Ajándékok a Sephora-ból

4:05 du.
Drága családom Toszkánában nyaralt az elmúlt héten, bezzeg nekik jó idejük volt, nem úgy mint itt.... Már jó előre megnéztem, hogy van-e valamelyik városban Sephora, írtam nekik listát, természetesen semmi nem volt azok közül, amiket szerettem volna, de én általában így járok :D. Azért kaptam egy cuki kis csomagot tőlük, volt benne egy nagyon klassz mályvacukor ízesítésű Urban Decay csillámpúder (tényleg olyan íze van, nagyon vicces :D) és két Sephora duci szemceruza, egy zöld és egy kék, mind a kettő metálfényű. Még nem próbáltam őket élesben, de nagyon szépek a színek, és a swatchok tartósnak is bizonyultak. Mindenképpen csinálok velük napi sminket :D! Ti mit kérnétek ajiba egy Sephora-ból? Én egyébként az Urban Decay Book Of Shadows palettáját szerettem volna...

Őket kaptam... jó ilyen ajándékokat kapni néha :D
Nem hiszem el, hogy szemhéjpúder paletta helyett ő lett az első Urban Decay-em :D
Bár ezt is kinéztem már magamnak...
... és igazán különleges darab...
... a lila párnácskára kevés púder kerül egyszerre, de ez egy karra bőven elég...
... és tényleg fini, édes íze van (végül is lickable body powder)...
... és sokáig ilyen csillámos marad a bőr tőle.
Ők a ceruzák.
Igen nyomik, mert már kipróbáltam őket fotózás előtt :D.
És ilyen szép a színük.

14 megjegyzés:

  1. Ez a púder nagyon vicces, és aranyos ötlet :)

    VálaszTörlés
  2. én rögtön beleszerettem nagyon jóóó és fini :D

    VálaszTörlés
  3. Milyen kis aranyos az a púder, és tök jó ötlet az ízesítés. Úgy tudom sajnálni a barátomat, mikor nem ízlik neki a testpermet. :D Gondolhatnának erre más cégek is.

    VálaszTörlés
  4. na ja... pedig a sok vacak műillat helyett tehetnének bele azt is, mert ennek is tök fini édes illata van pedig csak az aromát tették bele :D

    VálaszTörlés
  5. de azért remélem nem eszed meg:D

    VálaszTörlés
  6. A zöld szemceruza színe nagyon jó hasonlít a szemem színéhez de feketét használok csak :( ezért szívesen megnézném milyen sminket készítesz vele.
    Az arany púder az meg kötelező nyárestékre,én tegnap erről írtam és kb.30 fotót készítettem mire egyen sikerült valamennyire vissza adni a hatásukat ... remélem belejövök a fotózádba :)

    VálaszTörlés
  7. Dia: igyexem... :DD bár esküszöm finom :D

    E73: nos azt kell mondjam kell egy kis idő amíg az ember belejön :D én a mai napig nem jöttem még bele rendesen :D

    VálaszTörlés
  8. Ezt még nem is láttam ezelőtt, pedig ha belefutok, mi lett volna! Ajj de sajnálom:(

    VálaszTörlés
  9. ha nagyon szeretnéd megnézhetem az itteni (holland) Sephorában azt a palettát. De átadni sajnos csak postai úton tudom, mert nem tudom mikor látogatok haza :(
    (Bár ha nagyon drága dologról van, lehet nem kellen epostázni, nem tudom, de azért felajánlom :) )

    Majd kiváncsi vagyok a véleményedre a Sephora ceruzákkal kapcsolatban. Most láttam, hogy van saját márkájuk is, gondolkoztam rajta, hogy vegyek-e ezt-azt, de nem olcsó és nem akararok rosszat venni. Szóval jókor jött ez a kis ajándékod :D Várom a tesztet!

    VálaszTörlés
  10. Viktória: én is kíváncsi vagyok rá, holnap ki is próbálom :D és nagyon kedves tőled, hogy felajánlod, megbeszélhetjük a dolgot, bár tudom, hogy mennyibe kerül és nemtom mikor lesz rá keret :D (49 euró egyébként)

    VálaszTörlés
  11. Az a púder, milyen kis cuki. *-* *-*

    VálaszTörlés
  12. ne sajnáld, hogy nem lett meg az az ud paletta. a csomagolása nagyon klassz (ha nem akarod szállítani :)), de maguk a szemhéjpúderek benne eléggé feledhetőek.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.