Rihanna Nivea nagykövet lett

10:01 du.
Azt hiszem, hogy ez az első alkalom, hogy az immár 100 éves múltra visszatekintő cég egy neves személyt kér fel termék-kampányra. Na persze nem lehet akárhogy megünnepelni a centenáriumot! Ezért felkérték napjaink egyik leghájpoltabb énekesnőjét, az egyébként kifejezetten szép bőrű (most bőrápolásról van szó :D, de egyébként is szép a csajszi) Rihannát, hogy népszerűsítse az évforduló alkalmából a márkát. A kampány májusban debütál, de egy fotó már napvilágot látott. A mostanság vörös hajú sztár (éljenek a vörösek!) smink nélkül, csupasz bőrrel pózol rajta. Azt hiszem a kép alapján jó választás volt.

Sokkal, de sokkal szebb és szimpatikusabb így Rihanna, mint harsányan és feltűnősködve. Meg fiatalabbnak is látszik. Egy nagy piros pont és respect.

4 megjegyzés:

  1. a smink nélkül azért kicsit túlzás

    VálaszTörlés
  2. ez volt írva a közleményben, bár tény és való hogy szemenszedett hazugság :DD legalább fotósoppja volt :D

    VálaszTörlés
  3. Hüha ez egy jo kép.
    Ugylátzik a beiersdorf is rájött, hogy a 'nagykövetek' jot tesznek a márkának.

    Egyébként az jutott eszembe, a smink nélkül/nem smink nélkül dilemmárol, hogy, nyilván van rajta is smink, de ez valahogy olyan amerikai, smink nélkül mintha mindenki olyan tökéletes lenne, egy tökéletes amerikai világban. Hát ez van :)

    VálaszTörlés
  4. szerintem smink nélkül is szép és a kép nem hazudik. rihannában pedig az tetszik,benne minden egyedi a hangja is valami földöntúli mintha egy másik bolygóról jött volna! egyébként a kedvenc énekesnőm!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.