A hét sminkje

8:21 de.
Nagyon szeretem az ázsiai divatmagazinokat és divatfotókat, sokkal merészebbek, mint az európaiak vagy az amerikaiak (nekem ez közelebb áll az ízlésemhez :D). A Vouge Nippon (a híres divatmagazin japán kiadása) áprilisi beauty editorialjában, amely a The China Syndrome címet viseli Ginta Lapina modell szerepel, természetesen a kínai kultúra által inspirált ruhákban és elképesztő NARS sminkekben (imádom ezt a márkát :D). Vagy a szemeken (fekete, nagyon erős tusvonal vagy füstös) van a hangsúly vagy az ajkakon (élénkpiros vagy fekete) és valamiért nagyon magával ragadó az egész koncepció. Talán a beállítások, vagy a szép színek és árnyékok miatt, vagy mert gyönyörű  fehér bőre van a modellnek?? Nem tudom, de nagyon tetszik! Nektek is??





forrás: makeup4all

10 megjegyzés:

  1. szia!
    sajnos nekem nem látszanak a képek :(
    üdv

    VálaszTörlés
  2. Szia Lolly!
    Írtam neked egy e-mail-t, de nem tudom, hogy el is küldte-e az a sz*r freemail...Légy szíves jelezz vissza, ha megkaptad.
    Köszi:)

    VálaszTörlés
  3. Kicsit félelmetes az a "fülbevaló" :DDD amugy szép képsorozat

    VálaszTörlés
  4. viruu: nem kaptam meg az e-mailt tőled.... :(

    dorkaww: esküszöm, hogy ha nem írod észre sem veszem a fülbevalót :DDD

    VálaszTörlés
  5. Mindegy, már megoldódott :)
    csak a freemail idegesít..:@

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik, csak azt nem értem, hogy most bármilyen divatmagazint kinyitok, cigarettáznak benne :O Régebben is volt ilyen, meg a füst is gyönyörű, de már kb egy magazinban három anyagban is füstölögnek?! :D (Én dohányzom, és nem azzal van bajom, hogy ez rászoktatja a tiniket trallala - pedig lehet, de most nem ez a vita tárgya :D)

    VálaszTörlés
  7. Viruu: akkor jó! nekem is az volt eredetileg... át is váltottam gmail-re!

    Suzy: ez globális összeesküvés lesz... biztosan nem megy annyira a dohányiparnak fel kell lendíteni vagy valami ilyesmi.... vagy a divatmagazinok/fotósok/stb úgy gondolják, hogy ők már bármit megtehetnek. :D Van amikor nagyon jól néz ki a fotókon egyébként. Az a szerencse, hogy ezeket a magazinokat inkább fiatal meg 30as nők olvassák és nem tinilányok.

    VálaszTörlés
  8. óóó volt már nekem citromail-em is,csak azt feltörték, és most van 2 db freemail. Már nem akarok váltani :S

    VálaszTörlés
  9. Akkor küldd el a freemailes címemre: lolly05@freemail.hu

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.