Rihanna Nivea nagykövet lett

Azt hiszem, hogy ez az első alkalom, hogy az immár 100 éves múltra visszatekintő cég egy neves személyt kér fel termék-kampányra. Na persze nem lehet akárhogy megünnepelni a centenáriumot! Ezért felkérték napjaink egyik leghájpoltabb énekesnőjét, az egyébként kifejezetten szép bőrű (most bőrápolásról van szó :D, de egyébként is szép a csajszi) Rihannát, hogy népszerűsítse az évforduló alkalmából a márkát. A kampány májusban debütál, de egy fotó már napvilágot látott. A mostanság vörös hajú sztár (éljenek a vörösek!) smink nélkül, csupasz bőrrel pózol rajta. Azt hiszem a kép alapján jó választás volt.

Sokkal, de sokkal szebb és szimpatikusabb így Rihanna, mint harsányan és feltűnősködve. Meg fiatalabbnak is látszik. Egy nagy piros pont és respect.

Lolly

Minden ami smink, szépség- és hajápolás egy kis csillámmal és unikornisokkal :)

4 megjegyzés:

 1. a smink nélkül azért kicsit túlzás

  VálaszTörlés
 2. ez volt írva a közleményben, bár tény és való hogy szemenszedett hazugság :DD legalább fotósoppja volt :D

  VálaszTörlés
 3. Hüha ez egy jo kép.
  Ugylátzik a beiersdorf is rájött, hogy a 'nagykövetek' jot tesznek a márkának.

  Egyébként az jutott eszembe, a smink nélkül/nem smink nélkül dilemmárol, hogy, nyilván van rajta is smink, de ez valahogy olyan amerikai, smink nélkül mintha mindenki olyan tökéletes lenne, egy tökéletes amerikai világban. Hát ez van :)

  VálaszTörlés
 4. szerintem smink nélkül is szép és a kép nem hazudik. rihannában pedig az tetszik,benne minden egyedi a hangja is valami földöntúli mintha egy másik bolygóról jött volna! egyébként a kedvenc énekesnőm!

  VálaszTörlés