Arual Sombra De Ojos - teszt

Mert minden arany ami fénylik, kivéve persze ami nem, de ez a mono szemhéjpúder mindenképpen! Áll-leesés garantált, aranylányoknak kötelező!


Na viccet félretéve jöjjön az Arual mono szemhéjpúder tesztje. A csodás aranyszín egy átlátszó kis tégelykében érkezik arany felirattal (nanááá, hát mégis mit vártunk :D), méghozzá olyanban, amit be kell hogy valljak, hosszú sminkmániás pályafutásom még nem láttam. A kupakja ugyanis el/letekerős... érdekes és üdítő újdonság volt ez számomra, semmi flanc, semmi felesleges ecset vagy applikátor. Csak vigyázni kell nehogy eltűnjön a kupakocska, nálam ilyen eltűnések sajna elő szoktak fordulni. Jól záródik egyébként, csak nekem van azért kellemetlen tapasztalatom az ilyen kemény műanyag kupakokkal, ugyanis egy idő után elfáradnak és repedezni kezdenek, remélem ez nem ilyen lesz. A szemhéjpúder illata, mint azt ahogy már korábban említettem babapopsi-krém illatú, felkenés után nem érezni. A szín fantasztikus, az az igazi tömény arany szín és nagyon-nagyon erősen pigmentált. A textúra pedig szinte már krémes, nagyon lágy és finom, természetesen ezzel a porzás is együtt jár, de nagyon egyszerű kezelni és már egy nagyon puha, ritkás fejű ecsettel is látványos az eredmény (lásd a tegnapi Napi smink). Óriási nagy meglepetés és kellemes csalódás volt ez nekem, bevallom nem gondoltam volna, hogy ennyire le tud nyűgözni majd az Arual szemhéjpúdere... A tartósságára sem lehet panasz, szépen bírta a tegnapi napot, ugyanolyan fényes és erőteljes színű volt késő este, amikor lemostam, mint amikor feltettem. A terméket az interneten keresztül lehet megvásárolni (www.arual.hu) nekem most ez az egyetlen hátránya a dolognak, az ára elképesztően jó a minőségéhez képest, mindössze 995 Ft és összesen 10 színben lehet kapni. Szerencsére a kép elég nagy és jól meg lehet nézni rajta az árnyalatokat, bár csalóka, mert az arany sárgának látszik, de a neve szerencsére segít a választásban (ő a na mit gondoltok micsoda? az arany :D). Azt hiszem én még szeretném az ezüstöt és a gyöngylilát... ja és ha vásárláskor a megjegyzésbe beírjátok a blog nevét, akkor 15% kedvezményt kaptok! Szerintem vétek lenne kihagyni, ha ez az arany ennyire nagyon jó, akkor a többi is biztosan az.

Ilyen kis egyszerű, de nagyszerű a csomagolása.

Arany, arany, arany...

Közeli az aranyról.

Egy réteg, bázis nélkül... csodaszép, még anyukámnak is tetszett *-*


Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4,5/5
Összegzés: 5ös, mi más. Óriási meglepetés volt az erős pigmentáció és a finom textúra, és nagyon megtetszett, remélem a többi szín is ilyen :D! (Esküszöm még a netes vásárlás fóbiámat is félretenném miatta...)

A terméket tesztelésre kaptam az Arual-tól. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

6 megjegyzés:

  1. Sokkal jobb, mint amire ránézésre számítottam. Lehet én is megkockáztatom.

    VálaszTörlés
  2. én is így éreztem... ha lesz pénzmag beruházok még egyre vagy kettőre :D

    VálaszTörlés
  3. kimeríthetetlen poénforrás ez az arany :D

    VálaszTörlés
  4. Hát ez tényleg gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  5. valami durvább sminken gondolkozom ezzel...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.