Napi Smink

Ritka eset, amikor egy kicsit melegebb színekkel dolgozok magamon, de a mai napi sminkem most kivételesen egy kivétel :D. Na jó ez sem az a nagyon meleg, bronzos smink, de tőlem már ez is haladás. Igazából arannyal és khakivel dolgoztam, ezt kombináltam kékkel és fekete cerkával. Sőt az arcomra is bronzosítót tettem, meg a számat is nude árnyalatokkal festettem ki. És tetszett nagyon a smink magamon, úgyhogy lehet, hogy kipróbálok majd ettől melegebb, bronzosabb színeket is. Egyébként ez az egyik kedvenc Shiseido palettám, bár leginkább más színekkel szoktam keverni a benne lévőket, ritkán használom csak így magukban őket. Ti szoktatok meleg/bronzos/barnás színekkel dolgozni? (Bár van egy olyan sejtésem, hogy rajtam kívül mindenki azokat szereti inkább :D)

Íme a smink:

Igen... nem vettem észre, hogy odalóg egy hajszál :D.
Annyira nem erős a smink, direkt finomkodtam.
De most így is tetszik.

Kócos fürjeim de szépek...


Ezekkel készült:

ARC: Shiseido Natural Finish Cream Concealer (1 Light), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Losse (Light), MAC Mineralize Skinfinish (Pink Power). SZEM:  MAC Paint Pot (Bare Study), Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio (GD804), Paris Berlin Le Crayon (CR200), MAC Haute & Naughty Lash. AJKAK: MAC Lipstick (Marquise D'), MAC Lipglass Viva Glam (Gaga 2).


És az aktuális kedvencem, az aktuális kedvenc filmemből:

9 megjegyzés:

  1. Óóó de nagyon tetszik a hajad:)
    A smink pedig naaagyon jól áll:)

    VálaszTörlés
  2. annyira gyönyörű bőröd van.:)

    VálaszTörlés
  3. Én is pont a bőrödet figyeltem. Olyan mint a porcelán.:D Mellesleg máskor is sminkelhetnéd magad így, nagyon jól áll. ;)

    VálaszTörlés
  4. szép.csak nekem az lenne a kérdésem hogy mindig ennyire halvány vagy kép nem adja vissza úgy a színeket.
    a film,meg egy borzalom,már bocsi,tegnap este néztem meg,háááát inkább Tarantino filmet nézek meg egymás után 20x.

    VálaszTörlés
  5. Catwalk: köszike, majd próbálkozok még ilyesmivel :D

    Ms. Xixin: egyszerűen nem adja vissza úgy a színeket a fotó ahogy szeretném, de még nagyon kezdő fényképész vagyok, lehet hogy rájövök a nyitjára. Ez tipikusan amúgy olyan film, hogy csak nekem tetszik, eddig másnak még nem tetszett :DDD, de én nagyon bírom a rendező látványvilágát, bár tarantino azért alap nálam is :D

    VálaszTörlés
  6. Hú, Lolly, ha én lennék Buffalo Bill, tuti a Te bőröd kéne, annyira szép =)))

    VálaszTörlés
  7. tényleg jól állnak ezek a színek is, de nem vagy egyedül, én sem szeretem a bronzos színeket, nekem a szürke az, ami másnak a barna :)

    VálaszTörlés
  8. hzs: :DDD ezen most itt pusztulok a gépem előtt.... de azért köszönöm :D

    kata: nekem iiiiissss!! Imádom a szürkét :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.