emiatt a bejegyzésed miatt kezdtem el keresni a Rocky Horror Picture Show-t.(Egyébként ez a bejegyzés egy filmajánlóval felér! :]) Megtaláltam! :D Nem tudtam, hogy mi lesz velem vagy hogy mennyire fog tetszeni, de pozitívan álltam hozzá, nem túl nagy elvárásokkal, mert a kultuszfilmeknek néha csak a füstje nagy. :D (pl. a Ragyogás. Azthittem, hogy attól úgy fogok félni, hogy csak na! De nem tudott lekötni és néha untam. De egy eredménye lett: Jack Nicholson-tól azóta mondhatni, hogy félek. O_o) De úristen! Ez egy nagyon jóóóó film! Annyira jók a dalok, tetszik, hogy össze-vissza kuszaság az egész, mert szórakoztat végig. Tim Curry egyszerűen dögösen néz ki a harisnyában és magassarkúban! Én is olyan lábakat akarok!!! :D
    Szóval egy a lényeg: amiket nem láttam azonnal próbálom pótolni! *-*
    És: Let's do the time warp agaaaaaiiiin!

    VálaszTörlés
  43. :DDD de ugye hogy milyen jó és pont amiatt, hogy ilyen össze vissza őrültségek vannak benne

    VálaszTörlés
  44. Pontosan! :D És hátha rá tudom majd venni az osztályomat, hogy a Time Warp-ra meg esetleg a Hot Patootie, Bless My Soul-ra táncoljunk majd a szalagtűzőn! *-*

    úgy tervezem, hogy minden halloweenkora meg fogom nézni úgy mint a karácsonyi lidércnyomást(mert azért van benne halloween is, nem csak karácsony! :D), a halott menyasszonyt, ollókezű edward-ot, meg még hátha bővül a lista. : D

    VálaszTörlés
  45. beszéld rá őket, mert a keringő már marha uncsi... mi kánkánoztunk anno az se volt semmi :D a karácsonyi lidércnyomást imádom, annyira édes :DD

    VálaszTörlés
  46. kánkán *-*
    szerintem is! :) annyi biztos, hogy nagyon sokáig kellett várnom rá, hogy megnézhessem, mert pont nem lehetett dvd-n kapni és tökre kész voltam idegileg. :D

    VálaszTörlés
  47. tényleg... nekünk is csak nagy sokára sikerült megvenni, csak pár éve adták ki dvd-n

    VálaszTörlés
  48. communityt nézd meg szerintem, neked lehet, hogy tetszene. én nagyon bírom az elejétől, a férjem viszont nehezen rázódott bele (eltartott úgy 3-4 részig), de aztán elkapta a fonalat, és nagyjábol egyben ledarálta. addiktív piszkosul :-)

    VálaszTörlés
  49. Szia!!! Nagyon hasonló az ízlésünk sorozatok terén, filmeknél van néhány eltérés, mert én mondjuk az Eredetet imádom, de ez szerintem leginkább a főszereplőnek és a látványnak tudható be, a sztori már nagyon túlgondolt. ;)))
    Egyébként Te hol szoktad feliratosan nézni az Így jártam anyátokkal-t meg Gossip Girl-t? Nagyon sokat segítenél, ha mondanál egy címet! :)))
    Köszönöm előre is: Brigi

    VálaszTörlés
  50. nemtom szabad e ilyet ide írni de én letölteni szoktam őket

    VálaszTörlés
  51. Nem voltam itthon azért írok most ^^ Nagyon jó az ízlésed *-* Tök sok olyat szeretsz, amiket én is. Sőt sok mindennel egyet is értek a leírtakkal. A Sucker Punchot annyian lehúzták, én imádom. Kétszer meg is néztem :)

    VálaszTörlés
  52. nézd meg a rendezői változatot, tök jó kivágott jelenetek vannak benne :D

    VálaszTörlés
  53. Tarantinot én is imádom. Kill Bill-t nagyon jól összehozta, Desperadot is imádom (bár lehet hogy Antonio Banderas főszerepe miatt..)

    VálaszTörlés
  54. húúú de régen láttam azt a filmet...

    VálaszTörlés
  55. Láttál Te már Penelope Cruz-tól filmet? Azért a tehetségtelen szót rásütni elég merész dolog, de hát te mint nagy színésznő biztosan tudod. Az meg hogy ronda, arra nem is mondok semmit. Felháborítónak tartom, hogy emberekre rámondják hogy ronda, ezen azért volna mit árnyalni. Neked nem tetszik a karaktere maradjunk ennyiben. De mit szólnál ahhoz, ha valaki akinek te nem vagy szép, rondának titulálna? A ronda fogalmát végig kellene gondolni, mert az nem ezt jelenti. Rosszindulatú megjegyzések ezek, és rosszul vagyok attól mikor valaki így gyaláz más embereket.

    VálaszTörlés
  56. erre csak annyit tudok regálni, hogy hadd én döntsem már el, hogy nekem ki a jó színésznő és ki a ronda ember... mindenkinek más tetszik, ne legyen már kötelező nekem szeretnem és szépnek tartanom mindekit... van aki engem talál rondának, van aki téged én meg penelopé cruz-t ennyi meg egy bambi egy nem rosszindulat ez a véleményem... egy szemernyi rosszindulat nem volt bennem, amikor ezt írtam, de te ezt biztosan sokkal jobban tudod...

    VálaszTörlés
  57. El nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy rajtam kívül van még valaki, akit irritál Ted! :) Mindenki mással tudok azonosulni, egyre jobban kedvelem a jellemüket, de Tedet nem tudom megszeretni. Pedig érzem én, hogy nagyon azt akarják a sorozat készítői. :) A Heroes első évadát én is imádtam, de már a másodiknál abbahagytam, elvesztette minden izgalmát. :(

    VálaszTörlés
  58. Én is úgy voltam vele, hogy vicces volt és nem zavart, hogy irritál pár szereplő, aztán Ted-en kívül mindenkit megszerettem, de ő baromira idegesít...

    VálaszTörlés
  59. Lolly! Ezt nézd, mit találtam! Van új trailer a Bosszúállókhoz, és jééé, milyen üzlet előtt harcol Thor? :D
    http://img810.imageshack.us/img810/5254/bosszuallokmac.jpg
    Tele van a film jó hapsikkal, mégis ezt veszem észre először. Függő vagyok-e? :D

    VálaszTörlés
  60. jajjj :D de komoly! neeem vagy függő, csak annyira mint én :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.